Udendørs havebelysning: Inspiration, lamper og LED-strimler

utendørs hagelamper

Vi skandinaver elsker vores hjem og bruger en masse penge sammenlignet med andre europæere for at renovere dem, så de passer til vores stil og smag.

Et af de områder i boligerne, der har fået større opmærksomhed af lys- og lampeproducenter i de senere år, er udendørsarealet og haven. Flere spændende modeller er lanceret, og brugen af ​​LED-strimler har udvidet mulighederne for at have en dejlig havebelysning.

Sackit Light  – De nye lamper fra Danish Sackit skaber liv og atmosfære – og takket være det meget bærbare design og det indbyggede batteri kan du placere disse lamper, hvor du vil.
Denne fantastiske serie runde batterilamper fås i tre størrelser, der kan kombineres for at skabe fantastisk belysning på altanen, i haven eller indendørs.

Smukke kuppellamper med kraftigt batteri / Sackit.dk
Light – Elegante batterilamper fra Sackit / Sackit.dk

Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og sommerhus.

Disse runde kuppellamper i sort bund og opalt hvidt glas har et stort batteri, der  kan tændes i 24 timer  ved normal lysstyrke eller 14 timer på højeste niveau. Batterilamperne kan dæmpes på flere niveauer, så du skaber den stemning, du ønsker.

Lamperne fås i tre størrelser / Sackit.dk
Med et gulvstativ kan du også oprette din egen gulvlampe fra batterilamperne / Sackit.dk

The Rocket fra NewGarden er en elegant serie af høje og lave trægulvlamper, der kan bruges både indendørs og udendørs og skaber en fantastisk og atmosfærisk belysning i de sene aftentimer. Du er velkommen til at placere denne gulvlampe i et hjørne af haven eller terrassen for at belyse udendørsområdet på en behagelig måde.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Lamperne er robuste og vejrbestandige og kan styres med en fjernbetjening for at ændre lysniveauet eller lysfarven.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Rocket kommer også i en batteri- og solcelleversion, så du frit kan placere denne fantastiske lampe uden at tænke på ledninger eller stikkontakter.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk
Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Lucerna fra Loom Design er en genopladelig lampe, der har hentet inspiration fra den traditionelle minelanter og opgraderet udseendet til et moderne twist, der kan bruges på flere måder. Ud over den sædvanlige bærbare belysning, der kan placeres rundt i hjemmet eller i haven, kan du også placere genstande, dekor og planter i selve lygten og tænde dem op.

Genopladelig og håndholdt lampe, der er perfekt til varme sommeraftener eller som atmosfærisk og dekorativ belysning i forbindelse med sofahjørnet.

Lucerna – Loom Design / Lampemesteren.dk

Twilights er nogle seje udendørs kuppel og ovale lamper, der kan placeres, hvor du vil. Lamperne har også RGB-farvespektrum og kan styres med fjernbetjening.

Twilights round / Homeroom.dk

Twilights findes i mange forskellige størrelser, hvilket gør det dejligt at sammensætte flere forskellige.

Twilights oval / Homeroom.dk
Twilights round / Homeroom.dk

Snowball fra Spring Copenhagen er en smuk batteridrevet bordlampe, der oplades via USB på 3-4 timer, og som derefter kan tændes i op til 10 timer i træk. Perfekt som en dekorativ lampe ved vinduet, på et bord eller til brug som en bærbar dekorativ lampe udendørs, når det ikke regner. Snowball har en mundblæst glaskugle i opalt hvidt glas, der spreder lyset og en naturlig lampebund i lys birk.

Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk
Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk

De seje» Street » lampene fra italienske Seletti har form af en klassisk lygtepude, der er bøjet. Lamperne kommer i mange lyse farver og er perfekte til dem, der ønsker lidt legende og sjov belysning. Fås også i udendørs version.

Street fra Seletti / Lampemesteren

Smuk lysekrone til udendørs brug (IP44) fra Dutch Fatboy. Rockcoco-lysekronerne findes i 3 forskellige farver og kan hænges fra stativer, grene eller under paraplyer. Lysekronen har en 5 meter lang ledning.

Rockcoco lysekrone udendørs /Lampemesteren

LED-solcellelampe Lago /Lampegiganten.dk
LED-solcellelampe Lago RGB /Lampegiganten.dk

Har du nogensinde savnet en hængende lampe til udendørs brug?
Thierry Le Swinger er en sådan lampe, ikke kun kan den bruges udendørs – den er også genopladelig, så du ikke behøver at kable!

Thierry Le Swinger / Lampemesteren

Perfekt til sensommeraftener – alt hvad du behøver er noget at hænge det i!


En anden udendørs lampe fra hollandske FatBoy. Ligesom Thierry er disse også genopladelige og kan flyttes rundt.

Bolleke udendørskuppelampe fra Fatboy / Lampemesteren

Denne udendørskuppelampe kommer i farverne rød, lysegrå, taupe og industrigrøn.


Palermo fra svenske Konstsmide er perfekt til hyggelig belysning af en terrasse eller udendørs flisebelægning. Med disse får du den hyggelige lounge-atmosfære langt ind på aftenen.

Palermo / Lampegiganten

Lucca er en udendørs lounge-lampe, der ligner en almindelig gulvlampe! Med en sort metalskærm og IP44-klassificering er den fantastisk til sensommeraftener og overraskende sommerbrusere.

Lucca Fra Konstsmide / Lampegiganten

Udendørs ledstrimler er en fantastisk måde at oplyse større overflader og vægge på. Disse udendørs LED-strimler fra Wattoo.dk kan monteres, hvor fantasien tillader det.

En anden populær løsning er udendørs ledstrimler, en variant, der er meget god, er fleksible såkaldte «LED-Tube» -varianter. Disse er især velegnede til at ligge langs jorden, ved kanten af ​​haven og kan bøjes og bøjes rundt om klipper og langs kanter.