Hopp til innholdet

My Little Lamps fra Seletti – Søde og dekorative mini-husbordslamper

Seletti er et italiensk designhus, der har specialiseret sig i unikke og fascinerende lamper, der leger med former, farver og etablerede standarder. Selettis lamper har ofte en sjov og humoristisk vinkel, og er særligt velegnede til dig, der godt kan lide det skæve og specielle i indretningen.

«My little» er en serie af dekorative lysende huse, landskaber og gader, placeret inde i en rund glaskuppel, der er særdeles velegnet til et dekorativt baggrundslys på en kommode, i vindueskarmen eller som et dekorativt lys på et sidebord. Denne søde figurlampe udsender et blødt og varmt lys, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Min lille serie fra Seletti / Lampemesteren.dk

Med glaskuppellampen «Min lille ferie» kan du drømme dig væk til varmere steder på en sydhavsø og lade det hyggelige, varme lys fra bungalowen lyse op i natbordet eller stuevinduet. Glaslampen har en indviklet og detaljeret dekoration med hvidt sand, turkisblåt vand, palmer, stråtag og skrånende trærammer.

Sødt minihus i glaskuppel / Lampemesteren.dk
Min lille serie fra Seletti / Lampemesteren.dk

Min lille nabo er et klassisk amerikansk landsted i to etager, overdækket terrasse, græsplæne, cykeldækgynge og træer.Lampelyset kommer fra huset og lyser ud af vinduerne når lampen er tændt. Det super søde design giver en hjemlig følelse og en behagelig atmosfære.

Dekorativt lysende minihus i glaskuppel / Lampemesteren.dk

Se gerne også flere fede og søde lamper fra Seletti, herunder Nye figurlamper fra italiensk Seletti, Bouche – Cool lampe i flaske fra Seletti og Lyssværd lampe i mange farver | Linea fra Seletti.

Hvis du kan lide spændende og unikke lamper, kan du måske også lide disse Antikke lamper med sjæl og antikt design eller måske disse Ikoniske italienske designlamper gennem tidene. Del 1: 1929-1969.