Hopp til innholdet

Væglamper til badeværelset – Tips og inspiration

Væglamper i badeværelser er vigtige af mange grunde, ikke kun vil de give badeværelset en æstetisk følelse, de spreder også lyset i flere «lag» og sikrer godt lys i ansigtet til makeup, barbering og pleje.

Da du normalt både starter og slutter dagen foran spejlet i badeværelset, er god belysning omkring spejlet lige så vigtigt som lyset ned fra loftet. Ved at installere en lampe over eller ved siden af ​​dit spejl forhindrer du, at lyset fra loftet kaster irriterende skygger ned i dit ansigt, når du sminker, barberer eller børster tænder.

Miira Væglampe Rock Grey / Opal White / Lampemesteren.dk
Romeo Babe vedhængslampe – Et stilfuldt alternativ til væglamper / Lampemesteren

Oyster-lampen fra danske Ferm Living er en spændende og innovativ væglampe, der er perfekt til dekorativ belysning, der hænger alene på en væg i gangen, stuen eller badeværelset. Les mere om Oyster lampen fra Ferm Living.

Oyster er en stor og aflang væglampe, perfekt som vægdekoration / Lampemesteren.dk

Hvis du vågner om natten, er det rart ikke at skulle gå ind i et fuldt oplyst badeværelse, et tip er at installere din egen lysdæmper på væglamperne, så du kun kan bruge disse som belysning om natten.

Lamperne fra Lampe Gras har en lang og interessant designhistorie bag sig, oprindeligt blandt de første lamper, der fokuserede på funktion og blev meget brugt i fabrikker og kontorer i begyndelsen af ​​århundredet.

304 fra Lampe Gras / Andlight.dk

304- serien fra Lampe Gras er et ideelt valg, hvis du ønsker en kombination af funktion og udseende og leder efter lamper til badeværelset med en industriel og rustik følelse. 304 fås i mange varianter med skærme i sort, hvidt, halvgennemsigtigt glas eller kobber i rå antik eller poleret finish. Måske særligt velegnet til badeværelser i beton.

304 fra Lampe Gras / Andlight.dk

Blossi er en smuk og moderne væglampe i klart og matteret glas fra Nuura, der skinner med et smukt indirekte lys. Væglampen passer fint ind som en dekorativ belysning i korridoren, indgangen, badeværelset eller stuen og skaber et smukt, varmt og behageligt lys.

Blossi – Væglampe i glas fra Nuura / Lampemesteren

Romeo Babe fra Flos er udsøgte lamper i en blanding af mønstret krystalglas og polycarbonat, der skaber et smukt lysspil, når lampen tændes.

Romeo Babe væglampe fra Flos / Lampemesteren

Julie fra Lucande er en moderne og langstrakt spejllampe i LED og forkromet metal, en stilfuld spejllampe, der giver et flot lys både nedad og udad mod ansigtet.

Julie – Spejllampe fra Lucande / Lampegiganten.dk

Liila 1 fra Nuura er smukke lofter med en base af metal i gyldent guld eller mousserende sølv, der passer perfekt som dekorative lys placeret over spejle. ved siden af ​​spejle eller andetsteds på badeværelset.

Liila 1 fra Nuura /Andlight.dk

Vælg mellem glas i frostet opal eller klart og mønstret glas for at få det look, du ønsker.

Harlekin Duo fra Herstal er en fantastisk spejllampe med et stilfuldt og moderne design, der både giver et godt lys op og ned, men også ud i rummet. Med sit frostede glas skaber Harlequin Duo et blødt lys, der ikke blænder, men virker behageligt og skaber en atmosfærisk belysning i badeværelset.

Harlequin Duo fra Herstal / Nordicnest.dk
Sanya – Moderne spejlbelysning / Lampegiganten.dk

Vipp 525 er små og dekorative væglamper, der er ideelle til placering over spejle og spreder et blødt lys via diffusor såvel som gennem de små perforeringer i lampeskærmen.

Vipp 524 væglampe / Lampemesteren.dk

Vipp 524 kan vinkles og har små perforeringer, der skaber et dejligt dekorativt lys. På grund af sin lille størrelse kan man nemt placere flere ved siden af ​​hinanden, selv i mindre badeværelser.

Vipp 524 væglampe / Lampemesteren.dk

Sinne fra svenske Belid har en smuk og elegant elliptisk form, der kaster lys op og ned ad væggen, og kommer i en række moderne, bløde farver, der passer godt til både hvide, sorte eller farverige badeværelser i en moderne stil. Væglampen leveres med både gylden messing indeni eller i mørk antracit.

Sinne fra Belid / Nordicnest.dk

Mood fra Lightpoint er en moderne serie væglamper, der lyser med et indirekte lys op og ned ad væggen og kommer i mange farver og størrelser, der giver dig mange valgmuligheder. Du kan for eksempel montere de små Mood 1-lamper længere nede ved siden af ​​spejlet eller den aflange stemning 3 eller humør 4 langs toppen af ​​spejlet.

Mood 4 – aflang lampe til badeværelse / Lampemesteren
Mood 1 / Lampemesteren
Indirekte belyst spejl INLIGHT / Lampegiganten
Kantbelyst vægspejl til badeværelse fra Toplight / Lampegiganten

Luigi fra Aneta er en dekorativ og stilfuld væglampe i gammeldags stil, der passer fint ind i elegante badeværelser, hvor du vil have en klassisk eller vintage stil over belysningen.

Luigi i kromantik / Homeroom.dk
Luigi i antik messing / Homeroom.dk

Evoke fra Herstal er en smuk væglampe til badeværelset, der skaber et smukt dekorativt lys med dets opal / frostede glas, der giver et blødt lys i ansigtet og ind i rummet. Evoke findes i tre farvevarianter og i størrelsen lille eller stor.

Evoke fra Herstal / Nordicnest.dk

Grant fra Nordlux er en smuk kuppelformet væglampe i ren skandinavisk stil, hvor den øverste del af glasset er en del af metalrammen. Glasset i frostet glas giver et blødt og blændfrit lys.

Grant fra Nordlux / Lampeguru.dk
Grant fra Nordlux / Lampeguru.dk

Du er velkommen til at læse mere om IP44 lamper til badeværelser og zoner på badeværelset , hvordan man placerer downlight i et badeværelse eller smukke spejle med farvet glas.

Circus AYTM. Spejl i farvet glas / Nordicnest.dk