Hopp til innholdet

Dejlige og søde lamper til børneværelset

lamper til barnerom

Søde og hyggelige lamper til børneværelset, der spreder både glæde og lys. Børnelamper giver mere end bare et godt lys, de indstiller også tonen og stemningen i et rum, hvor barnet spiller, læser bøger eller rejser til drømmeland om aftenen.

Her kan du finde smukke, søde og hyggelige lamper til børnehaven i mange størrelser, farver og former. Oplev en samling af flotte og kreative lamper til børneværelset, der spreder glæde, lys og varme.

For ældre børn – eller måske dig selv – kan du hænge, ​​placere eller medbringe disse søde og charmerende nattelys fra polske små lys.
Hver lampe er unik, håndskåret ud af træ og håndmalet i beroligende farver, før de indsættes med lysdioder, der er oplyst om natten.
Se flere pæn nattelys fra Little Lights længere nede.

Håndlavet og håndmalet natlampe i træ fra Little lights / Jollyroom.dk
Solide lamper – håndlavet af massivt træ fra Little Lights / Jollyroom.dk
Håndlavede børnelamper i træ /Jollyroom.dk

Gør det godt i børnehaven med de smukke børnelamper til små lys. Hver natlampe fremstilles for hånd i Polen ved at udskære tykke planker, børste dem ned og male dem i fine og dekorative farver.

Sikkerhed anbringes i højsædet, og pærerne drives af lavspænding via en konverter, der giver barnet mulighed for sikkert at bære disse lamper med sig i sengen om natten.

Håndlavede natlamper fra Little lights/Jollyroom.dk

Little Lights lamper er designet til at skabe hyggelige barndomsminder at sidste, derfor, de anvendte materialer og belysning af højeste kvalitet.

Søde børnelys i mange former og farver fra Little lights /Jollyroom.dk
Håndlavede natlamper fra Little lights /Jollyroom.dk

Børnelokaler til de små

Her er et udvalg af lamper, der passer til de meget yngste børn. Søde, farverige og legende børneværelseslamper til væg, bord og loft.

Hyggelig natlampe «Swan» til børneværelset

Awesome batterilampe i form af en svane, der kommer i to størrelser. Lampen kan placeres hvor som helst og giver et blidt lys.
Perfekt som et svagt oplyst natlys i rummet, når barnet skal sove.

Dame Blanche Natlys Hvid / Lampemesteren

Skrivebordslampe til de små

Zebra bordlampe med et justerbart hoved i klassisk design. Børn som voksne har også brug for godt lys til at tegne, skrive, læse eller lege. Zebra kommer også i en lyseblå version.

Zebra bordlampe – Vintage rose / Villakids

Starry sky-projektor

Lad barnet falde i søvn under stjernerne på Mælkevejen og til en beroligende lyd, såkaldt hvid støj. Et innovativt nattelys med den nyeste teknologi såvel som lyd, lys og billede.

Lampen leveres med flere programmer. Hvert program har sin kombination af lyd, rytme og intensitet – Stille barn er 20 minutter og Restless Child er 40 minutter, begge med en kombination af svag hud, søvnig lyd og en smuk stjernehimmel, der langsomt bevæger sig dynamisk fra to forskellige retninger.

Starry sky-projektor, der hjælper de yngste børn med at sove / Homeroom

Dejligt blomsterloftlys

En fantastisk loftslampe med farvede krystalblomster til børnehaven giver et smukt lysspil, når lyset tændes.

Blomst / Lampegiganten.dk

Varm sollys

Uanset vejret udenfor, vil der altid være en dejlig varm sol i børnehaven. Med en smilende sol, skyer og sommerfugle får du et varmt og positivt loftslys til børnehaven.

Solrig loftslampe / Lampegiganten.dk

Retro lavalampe

Vi slipper ikke væk fra denne ikoniske bordlampe, der har prydet mange børneværelser siden 80’erne. Lavalampen er en klassiker og giver et fantastisk stemningslys i rummet.

Mange farvelavaer / lampeguru

Skyformet væglampe

Hyggeligt væglampe til børnehaven, der er formet som en sky. Lampen giver et godt, men blændingsfrit lys, der gør den perfekt ved siden af ​​barnesengen.

Himmelvæglamper / Homeroom.dk
Eos Lampe /Lampegiganten.dk

Loftslampe Hexagon abrikos

Hexagon er en stilfuld, fin lampeskærm i støv pastelfarvemønster. Loftslampen skinner et behageligt lys på børnenes værelse, mens det ser pænt ud, kommer også i det grå mønster.

Loftslamper Hexagon abrikos / homeroom

Umage Eos Rosa Fjærpendel

Unikt og dekorativt tag vedhæng i gåsefjer, lys i lyserød. Denne lampe giver et dejligt atmosfærisk lys i børnenes værelse og er let at rengøre med en hårtørrer.

EOS Rosa Loftslampe fra Umage / LampeGuru

Lamper til ældre børn

Seje og anderledes børns lys, der ikke er for «barnlige». Disse lamper passer fint ind i rummet til børn på 6 år

Klassisk skrivebordslampe

For ældre børn er det klassiske T2-design lige så relevant i dag, som det var, da det først blev oprettet for næsten 60 år siden. Lampen har en bordplade-klemme, så den er let at fastgøre til alle skriveborde. Let at justere, pæn lampe til hjemmearbejde, tegninger eller hobby.

Archi T2 bordlampe sort / guld / lampemesteren.dk

Skatelampe

Cool skate lampe med lysende hjul og downlights – Perfekt til ældre børn!

LED Easy Cruiser / Lampegiganten

hjelm

Oprettet i 1976 og inspireret af formen af ​​en militærhjelm. Elmetto er blevet en designklassiker med sine bløde former, alle de forskellige farver, den kommer i, gør at den passer godt ind i børnehaven.
Frontpositionskontakt gør det nemt at tænde og slukke den.

Elmetto, fås i mange farver / Lampemesteren.dk

Mr.Wattson

Mr. Wattson er en charmerende bordlampe, som du kan justere, som du ønsker. Hvis du vil have det til at sidde og skinne ned på lektierne, kan det også, du vil også have, at det skal sidde på en hyldekant, ja det kan det også.

Mr. Wattson er lavet i aske og retro lampeskærm, der kommer i mange farver.

Hr. Wattson Sort / Lampeguru.dk

Perdita lilla lysekrone

Elegant og pæn lysekrone til pigerummet, lysekronen har 3 lyskilder, der får krystallerne til at gnistre.

Lilla farvet lysekrone Perdita / Lampegiganten

Kvintet – Leitmotiv

Godt lys er vigtigt – også for børn. Denne Leitmotiv loftslampe med sine fem skærme giver et godt lys i børnenes værelse. Hver lampeskærm kan vinkles for at belyse områder til leg, skrivning og tegning.

quintet – Leitmotiv / Lampeguru