Hopp til innholdet

Søde håndlavede børnelamper i træ & smukke farver

Håndlavede børnelamper i træ og med sødt motiv til børneværelset. Her finder du lamper med dyremotiver i flotte farver og positurer, blandt andet finder du en stolt løve, en drømmende hjort, eller hvad med måske en sej selvlysende brandbil?

Alle børnelamper er håndlavede, udskåret i massivt træ og malet med kærlighed.

Solide lamper – håndlavet af massivt træ fra Little Lights / Jollyroom.dk
Håndlavede børnelamper i træ/ Jollyroom.dk

Håndlavede trælamper til børneværelset

Disse søde børnelamper er lavet af Little Lights. Little Lights er en lille virksomhed beliggende i Krakow, Polen. Her er de fine børnelamper lavet i hånden af ​​ægte massivt træ, der er fræset ud i fine former og mønstre.
De udskårne trærammer er slebet og poleret så fint, og males derefter i hånden i passende farver.

Med fokus på håndværk og kvalitetsråvarer ønsker Little Lights at skabe meningsfulde barndomsminder ved hjælp af lamper, lamper du kan bruge videre i livet og give videre.
Materialet er naturligt træ, der er fræset og formet i hånden, derefter malet i hånden med sikker og giftfri maling, derefter indsættes lampen med LED-pærer, der har ekstra lang levetid og udvikler mindre varme end billigere modeller.

Lamperne er skåret ud i massivt træ
Grundig slibning og polering i hånden
Håndmalet i mange flotte farver
Til sidst indsættes de med lysdioder

Dæmpbar – Perfekt som natlampe

Hver lampe kommer med en lysdæmper, der er nem at justere, selv til små børnehænder./ Jollyroom.dk
Sød pindsvin børnelampe fra Little Lights/ Jollyroom.dk

Efter at trærammerne er slebet og malet, sættes der små lysdioder i lampen, hvorpå du kan justere lysmængden med den medfølgende lysdæmper.

Sødt motiv – her en drømmende hjort/ Jollyroom.dk

Sikkerhed

Lamperne betjenes på en standard fatning, og der medfølger en lang ledning. På den anden side drives LED’erne af lav strøm fra konverteren. Det betyder, at ledningen op til lampen, og selve lampen er drevet af lavstrøm, hvilket er en ekstra sikkerhed i sig selv.

Børnelamper med søde motiver

Lamper med mange forskellige motiver, farver og former, som passer lige så godt til at hænge på en væg som på et bord eller i sengen. Med den dæmpbare funktion fungerer disse glimrende som natlys på børneværelset.

En sej løvelampe/ Jollyroom.dk
Sød flylampe fra Little Lights/ Jollyroom.dk
Hyggelig toglampe i flotte farver/ Jollyroom.dk
En sej og farverig brandbillampe/ Jollyroom.dk

Hæng dem på væggen – eller tag dem med ned i sengen

Lamperne skal inspirere børn, give dem glæde, farver og varme. Målet med Little Lights er at skabe uforglemmelige barndomsøjeblikke og bringe håndlavet kvalitet tilbage, der holder i mange år.

Derfor bruger Little lights kun LED’er af høj kvalitet med en minimumlevetid på 100.000 timer (sammenlign med almindelige downlights, der har en levetid på 30 – 50.000 timer) .

Sød sovende ræv/ Jollyroom.dk

Perfekt som gaver

Søde og charmerende børnelamper med en historie bag. Little Lights har et mål om at skabe lamper som barnet vil elske og de er derfor bygget til at holde i mange år – og gerne flere generationer.

Børnelamper i alle deres søde former, motiver og farver er en god gaveide til jul, barnedåb og fødselsdage.

Svagstrømslamper , der er sikre at tage med/ Jollyroom.dk

Se alle de flotte lampemotiver og børnelamper i netbutikken på Jollyroom.dk

Andre fine børnelamper

Der findes flere typer lamper, blandt andet den søde serie af Ferm Living Kids . Den indeholder charmerende og stilrene lamper i legende motiver, nogle i naturtræ, der kan males, hvis det ønskes, eller børnelamper, der kan købes færdigmalede.

Børnelampe fra Ferm Living Kids /Nordicnest.dk
Børnelampe fra Ferm Living Kids/Nordicnest.dk
Børnelampe fra Ferm Living Kids /Nordicnest.dk
Børnelampe fra Ferm Living Kids /Nordicnest.dk

Atelier Pierre Junior har også skabt nogle charmerende og søde børnelamper, der er perfekte som natlyslamper og dekorative lamper. Her finder du raketter, løver, svaner og ræve i smukke farver og søde positurer. Den nye Leon er en sød løve, der også kommer i en version med trådløs højttaler til musik eller historier.

Søde børnelamper fra Atelier Pierre Junior /Lampemesteren.dk
Søde børnelamper fra Atelier Pierre Junior/Lampemesteren.dk
Søde børnelamper fra Atelier Pierre Junior /Lampemesteren.dk

Oplev smukke lamper og spændende belysning, se blandt andet Gulvlampe til stue – Ideer og inspiration til gulvlamper, Dejlige og søde lamper til børneværelset og Køkkenbelysning – Dekorativ og praktisk belysning i køkkenet.