Pendellampe Inspiration & Tips – Smukke pendelys til hjemmet

Pendellampe til hjem og bolig i dekorative former og spændende design. Se nyheder og hvordan du bruger smukke pendellamper til at skabe god belysning i stuen, gangen, soveværelset eller køkkenet.

Pendelysene behøver ikke nødvendigvis at hænge over et bord – En anden populær placering er ved vinduerne eller i hjørnet af stuen over et skænk eller bord, men de kan også hænge i soveværelset, hvor de udskifter traditionelle læselamper ved siden af ​​sengen.

Collar- Gubi / Lampemesteren

Små hængelamper ved siden af ​​sengen giver et fantastisk og atmosfærisk lys. Her kan det være en fordel at have en dæmper ved siden af ​​sengekanten.

Hængende vedhæng i soveværelset – Pliverre fra Le Klint / Lampemesteren

Fenomen er en elegant glaslampe fra svenske Konsthantverk med rustikke elementer af rå messing, der med tiden vil udvikle en vidunderlig og unik patina. Den gyldne rå messing er kombineret med en mundblæst lampeskærm af klart eller sodet glas og kommer i tre størrelser og former, der kan hænge pænt alene, men over et spisebord eller sofabord vil det være en perfekt kombination, hvis de hænges i forskellige højder.

Fenomen fra Konsthantverk over et spisebord / Andlight.dk

Konsthantverk er en lille lampeproducent fra Tyringe i Sverige, hvor de har håndlavede unikke lamper i over 90 år. Deres lamper har ofte et strejf af rustik og industriel, hvor glas kombineres med råmetal.

Fenomen kommer i klart eller sodet glas / Andlight.dk

Charmerende konglelampe i træ – Fra Svenske Olsson & Jensen kommer denne smukke loftslampe i naturligt træ. Lampen består af tynde plader af birkefiner, lagdelt oven på hinanden i form af en kongle. Denne lampe er fantastisk, hvis du vil bruge naturlige materialer i interiør og belysning.

Denne trælampe skaber et hyggeligt og charmerende lys, der hovedsageligt fokuseres nedad, men det udsender også små lysstråler gennem de tynde finérplader i lampen.

Konglelampe i træ fra Olsson & Jensen / Nordicnest.dk

Kegellampen i træ fra Olsson og Jensen kommer i farverne brun, lys og sort.

Cebu lamperne fra PR Home er håndflettet i Filippinerne på den traditionelle måde og lavet af lampakanay. En type plante, der har en smuk og ru overflade. Cebu er derfor smuk som en dekorativ lampe til alle typer indvendige stilarter, moderne såvel som rustikke. Cebu fås i flere størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene, ude såvel som indeni (under et tag).

Cebu fra PR Home over køkkenø / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk

Valget af pendellamper er stort, og derfor kan serien indsnævres yderligere i kategorier. Populære pendel sorter kan f.eks være Lysekroner , trelamper , glaslamper , stof lamper , beton lamper og meget mere.

Gyllenheim Giant / Homeroom.dk

Smukke pendelys – Inspiration

Opret en smuk og atmosfærisk belysning med de smukke og stilfulde gloria pendellamper fra svensk Belid i røgfyldt eller klart glas.

Disse vedhæng er fremstillet i Sverige og består af en sfærisk sfære af røg eller klart glas og smukke detaljer i messing eller krom. Da vedhængene findes i flere størrelser, kan de kombineres godt med hinanden.

Gloria – Belid / Lampeguru

Acorn fra Northern har hentet sin inspiration fra de nordiske skove og skaber et indbydende smukt lys, der passer fint ind over en køkkenø, spisebord eller som en pendel i stuen. Acorn kommer i en flot mat sort eller hvid farve med et stilfuldt, skandinavisk design.

Acorn – Nordlig, moderne og stilfuld pendel / Nordicnest.dk

Sinker er en dekorativ pendellampe fra HAY. Lampen har en traditionel stilfuld form, men med en buet underside af opal-akryl, der spreder lyset og giver en ekstra dekorativ belysning.

Sinker kommer i flere smukke farver og i to størrelser – hæng dem gjerne sammen i forskellige højder for en ekstra effekt.

Sinker – HAY / Lampemesteren.dk
Sinker – HAY / Lampemesteren.dk

Missy fra den svenske Globen er lavet af snoet rotting med et smukt marokkansk inspireret mønster.

Missy – Globen / Homeroom
Brun rotting dekorativ lampeskærm / Homeroom

VP GLOBE er en ikonisk pendellampe fra den danske designer Verner Panton, der er pyntet med hjem og hjem siden 1969. Denne eksklusive pendellampe fra Verpan er siden kommet i et par nye farvevarianter og dæmpet glas. Læs mere om VP Globe lamper .

VP Globe – Verpan / Lampemesteren

Mogano fra Eglo Leuchten er et moderne pendelys i populær sort-mat finish med afrundede former og blødt design.

Mahogni – Eglo / Lampegiganten

Flowerpot VP1 kommer nu i en mat-sort variant, der hurtigt er blevet en af ​​de mest populære loftslamper for &Tradition.

flowerpot VP1 Matt Black / Andlight

Flowerpot Vp1 fra &Tradition er trods sin modne alder stadig et meget populært valg når det kommer til dekorativ belysning. Disse mellemstore vedhæng passer perfekt over et lille rundt bord eller hænger sammen i linjen.

Se alle farverne til flowerpot på Andlight.dk

Dek fra Zuiver er en rustik og ru pendel med industrielle detaljer i metal og læder. Vedhængslampen kommer i tre farver og to størrelser og vil være fantastisk at bruge både som et kontrastelement eller til at fremhæve indretningen i hjemmet.

Dek fra Zuiver /Unoliving.dk
Dek fra Zuiver /Unoliving.dk

Braided fra Ferm Living er nogle smukke og delikate flettede lamper af rattan, der er perfekte, hvis du vil have en lampe med blød belysning i soveværelset eller over et bord. Lamperne er designet af Ferm Living og skaber et blødt og fint lys, hvor tusindvis af lysstråler finder vej gennem den håndflettede rattan og skaber en smuk lyseffekt. Læs mere om lamper til soveværelser.

Flettede rottinglamper – Ferm Living / Lampemesteren.dk

Summera – Smukt sort vedhæng med blank overflade og guldfarvede detaljer, der skaber en fantastisk kontrast.

Summen af ​​pendlens nedadgående lys er designet af tyske figurer og passer pænt over et spisebord eller sofabord. Hvis du har et aflangt bord eller køkkenø, skaber 2-3 af disse vedhæng i rækkefølge et dekorativt og smukt lys.

Summera – Former / Lampemesteren

Hvis du ønsker et ekstra dekorativt pendellys, kan Flora fra italiensk slamp muligvis være en god mulighed. Italian Slamp er kendt for sine spændende design, hvor de bruger proprietære materialer til at skabe belysning i nye former, der giver et specielt lys.

Flora – Slamp / Lampegiganten

Naturlige pendellamper

Lamper i træ har fået et markant løft i de senere år takket være en stor del af nye produktionsmetoder, der gør det muligt at bruge træ i tynde lag eller lameller til at skabe en smuk glød fra lyskilden.

Læs mere om lamper i træ

De smukke sektolamper er gode eksempler på, hvordan naturlige råmaterialer kan bruges til at skabe dekorativ og engagerende belysning. Disse lamper produceres i Finland af bæredygtig nordisk bjørk og kommer i en række forskellige farver og former, læs mere om sektolampen .

Læs mere om sektolampe

Store og dekorative pendler

Et større pendelys kan hænge alene over et sofabord eller spisebord, her kan du se nogle populære hængelamper, du kan bruge i dit hjem – Både nyheder og populære klassikere.

Dekorativt dobbelt-screenet pendellampe / lampegiganten

Gross fra By Rydens består af snesevis af mundblæst glaskugler, der på få år er blevet en populær lampe til at hænge over et bord. Gross lamper leveres nu i flere flotte farver inklusive denne store burgunderfarvede variant, der skaber et smukt og dekorativt lys.

Gross Bourgogne / Nordicnest.dk

Beads fra Britisk Innermost er en anden populær lampe med mange af de samme egenskaber som Gross. Her er den meget populære kobberfarvede sort, der skaber et smukt og stemningsfuldt, glødende lys.

Beads – Innermost / Lampemesteren
Beads – Innermost / Lampemesteren

Collar fra Gubi er et dekorativt pendellys, hvor designeren har lagt vægt på traditionelle håndværkstraditioner under lampens design, blandt andet er glasset mundblæst på traditionel måde. Pendelyset har en diameter på 42 cm, men kommer også i en mindre variant.

Collar – Gubi / Lampemesteren

Planet fra By Rydens vil være et dekorativt og stort pendelys i stuen. Det består af adskillige cirkulære projektorer i to farver, der omgiver lyskilden og skaber et fantastisk lysspil og behageligt lys.

Planet – Af Rydens / Homeroom

Den klassiske moon fra Verpan er et dekorativt og ikonisk pendelys, der nu også kommer i en ekstra stor diameter på 150 cm.

Månen – Verpan / Andlight.dk
Månen XXXL – Verpan / Andlight.dk

For en ekstra ekspressiv belysning skal du overveje et pendellampe med mange arme og pærer . Lamper, hvor den faktiske pære sættes i fokus, er vokset i popularitet i de senere år med modeller som Hero fra By Rydens.

Hero – Af Rydens / Lampeguru

Læs mere om belysning til stue eller glas pendellamper .