Hopp til innholdet

Rusakko fra Marimekko – En mønstret og farverig serie til borde og dekorationer

Leder du efter en farverig og dekorativ serie til service eller til indretningen, vil den charmerende nye serie Rusakko fra finske Marimekko måske være noget for dig. Denne farverige og mønstrede serie fuld af organiske og geometriske former er en fryd for øjet og tiltrækker opmærksomhed med sin brug af både jordfarver og stærke kontrastfarver.

Rusakko er inspireret af de finske skove og har en mønstret hvid hare som fokus for sit design, omgivet af naturlige elementer fra skove og natur.

Rusakko kombinerer kontraster og mønstre på en smuk måde / Nordicnest.dk
Et dekorativt bord / Nordicnest.dk
Masser af farver og indviklede mønstre / Nordicnest.dk

Rusakko er en dekorativ serie fuld af mønstre og livlige farver, ikke kun kan du pynte middags- og morgenbordet med denne karakteristiske og elegante serie. Men du kan også føre elementer, farver og mønstre videre ind i andre rum i hjemmet, fx ved at pynte med de fine hynder, hænge et russisk kokos køkkenrulle op eller pynte bordet med en smuk dug eller voksdug.

Forklæde og pude i Rusakko serien / Nordicnest.dk
Den mønstrede og farverige Rusakko serie kommer også i mønstrede tekstiler / Nordicnest.dk
Dug og tallerken med den hvide hare omgivet af elementer fra skoven / Nordicnest.dk

Oplev gerne flere smukke tips til borde og hjem, læs mere om Loftslamper til Kjøkkenøy – Elegant belysning i køkkenet, Flotte hylder til køkkenet – Til opbevaring og dekoration og Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ.