Hopp til innholdet

Flowerpot Portable VP9 – pæne batterilamper til ude og indvendige

Flowerpot lamper er en populær serie, der skaber et smukt og atmosfærisk lys uden blænding. Nu kommer disse smukke lamper i en ny serie med et indbygget batteri, så du kan tage dem med overalt i hjemmet og ude i haven.

Flowerpot Portable VP9 gør det muligt at dekorere terrasseborde og haveborde til fester eller placere en bordlampe inde i en hylde eller oven på en kommode uden at tænke på elektricitet eller ledning.

Fantastisk som bordbelysning ude og inde / Lampemesteren.dk
Perfekt som bordlampe på en restaurant / Lampemesteren.dk

Flowerpot portable er lidt mindre end de andre bordlamper i samme serie, hvilket gør det meget fleksibelt at placere rundt i rummet eller udendørs.
Du er velkommen til at dæmpe dem ned for at tilpasse sig den brug, du ønsker, og den atmosfære, du vil skabe. Urtepotte bærbar kan dæmpes ned til 50% eller 20%.

Lamperne oplades via USB og har en lang batterilevetid. Ved et lys på 100% holder lamperne i cirka 11 timer, men hvis du dæmper dem ned, holder batteriet endnu længere.

Fås i mange forskellige farver / Lampemesteren.dk
Lang batterilevetid / Lampemesteren.dk
Urtepotte bærbar – & Tradition / Lampemesteren.dk

Urtepotte bærbar er et fantastisk og lækkert alternativ, hvis du vil have bordbelysning på batteri til en restaurant, café eller en bar. Da lamperne har en IP44-klassificering, kan de modstå stående udendørs, selvom der er regnvejr. Du er velkommen til at læse mere om lamper på batteri.

Urtepotte bærbar – & Tradition / Lampemesteren.dk

Få mere inspiration til smuk belysning, se vores tip til belysning af stuen eller belysning af køkkenet.