Hopp til innholdet

Moon lampen fra Verpan – En tidløs klassiker fra 60’erne

Den klassiske Moon lampe fra Verpan er en dekorativ og ikonisk pendel, der med sit karakteristiske 60’ers design forbliver lige så flot og relevant år efter år.

Moon-lampen består af individuelle strimler, der lukker lyskilden, og som hver kan justeres individuelt, så du kan vælge det ønskede lysniveau eller dit eget dekorative mønster. Moon kommer som to pendellamper i forskellige størrelser og giver en blød og behagelig glød.

Moon – Designet af Verner Panton / Nordicnest.dk
Med sin unikke ventilatorform kan du selv justere lysmønsteret / Nordicnest.dk

Moon blev designet af Verner Panton, en farverig designer og person, der ofte gik imod strømmen end sine andre kolleger fra samme periode. Verner Panton var en stor fan af farverige og geometriske designs og står bag en række smukke og ikoniske lamper og møbler. Du er velkommen til at læse mere om Verner Panton.

Moon – Designet af Verner Panton / Nordicnest.dk

Moon Lamp fungerer godt i flere rum, i stuen, køkkenet og soveværelset såvel som i sommerhuset. Lampen giver en god og afbalanceret kombination af lysniveau og dekoration.

Måne – Verpan / Nordicnest.dk

Du er velkommen til at læse mere om de ikoniske og klassiske designs af Verner Panton , se også tip til smukke lamper i retrostil. Hvis du leder efter elegante lamper, der skaber et indtryk, kan du lide disse: Glamourøse og elegante lamper – Opret en belysning med stil .