Hopp til innholdet

Plejd – Installation og tilslutning af Plejd trådløs switch og lysdæmper

Plejd er et smart home-system, der er meget let at konfigurere og komme i gang med i dit eget hjem, med plejd kan du styre belysning via trådløs switch, app eller opsæt scenarier eller astrour, alt sammen til en meget rimelig pris og hurtig installation .

Plejd kan bruges til al belysning, men kan være særligt velegnet til rehabilitering, eftermontering af downlights eller lys i områder, hvor det er vanskeligt at installere en switch. Dette kan f.eks. Være lysstyring af led strips over garagenled strips udendørs langs terrassen eller Trappelys – Inspiration og tip til trappebelysning.

Pas på det udstyr, jeg brugte – Batteribackup anbefales altid, så du behøver ikke at omprogrammere noget, hvis kurset er slået fra.
Plejd Smarthus-system

Montering og tilslutning af Plejd

I dag installerer jeg brugerdefineret kontrol af to forsænkede væglamper, der eftermonteres i trapper . Her var det en fordel at bruge plejesystemet, da kunden kan få trådløs kontrol via switch såvel som via app og automatisk astrour.

Behandl pillen med en indbygget switch
Pas på den trådløse switch og switch frame fra elko
Trådløs plejekontakt
12 volt væglampe

Tilslutningen af ​​dette system var rimelig let.
230 volt ind via røret, som derefter går til ammepillen, ammekontakten styrer lyset og sender strømmen til en lille LED-driver. Fra LED-driveren fortsætter 12 volt til væglamperne.
Alt passer i en lille AP9 samledåse.

Pæn kontakt med LED-driver til væglamperne
Ved installation af LED-strimler udendørs langs terrassen styrede plejd pillen en lidt mere kraftfuld driver

Når alt er tilsluttet, kan du derefter gå ind i appen til Plejd for at give installationen et navn samt ændre det, du vil have. Appen er meget klar og kommunikerer med plejekontakten via Bluetooth.

Her har jeg indstillet det, så astrouret tænder lyset 2 timer før solnedgang og slukkes 2 timer efter solopgang.

Plejd leveres også med en trådløs switch, der kan bryde op til 15A, velegnet til styring af panelovne eller udendørs varmekabler.

Bluetooth wireless dimmer

Pæne piller og kontakter kommunikerer med hinanden via Bluetooth og skaber en «bro» indbyrdes. Dette øger rækkevidden for, hvor pillerne skal kontrolleres markant, hvilket var meget praktisk i en anden installation.

Da jeg installerede udendørs LED-strimler i haven, var der en trådløs afbryder inde i gangen, en langs husvæggen, der erstattede den gamle tusmørkesensor og en ny præpareret pille, der stod bag en levende mur 10 meter væk fra husvæggen. Med det gode udvalg af Plejd betød det, at boligejeren kunne styre systemet fra sofaen på anden sal.

førte strimler terrasse udendørs
Fra installationen af ​​udendørs ledede strimler i haven

Her kan du læse lidt mere om installation af ledstrips i haven, tips til hvordan man skaber et dejligt lys til trapper, elegante væglamper til badeværelset.