Hopp til innholdet

Flowerpot lampe og pendel – Se de smukke Flowerpot lamper

I 1968 oprørede studerende i Paris og Rom, blomsterkraftgenerationen opfordrede til fred, kærlighed og harmoni i USA, og snart satte den første mand foden på månen. I mellemtiden blev den første flowerpotlampe hængt op i en restaurant i Danmark. Snart blev denne smukke lampe med sine to halvcirkelformede kugler hængt op i alles hjem og beviset dens langvarige designkvalitet.

En flowerpot lampe kan bruges godt i ethvert rum i huset, men kan passe særligt godt over et bord. Du kan hænge sammen for at skabe en dekorativ og blød belysning på tværs af bordet. Flowerpotlampens gode egenskaber kommer direkte over et spisebord eller ved siden af ​​sofahjørnet. De to halvcirkler er formet til at skabe en blød belysning uden lyset blændende.

Flowerpot kobber / Lampemesteren.dk

Flowerpot lamperne passer godt til at hænge sammen i række over store eller aflange borde, eller hænge alene over et mindre sofabord eller spisebord. Her kan du se nogle smukke flowerpot kobber vedhæng hængende i en hotel lobby.

Flowerpot kobber / Lampemesteren.dk

VP4 Flowerpot er en delikat ny fortolkning af den klassiske urtepottelampeserie fra & Tradition, der oprindeligt blev designet af Verner Panton og vil være et smukt smykke i belysningen i hjemmet. VP4 er lavere og har et rettet lys, der er velegnet såvel som dekorativt baggrundslys samt læselampe i soveværelset. Takket være sit tidløse design skaber lampen et blødt og behageligt indirekte lys.

Flowerpot VP4 i krom / Lampemesteren.dk

Flowerpot VP4 består af en vippet lampeskærm med to cirkler, der skaber et behageligt og smukt indirekte lys. Fantastisk som dekorativ lampe, men også som sengelampe og sengelampe.

Flowerpot VP4 / Lampemesteren.dk

VP4 kommer i farverne matsort, mathvid og en ekstravagant forkromet version til dig, der ønsker noget mere luksuriøst og fremtrædende i den lyse indretning.

Flowerpot VP4 / Lampemesteren.dk
VP4 i mat-sort / Lampemesteren.dk
Flowerpotlamper / Lampemesteren.dk
VP2 er en stor variant af Flowerpot lampen / Lampemesteren.dk
Hvide flowerpotlamper / Lampemesteren.dk

Flowerpot er designet af Verner Panton, en designer, der er kendt for sine mange smukke møbler, og ikke mindst lamper og belysning. Verner Panton brugte ofte nye og innovative materialer til at skabe sine produkter, ofte i et farverigt og legende look.

Flowerpot findes i flere størrelser , VP1 er den mindste af taghængene, VP2 er den store version, mens VP7 er den mellemvariant. Flowerpot kommer også som en bordlampe i to andre variationer.

  • VP1: Ø23 cm
  • VP7: Ø37 cm
  • VP2: Ø50 cm

Mange mennesker foretrækker at bruge de store varianter som belysning over bordet eller køkkenøen, mens de små flowerpotlamper er fine som dekorative hængende belysning i hjørnet af stuen eller ved siden af ​​et vindue. De forskellige størrelser på samme tid gør det muligt at kombinere forskellige størrelser og farver i et vedhæng.

Flowerpot er også egnet alene som læselys / Lampemesteren.dk
Flowerpot VP1 / Lampemesteren.dk

Flowerpotlamperne har et delikat og blødt lys, der ikke blandes. Mange har derfor lært, at disse lige så godt kan bruges som dekorativ, hængende belysning ved siden af ​​sengen.

Kan bruges i soveværelset / Lampemesteren.dk

Flowerpot leveres i en række moderne og klassiske vintage farver. I de senere år er lamperne også kommet i flere nye materialer, herunder kobber og gylden messing, der skaber et ekstra elegant look.

Flowerpotlamper i mange farve / Lampemesteren.dk

Kombiner Flowerpot VP1 vedhæng med de elegante bordlamper i samme serie. Flowerpot VP3 er bordlampevarianten, som ligesom pendellampen også kaster et smukt og blødt lys ned mod gulvet. Flowerpot VP3 er velegnet som dekorativ belysning i alle husets værelser, men måske især godt i soveværelset eller stuen.

Flowerpot bordlamper / Lampemesteren.dk

Se flere smukke lamper i retrostilpendellampe i stuen, smukt spejl med farvet glas eller belysning i stuen.