Hopp til innholdet

Nye figurlamper fra italiensk Seletti

kjempefine dekor og figurlamper fra seletti

Det italienske designhus Seletti er kendt for sine kreative figurlamper og har for nylig udsendt en række nyheder. Her finder du aberlamper, fuglelamper, endda katte- og muselamper.

Disse lamper er ment som en humoristisk vri på belysning, men er også godt lavet i høj kvalitet med stor opmærksomhed på detaljer og æstetik. For eksempel kan lamperne bruges i gangen og indgangen, hvor en fugl kan sidde på afsatsen med en lyspære i næb – garanteret en festlig samtalsstarter.

Figurlamperne kan også bruges, f.eks. På restauranter og hoteller, der skjuler festlige lyspunkter skjult langs vægge, op til loftet eller lejlighedsvis mellem indretningen.

Aberfigurlys

Monkey fra Seletti er en festlig og populær serie med monokatlamper med en blanding af væglamper, loftshæng og bordlamper.
Brug din fantasi og skab et festligt lys! Når alt kommer til alt, da de er aber, kan de hænge ud hvor som helst.

Black Monkey Figure Lamp / Lampemesteren.dk
Monkey Wall Lamp / Lampemesteren.dk
Monkey Lamper / Lampemesteren.dk

Fugl – Fuglfigurlampe

Figurlamper, der har form som en fugl, mere specifikt en ravn, er smukke, intelligente og listige dyr, der er kendt for deres vold.

Fuglene i «Bird» -serien fra Seletti hylder disse vidunderlige fugle og har skabt mange forskellige versioner i forskellige siddepositioner. Leveres i sort / hvid.

Fugl – Fuglelamper – Seletti / Lampemesteren
Fugl – Fuglelamper – Seletti / Lampemesteren

Jobby – Cat Figur lampe

Jobby ser næsten lidt uhyggelig ud, men som de fleste katte er det virkelig en fredelig sjæl, han byder dig velkommen med halen højt oppe og passer perfekt til de andre figurlamper, måske især muselamperne? – Også tilgængelig i sort-hvid plettet version.

Jobby – Cat Figure Lamp / Lampemesteren

Mus – musefigurlampe

En meget sød figur lampeserie fra Seletti. Hvad er der dog mere end en lille mus, der holder en pære virkelig?

Figuren lamper af mus kommer i gå-, stående og siddende positioner i grå og hvid version. Dekorationslamper, der er nemme at placere, der passer perfekt ind i hylder, skænke, sideborde og natborde.

Mus – Mus Figurlampe / Lampemesteren
Mus – Mus Figurlampe / Lampemesteren

I guld og lyserød

Muselamperne kommer også i fantastiske farver som guld og lyserød.

Mus – Mus Guldfigurelampe/ Lampemesteren
Mus – Mus Rosa Figurlampe / Lampemesteren

Bananlampe

En sjov og dekorativ lampe, der helt sikkert får sin del af opmærksomheden. Lampen har form som en banan, hvor den skrælede bananskræ enten kan være traditionel og naturlig eller gylden og ekstra dekorativ. Banan kommer også som væglampe.

Bananlamper – Seletti / Lampemesteren
Bananlamper – Seletti / Lampemesteren