Hopp til innholdet

Flotte hylder til køkkenet – Til opbevaring og dekoration

En væghængt hylde på køkkenvæggen er perfekt til både opbevaring og til ophængning af køkkenredskaber, spatler, grydevanter og meget mere. En væghylde til køkkenet er også fantastisk til at skabe en rustik eller landlig stil, men de passer til alle køkkenstile. Her kan du finde flotte hylder til køkkenvæggen, der passer til både det rustikke, moderne, landlige eller industrikøkken.

Væghylder til køkkenet er også et godt alternativ til traditionelle overskabe, hvis du planlægger at bygge nyt køkken, især hvis du har en flot panelvæg eller flisevæg bagpå, du gerne vil vise frem.

Stark er en 5-værelses væghylde i sort metal, der passer perfekt på badeværelset eller køkkenet, hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads. Hylden er nem at sætte op og er rar at bruge i rum, hvor du ønsker at bruge sorte møbler eller hvor du vil have et rustikt eller industrielt præg.

Kraftig væghylde i sort metal / Jotex.dk

Wire fra danske Nordal er et meget flot system af væghylder, kommoder og skabe til køkkener, entréer og stuer, der har et rustikt, industrielt præg, men som samtidig er moderne og stilrene. Wire findes i flere størrelser og varianter, hvilket betyder, at du kan sammensætte dit eget system individuelt eller som en kombination af flere væghængte hylder og gulvstående skabe.

Wire fra Nordal /Unoliving.dk
Wire fra Nordal /Unoliving.dk
Wire fra Nordal /Unoliving.dk
Glasophæng til væg og loft fra Hahn / Kitchentime.dk

String reolsystemet har siden det oprindeligt blev designet af Nisse Strinning i 1949 været et populært valg til opbevaring og system i hjemmet. String væghylderne har efter mange år fået mange smarte opgraderinger med på vejen og fremstår i dag som det oplagte valg for dig, der ønsker både kvalitet og velkendt design, samt uovertruffen funktionalitet og fleksibilitet.

Med sine mange muligheder for individuel tilpasning er dette system en nem måde at fylde en tom væg med smarte opbevaringsløsninger, der passer til dit køkken og brug.

String hylde system – Perfekt til køkken /Nordicnest.dk
String Pocket væghylder /Nordicnest.dk
String Pocket væghylder /Nordicnest.dk
Stringhylde og reolsystem /Nordicnest.dk
String sort væghylde /Nordicnest.dk

String kommer i en række farver og kan udvides som du ønsker, der er også et separat tegneprogram til hylderne, hvis du vil lave noget fra bunden. Mange bruger disse væghylder som et alternativ til traditionelle køkkenskabe for at få et mere åbent køkken.

String hylde og reolsystem /Nordicnest.dk
String hylde og reolsystem /Nordicnest.dk

Wired fra House Doctor kommer i to størrelser og forskellige farver og er meget praktiske væghylder til køkkenet. Fantastisk at eftermontere til at lægge krukker, krydderier og krydderurter væk på en åben og dekorativ måde.

Wired fra House Doctor over køkkenbord / Unoliving.dk
Marmorhylde Grøn Marmor – House Doctor / Kitchentime.dk

Stacked fra Muuto er et smart og legende system, der gør det nemt at skabe din helt egen unikke kombination af væghylder. Kombiner farver, former og størrelser og bland dem som du ønsker, lad dem stå vandret eller stå oprejst, du kan også blot placere dem oven på hinanden fra gulvet og op.

Stacked fra Muuto /Nordicnest.dk

Stacked giver med andre ord en fleksibel køkkenindretning og er fremragende som et smukt alternativ til overskabe.

Stacked fra Muuto /Nordicnest.dk
Stacked fra Muuto /Nordicnest.dk

Pythagoras-hylderne fra Maze er en DIY-elskers drøm. Den ubehandlede overflade på hylden kan overfladebehandles efter ønske og smag. Mal, bejds eller dekorer på anden måde for at skabe en ordentlig personlig indretningsdetalje. Du kan også vælge mellem flere forskellige finish på befæstelserne. De smarte fastgørelser giver dig mulighed for at placere hylderne på en række forskellige måder, enten sammen eller hver for sig.

Pythagoras – Maze /Nordicnest.dk
Pythagoras – Maze /Nordicnest.dk

Få flere tips til smuk indretning i hjemmet, se blandt andet smukke Pop Art: Spejlvægdekorationer – Mirror Sculptures fra Panton, Trælamper til hus – Smukke og naturlige lamper i træ og Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ.