Hopp til innholdet

Pop Art: Spejlvægdekorationer – Mirror Sculptures fra Panton

Mirror Sculptures er en serie af firkanter i reflekterende spejl-akryl med pyramideformede spejle, der kan monteres og kombineres i en række forskellige mønstre for at skabe et unikt pop-art look i entréen, stuen, baren eller foyeren. Mirror Sculptures er en iøjnefaldende indretning, der kan monteres på vægge, lofter og udendørs, der skaber fantastiske refleksioner af lys og farver fra alle vinkler.

Spejlskulpturer fra Verpan /Lampemesteren.dk
Perfekt til at fange opmærksomheden i entre og foyer /Lampemesteren.dk

Den danske designer Verner Panton (1926-1998) er af mange blevet hyldet som en af ​​de vigtigste designere i efterkrigstiden og var en mester i den flydende, futuristiske stil i 1960’ernes pop-art æstetik inden for møbler, lamper og interiør. . Hans rum-inspirerede designs har vundet adskillige priser og udstilles jævnligt på museer og private samlinger rundt om i verden. Hans ideer og koncepter er klare og har haft stor indflydelse på det 21. århundredes design.

Skaber flotte refleksioner af farver og lys /Lampemesteren.dk
Spejldekorationer, der kan kombineres i ønsket mønster /Lampemesteren.dk
Mirror Sculptures fra Verpan /Lampemesteren.dk

Mirror Sculptures er en serie af vægdekorationer med en reflekterende overflade, som Verner Panton skabte til sit eget hjem, og som oprindeligt kun blev produceret i et begrænset antal i 1960’erne. De originale vintage-varianter er i dag eftertragtede samleobjekter, der opnår høje priser på eksklusive auktioner.

Verpan har nu officielt relanceret Mirror Sculptures-serien, hvilket giver designelskere over hele verden mulighed for at deltage i den kreative proces ved at arrangere disse tre forskellige spejlkvadranter i mønstre og kombinationer efter eget valg. Denne moderne udgave er produceret i højkvalitets spejl akryl i Danmark, dette nye materiale gør den lettere og nemmere at håndtere. Dette muliggør nye kombinationer udendørs, såvel som i lofter og på vægge.

Mirror Sculptures fra Verpan /Lampemesteren.dk

Læs gerne mere om smuk indretning og interiør, blant annet Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ, Bænk til entre – Flotte bænke og opbevaringsbænke til entre og entré og Skænk og kommode til gangen og stuen – Inspiration og tip.