Hopp til innholdet

Gross lampe by By Rydens – Dejlig glaskuglampe

Gross er en spektakulær lampe fra By Rydens, der består af en række glaskugler i forskellige størrelser og farver, der vil udstråle med elegance i hjemmet.

Brutto fra By Rydens kommer i flere størrelser og farver, lampen leveres også som loftsloft og bordlampe ud over den mere kendte pendelvariant.

Gross fra svenske By Rydens består af en klynge af 32 mundblæst glaskugler, der giver et fantastisk og lækkert lys i rummet. Med forskellige farver og deres unikke stil får du en speciel og unik lampe, der giver en smuk belysning til hvert værelse i hjemmet.

Gross Amber fra By Rydens / Nordicnest.dk

Gross Grande

Hvis du ønsker noget ekstra udtryksfuldt, kan » Grande » -varianten af ​​den populære bruttolampe muligvis være noget at tænke på.

Gross Grande er en ekstra stor lampe, hvor diameteren er vokset fra 50 cm til 62 cm og derfor passer i værelser med højt til loftet, over store borde eller hvor du ønsker at skabe en ekstra øjenlås med belysningen.

Gross Grande Ø62 Amber – By Rydéns / Nordicnest.dk
Gross Grande Ø62 / Nordicnest.dk
De mundblæst glaskugler skaber smukke reflektioner / Nordicnest.dk
Gross «røg» fra By Rydens / Nordicnest.dk

En spændende farvenyhed er, at gross-lamperne nu kommer i de elegante bordeaux- og multifarver. Den burgunderfarvede variant har en eksklusiv og dyb tone af burgunder, der gør den lige så elegant i dagslys som når lyset tændes om aftenen.

Den burgunderfarve gør det på samme tid i både lyse og mørke interiørstilarter, men for dem, der ønsker flere farver i interiøret, er Gross multi muligvis for dig. Multilampen er sammensat af flerfarvede glaskugler, der giver et mere legende og farverigt udtryk.

Gross Bourgogne – Gode nyheder fra by rydens / Nordicnest.dk

Gross Bar – Aflange bruttolampe

Til lange borde eller spisestuer By Rydens har udviklet en langstrakt variant af bruttolampen, der kommer i farverne klare og røggrå.

Aflang lampe » røg » / Nordicnest.dk
Aflang lampe «Grov rav» / Nordicnest.dk

Brutto i flere varianter

Populariteten af ​​bruttoområdet har betydet, at By Rydens fortsat har udvidet sit sortiment og belysningsområde. Nogle nyheder er de mindre, men lige så elegante bordlamper i den store lampeserie.

De store bordlamper leveres i tre smukke farver og vil være en smuk udsmykningsbelysning over en kommode eller skænk i stuen .

Gross bordlampe / Nordicnest.dk
Gross loft – Spændende plafond nyhed / Nordicnest.dk