Hopp til innholdet

Fantastiske lamper i bambus

Bambus er en af ​​naturens hurtigst voksende og holdbare træ, der har været brugt til vævning af kurve, stole og møbler i hundreder af år.
Denne lange tradition er blevet brugt til at skabe stemningsfulde bambuslamper. Bambuslamper leveres i mange smukke designs, med nogle varianter med traditionel stil. Mens andre bruger bambus i nye og innovative designs.

Her kan du opdage smukke lamper af bambus, som med sin lette træfarve og naturlige stil passer godt som belysning i stuen, soveværelset eller haven.

Du kan også se disse smukke havemøbler i bambus.

Bambus fra Nino Leuchten / Lampegiganten.dk

Bambuslamper – IB Laursen

Disse fantastiske bambuslamper fra IB Laursen bruger flettet bambus i traditionelt asiatisk mønster. Denne enkle og grove form med sin autentiske og naturlige stil passer perfekt som belysning over et bord eller i et haveværelse. Kurvlamperne fra IB Laursen findes i flere størrelser og kombinerer dem ofte sammen.

Loftslampe Bambus / Nordlyhome.dk
Bambuslamper fra IB Laursen / Nordlyhome.dk

Owen – Bambusloftlys

Owen – Bambus lampe / homeroom

David Trubridge

David Trubridge er oprindeligt en uddannet skibsarkitekt, han fandt inspiration til at designe lamper af naturlige råvarer gennem sine mange rejser rundt om i verden.

David Trubridge er siden blevet kendt for sit innovative design, der kombinerer naturlige materialer som træ og bambus med moderne produktionsteknikker.

Blomster – David Trubridge / Andlight
Koralfarve / Andlight

Floral og Coral er to af David Trubridges mest populære designlamper. Disse findes i flere størrelser og er dejlige at kombinere med hinanden. Samtidig kommer bambuslamperne i stilfulde, farverige varianter, perfekt til dem, der ønsker en mere farverig og legende belysning.

Bambuslampe / Andlight
Navicula / Andlight
Beau – David Trubridge / Andlight
Beau / Andlight
Kina – David Trubridge / Andlight
Loftslampe i bambus fra Madam Stoltz / Kitchentime.dk

Skærmen består af det naturlige materiale bambus. Med sit originale design kan hængelampen Boolan overhovedet ikke fastlægges rent stilmæssigt. Den passer lige så godt ind i moderne atmosfærer som til indretninger i afrikansk eller asiatisk stil.

Aruba er en smuk og dekorativ væglampe, der er fantastisk at bruge i gangen og gangen såvel som i resten af ​​hjemmet. Lampen bygger lidt i dybden og er derfor også velegnet som belysning i smalle korridorer og gange. Lampen er lavet af flettet rotting i naturen, der passer godt til de fleste indvendige stilarter og farver.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Læs mere om havemøbler og udemøbler i bambus , eller tip til belysning i stuen.