Hopp til innholdet

Lamper fra Konsthantverk – Rustik og håndlavet belysning

Leder du efter en stemningsfuld og unik belysning til et sommerhus, hus eller måske en bar og restaurant? I så fald vil du kunne lide den smukke belysning fra den svenske lampeproducent Konsthantverk fra Tyringe i Sverige. I over 90 år har denne lille lampeproducent bygget lamper i hånden med sit helt eget unikke twist.

Noget af det, der kendetegner lamperne i Kunst og Håndværk, er ofte små grove detaljer. Det kan være synlig punktsvejsning, vingemøtrikker eller en ru og ru håndrullet overflade, der skaber en helt unik charme og værdi. Kunst og håndværk bruger ofte elegante materialer som rå messing og jern, som med tiden vil udvikle deres helt egen unikke patina over tid.

Kunsthåndværkslamper er perfekte til dig, der ønsker en varm belysning i dit hjem og sommerhus. Lamperne har en rustik, industriel stemning, men passer lige så godt ind i den skandinaviske eller moderne interiørstil. Brug dem gerne sammen med dekorative glødepærer og skab et behageligt lys i hjemmet.

Rosdala er store vedhængslamper af klart eller mørkt glas med en lampeholder af rå messing, der skaber et smukt samspil med en dekorativ glødepære eller LED edison dekorativ pære med synlige filamenter. Da lyset er klart, skal glas bruges til at forbinde dette med en lysdæmper, enten vægmonteret eller trådløs plejd dimmer.

Rosdala fra Konsthantverk /Lampemesteren.dk

Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær loftslampe og lysekrone af bedste kvalitet fra Konsthantverk, designet af Jesper Ståhl. Megafon-lysekronen er lavet af ægte rå messing, der håndrulles og samles i hånden på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilfulde lysekrone med sin unikke og rustikke charme ser godt ud over et spisebord eller over stuebordet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er megafon-lysekrone-852x1024.jpg
Håndvalset af rå messing /Lampemesteren.dk
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 3468-6-1.webp
Grov og rustik messinglampe, der til sidst vil udvikle en smuk patina /Lampemesteren.dk

Lampen skaber en stemningsfuld glød præcis der, hvor du har brug for det, over sofabordet eller køkkenbordet, arbejdsbordet eller soveværelset, kun fantasien sætter grænser.

Stav serien fra Konsthantverk har et rent og enkelt design, der passer perfekt med den skandinaviske og moderne interiør stil. I Stav-lamper fra Konsthantverk møder tynde og stilfulde lysestager / spotter ofte med grovere, industrielle elementer som vingemøtrikker, råt kobber og lignende.

Stav fra Konsthantverk /Lampemesteren.dk
Stav fra Konsthantverk /Lampemesteren.dk

Stav fra Konsthantverk kommer som en hel serie bordlamper, loftlamper, gulvlamper i mange farver og materialekombinationer.

Fenomen er en elegant glaslampe fra svenske Konsthantverk med rustikke elementer af rå messing, der med tiden vil udvikle en vidunderlig og unik patina. Den gyldne rå messing er kombineret med en mundblæst lampeskærm af klart eller sodet glas og kommer i tre størrelser og former, der kan hænge pænt alene, men over et spisebord eller sofabord vil det være en perfekt kombination, hvis de hænges i forskellige højder.

Fenomen fra Konsthantverk over et spisebord /Andlight.dk

Konsthantverk er en lille lampeproducent fra Tyringe i Sverige, hvor de har håndlavede unikke lamper i over 90 år. Deres lamper har ofte et strejf af rustik og industriel, hvor glas kombineres med råmetal.

Fenomen kommer i klart eller sotet glass /Andlight.dk

Svep fra Konsthantverk er en stor, rund loftslampe med et interessant rustikt og industrielt look. Den udvendige ramme af råjern eller messing har en smuk patina og oxidation, der giver et unikt og spændende udseende, perfekt til dig, der leder efter en loftslampe eller loft til et landligt hjem eller til dig, der simpelthen leder efter noget unikt og rustikt .

Svep loftslampe i rustik stil fra Konsthantverk /Lampemesteren.dk

Konsthantverk er en lille lampeproducent med base i Tyringe i Sverige. Her har de i 90 år produceret lamper på deres egen fabrik, hvor der ofte bruges håndlavede detaljer og ru materialer.

Rustik KH # 1 fra KonstHantverk kommer som væg, bord og gulvlampe i sort og hvid med justerbare arme og fine detaljer af blandt andet antik messing.

KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren.dk
KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren.dk
KH#1 – KonstHantverk /Lampemesteren.dk

Læs gerne mere om smukke lamper til stuen, se mere om Stållampe og Gulvlampe til haven eller Antikke lamper – Lamper med sjæl & antikt design .