Hopp til innholdet

Orientalske lampe med dekorativt lys

Her kan du se flere smukke og smukke lamper i orientalsk stil. Denne stil er præget af et antikt look med detaljerede og indviklede mønstre. Orientalske lamper kan hænges fra loftet, hvor de smukke mønstre i metallet danner et vidunderligt lysbillede, og kaster smukke skygger i rummet. Den orientalske stil er let genkendelig med sine detaljerede mønstre i lampeskærmen, der danner huller, hvorfra lyset udsendes og traditionelt har været meget udbredt i arabiske lande, Indien og Mellemøsten.

Jasmine er en smuk pæreformet indisk orientalsk lampe med et indviklet design og mønstrede perforeringer, der slipper igennem lys. Lampen findes i flere versioner, farver og størrelser og passer perfekt over et spisebord eller som dekorativ belysning.

Jasmine orientalsk lampe / Lampegiganten.dk

Orient fra Fritz Hansen er en moderne fortolkning af traditionelle østlige og orientalske lamper med et orientalsk inspireret designsprog, men med en moderne stilfuld finish og smukke moderne farver. Lamperne har et strømlinet lysdesign med fantastisk lysudbytte og er perfekte som dekorative vedhæng over køkkenet eller stuen.

Orient Fritz Hansen / Lampemesteren.dk
Orient Fritz Hansen / Lampemesteren.dk
Orient Fritz Hansen / Lampemesteren.dk
Dekorativ og indisk inspireret lampe / Homeroom.dk

Byrsa fra belgiske Lucide er en orientalsk inspireret bordlampe med et indviklet design og en fantastisk finish. Byrsa skinner elegant med sine fantastiske farvede glaskrystaller placeret i små lyshuller på lampen. Bordlampen kommer i brunt metal med en række indviklede og har detaljerede mønstre omkring lampen og indsættes med farverigt glas, hvilket skaber et flot lysspil over bagvæggen. .

Byrsa fra Lucide / Lampegiganten.dk

Chanda og Deva fra AG Home er begge smukke lamper med et orientalsk twist. Vælg mellem antik rust eller patineret metal.

Deva – AG Home / Homeroom.dk
Chanda – AG Home / Homeroom.dk

Oasis er en lille gulvlampe i marokkansk og orientalsk stil, der også kan bruges som bordlampe på større overflader eller placeres langs gulv og trapper. Lampen har et indviklet og detaljeret mønster i metalskærmen, hvor lyset trænger ind og kaster smukke skygger og lysspil langs væggen.

Oase fra Kare Design / Lampegiganten.dk

Hermine er en smuk serie lamper fra danske By Rydens med orientalsk orientalsk inspireret design. Skærmene har et detaljeret perforeret mønster og en mat messing metalskærm. Disse smukke orientalske lamper er perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet og indretningen.

Hermine – Orient lampe fra By Rydens / Homeroom.dk
Hermine – Orient lampe fra By Rydens / Homeroom.dk
Hermine – Orient lampe fra By Rydens / Homeroom.dk
SITA bordlampe / Homeroom.dk
Bordlampe Tahar / Lampegiganten.dk

Harald er en orientalsk inspireret lampe med sort tekstilskærm og ringformede udskæringer. Indersiden af ​​lampeskærmen er guldfarvet. Når lyset er tændt, giver reflekserne og åbningerne en særlig orientalsk belysning.

Harald – orientalsk inspireret lampe / Lampegiganten.dk

Se flere smukke Glamourøse og elegante lamper – Skab en belysning med stilBelysning til køkkenet eller Antikke lamper – Lamper med sjæl og antikt design.