Hopp til innholdet

Smukke læselamper til hus | Væg- og gulvlamper med læselys

Læselamper til gåture, stue og soveværelse, find pæne og praktiske læselamper, som du kan hænge på væggen eller have ved siden af ​​en sofa eller lænestol. Med en god læselampe kan du justere lyset, hvor du har brug for det, på samme tid som lampen bliver et dekorativt element i hjemmet.

Her finder du et udvalg af smukke og spændende læselamper til rummet, uanset om du vil have dem væg hængende ved siden af ​​sengen, eller som en gulvlampe ved siden af ​​en sofa eller lænestol.

Pliverre lamper fra danske le klint /Lampemesteren

Tip – Du behøver ikke nødvendigvis at bruge dedikerede læselamper til belysning ved siden af ​​sengen, du kan gøre noget andet, for eksempel for at bruge smukke hængende vedhæng ved siden af ​​sengen.

Karla væglampe med læselys / Lampegiganten

Med sine håndfoldede skærme har danske Le Klint leveret smukke designlamper af en meget høj og unik kvalitet i en levetid. Den smukke 349 gulvlampe er ingen undtagelse, og ud over den håndfoldede lampeskærm, smukke detaljer i messing og sort metal.

Gulvlampen har en nedadvendt skærm, der giver et smukt og hyggeligt læselys, hvis det placeres ved siden af ​​en sofa eller lænestol.

Le Klint 349 Gulvlampe /Lampemesteren

Nantwin er en fantastisk gulvlampe med læselampe i klassisk stil og fine detaljer. Den grå og hvide tekstil lampe skygger buer til bunden og har en tidløs stil, der passer til de fleste hjem. Med denne gulvlampe kan du sidde behageligt i lænestolen eller sofaen og få et behageligt lys, uanset om du læser en avis, strik eller læser en bog.

Nantwin – Gulvlæselampe /Lampegiganten.dk

Denne hyggelige gulvlampe fra Graypants har en vinklet kartonlamskærm, der giver en dejlig læselys, hvis du placerer den ved siden af ​​sofaen eller stolen. De små perforeringer og glider i lagene af pap skaber også en utrolig smuk belysning og varmt lys.

Gulvlampe i pap fra Graypants / Andlight

En overkommelig og enkel læselampe er denne væglampe fra Halo Design . Den har en fleksibel arm med en let placeret lysafbryder samt et USB-stik med en stor opladningskapacitet.

Læselampe LED / Lampeguru

Dunja er en klassisk gulvlampe med oplysning og en separat læselampe i rustikt, landligt rustbrunt metal med hvidt alabasterglas.

Dunja – Rustik gulvlampe med læselys / Lampegiganten

Rebecca er en fantastisk og praktisk væglampe i et moderne design, men giver samtidig et hyggeligt lys. Væglampen har en dobbelt lyskilde, så du kan vælge mellem det behagelige lys nedtonet af stofskærmen, eller et mere direkte og justerbart lys fra læselampen.

Rebecca væglampe med læselys / Lampegiganten

I huse med antik og landlig stil passer den store Charleston gulvlampe pænt. Lampen har et dekorativt klassisk look, justerbar højde og en nedadvendt hvid tekstilskærm, der giver en dejlig læselys, hvis den placeres ved siden af ​​en sofa eller lænestol.

Charleston antkk gulvlampe /Lampegiganten

Rustik KH # 1  fra KonstHantverk leveres som væg-, bord- og gulvlampe i sort og hvid med justerbare arme og fine detaljer af antik messing.

KH # 1 – KonstHantverk /Andlight.dk
KH # 1 – KonstHantverk /Andlight.dk
KH # 1 – KonstHantverk /Andlight.dk

Twiss er en dejlig og moderne læselampe med en flad lampeskærm fastgjort til en vægmonteret stang. Twiss kommer også i en fantastisk gulvlampevariant med to skærme, som ligesom væglampen tilbyder en dekorativ og fleksibel belysning.

Twiss – Moderne og praktisk lampe / Homeroom.dk
Twiss Messing / Homeroom.dk
Twiss – to arm gulvlamper / Homeroom.dk
Arigato fra Grupa er en fleksibel bordlæselampe til sengen / lampemesteren

Med en fleksibel læselampe og den varme messingfarve, vil Florens fra Lindby være et delikat touch i hjemmet. Perfekt til montering ved siden af ​​sengen for en ekstra god læselys.

Florens – Lindby / Lampegiganten

Selvom Svean- lampen ikke er en dedikeret læselampe, fortjener den stadig et sted på listen på grund af dets smukke og elegante design. På trods af det faktum, at det ikke er en væglampe, der kun er designet til funktionelt lys ved læsning, giver det opale-hvide glas et behageligt læselys på sengen.

Svean væglampe med ledning til soveværelset / Lampegiganten.dk

Lincon er en fleksibel væglampe på stænger, der kommer i denne fantastiske olivengrønne farve.

Lincon væglampe / Homeroom

Gwendolin er til dem der ønsker et behageligt læselys i soveværelset. Lampen har en god form med sin egen vippekontakt placeret på undersiden for let adgang, den kan også vippes, hvis du ønsker et stærkere læselys.

Gwendolin – hvid tekstil læselampe / lampegiganten

Bestlite » BL » lamper fra Danske Gubi er en eksklusiv serie dekorative lamper til væg, gulv, loft og bord, blandt andet blev bordlampen foretrukket af Winston Churchill.

Selvom lamperne oprindeligt blev designet i 1930’erne, er populariteten ikke faldet i årenes løb, og dens design hyldes stadig som en moderne klassiker inden for designfejl over hele verden.

Klassiske væglamper «BL» / Lampemesteren.dk
«BL» lamper / Lampemesteren.dk

Trafik fra danske Nielsen giver dig mulighed for at sætte din egen gulvlampe sammen. Vælg din egen lampefod fra mange materialer, og kombiner lampeskærme i forskellige farver. Traffic har en fleksibel holder, der gør det nemt at justere læselyset, hvor du vil.

Trafik – Nielsen /Lampeguru

Se flere flotte lamper til soveværelset, eller se mere i kategorierne: