Hopp til innholdet

Singapour – Smukke lamper i asiatisk og østlig stil

Singapour – kollektionen fra det franske designhus Market Set har hentet inspiration fra traditionel asiatisk arkitektur og design til at skabe disse smukke lamper i autentisk østlig og asiatisk stil. Disse elegante asiatisk inspirerede lamper består af stablede lampeskærme, der overlapper hinanden i kontrasterende farver og naturlige materialer, såsom lin, bambus og rattan.

Singapour fra Market Set /Lampegiganten.dk

Singapour XXL loftlampen er ideel til dig, der ønsker et ordentligt blikfang i belysningen. Denne store pendel har et smukt traditionelt asiatisk-inspireret design med koniske former og overlappende lampeskærme. Lampen kommer i tre forskellige farver, der kan kombineres i et større rum, eller over et langbord. Men den kan også hænge alene over et rundt bord.

Store loftspendler med asiatisk design /Lampegiganten.dk

Det brede udvalg af lamper i forskellige størrelser, former og farver giver dig mulighed for at kombinere og placere lamperne efter hinanden i et hjem eller cafe for at skabe et stilrent helhedsindtryk. Med deres livlige farver og elegante former vil disse Asien-inspirerede lamper være med til at skabe liv og smukt lys i din indretningsstil.

Flotte asiatisk inspirerede lamper /Lampegiganten.dk
Dekorative farver og østligt design /Lampegiganten.dk
En livlig og farverig belysning /Lampegiganten.dk

Gulv- og bordlampen i Singapour-serien er nemme at placere rundt i hjemmet. Lamperne har en blød farvepalet med beroligende og afslappende farvevalg, som via den tynde lampeskærm af lin og rattan spreder et blødt og varmt lys i hele boligen.

Asiatisk inspireret bordlampe, der giver et behageligt og blødt lys /Lampegiganten.dk
Gulvlampe med asiatisk lampeskærm af lin, bambus og rattan /Lampegiganten.dk

Få mere inspiration til lamper og belysning, se blandt andet Meget Fine Lamper i BambusPapirlampe og Rislampe i Moderne & Traditionelt Design eller Gulvlampe til Stue – Ideer og inspiration til gulvlamper, der passer forrygende i stuen.