Hopp til innholdet

Flotte dekorative og trådløse lamper, som du kan have med rundt i interiøret

Trådløse lamper er perfekte til at skabe områder med lys og fremhæve punkter i interiøret, disse trådløse og bærbare lamper kan nemt flyttes rundt og placeres på hylder, oven på skænke, fritstående borde eller du kan tage dem med ud i haven, når du har et firma eller ønsker et hyggeligt udendørs lys.

Der er et stadigt stigende udvalg af flotte designlamper med indbygget batteri, bærbare og trådløse lamper, der ligner rigtige designlamper, og som passer smukt ind i indretningen af ​​dit hjem eller sommerhus.

Transloetje fra FatBoy er en stilfuld trådløs bordlampe lavet af polycarbonat i flere farvenuancer med en batterilevetid på cirka 20 timer. Lampen kan tages med i sengen, ude i haven eller stå på en hylde.

Transloetje fra FatBoy / Lampegiganten.dk
Transloetje fra FatBoy / Lampegiganten.dk

Asteria Move fra danske Umage er en stilfuld og slank, moderne bordlampe, der kommer med et genopladeligt batteri, der kan oplades via USB og har op til 35 timers batteritid. Perfekt til oplysning af borde, kommoder, badeværelser eller udendørsarealer. Lampen dæmpes nemt via en knap og du kan vælge mellem 3 lysniveauer.

Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.dk
Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.dk

Skulpturelt og elegant – Kizu fra New Works kombinerer en halvkugleformet opal-akryl lampeskærm, der spreder lyset elegant og en afrundet, oval lampefod lavet af eksklusiv marmor. Lampen har indbygget batteri, giver et varmt lys, kan dæmpes og kan placeres hvor som helst i hjemmet og haven.

Udsøgt marmor og opal skærm i en elegant kombination /Lampemesteren.dk
Lampen kan dæmpes og giver et blødt, varmt lys /Lampemesteren.dk

Designklassiker fra 1971: Panthella Portable kommer nu med et indbygget batteri. Denne bærbare batterilampe med sit ikoniske design er perfekt som borddekoration både indendørs og udendørs. Du kan også nemt stille den på hylder eller på trapper uden at tænke på ledninger eller strøm. Den har flere lysindstillinger og vil lyse med fuld lysstyrke i 5 timer.

Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.dk
Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.dk

Hashira er en elegant cylindrisk trådløs lampe, der minder om klassiske japanske rislanterner. Med en skærm af naturligt hørstof, der er spændt ud over lampens ramme, skabes et diffust og behageligt lys, perfekt som dekorativt lys til borde eller hjørner.

Hashira Raw fra Menu / Nordicnest.dk
Hashira White fra Menu / Nordicnest.dk

Luctra Flex er en trådløs gulvlampe med en batterilevetid på cirka 25 timer og en vægt på cirka 2 kg, hvilket gør den til en meget fleksibel lampe, der kan flyttes rundt i boliger, mødesteder, mobile showrooms og meget mere.

Luctra Flex trådløs gulvlampe / Lampegiganten.dk
Luctra Flex trådløs gulvlampe / Lampegiganten.dk

Muse fra Tala  er en spændende og dekorativ trådløs bordlampe, som du nemt kan stille på et bord, i en vindueskarm eller tage med ud i haven som bordbelysning. Lampen er inspireret af gamle britiske lanterner og har et flot retro-look samtidig med, at den er spækket med moderne teknologi.

Med sit varme og behagelige varmedæmpede lys, der nemt justeres via dæmperknappen, er lampen perfekt som dekorativ havebelysning, eller som bord- og vindueslampe i sommerhus, hjem og cafe.

Muse fra britiske Tala / Lampemesteren.dk

Med trådløs opladning, vandtætning, stor batterikapacitet, der holder 24 timer og en varm-dæmpende funktion, har The Muse egenskaber, der gør den attraktiv både som sengelampe og vindueslampe, men også som havelampe til sensommeraftener.

IP44 og 24 timers batterilevetid / Lampemesteren.dk

Musen  er en retro og lækker batterilampe, som du nemt kan tage med dig, hvorhen du vil have lidt lys og hygge. Du kan også lade den stå på ladepladen i vindueskarmen eller på kommoden. Warmdim lyset skaber et utrolig varmt og behageligt lys, der fjerner det meste af det blå lysspektrum, det er derfor også velegnet som aftenbelysning på natborde og i stuen.

Trådløs batterilampe med varmt og hyggeligt lunt lys / Lampemesteren.dk

Asteria fra Umage er en lækker trådløs bordlampe i et cool retro design og fås i et stort udvalg af friske farver. Lampen har et stilrent design og praktisk tre-trins lysdæmper med en batterilevetid på op til 35 timer. Denne kan nemt tages med i alle husets rum eller bruges til at skabe hygge på terrassen, når mørket falder på.

Asteria Move fra Umage /Nordicnest.dk
Asteria Move fra Umage /Nordicnest.dk

Column fra Menu er en lille bærbar og trådløs batterilampe, der har hentet designinspiration fra fortøjningspæle til skibe. Med sin lille form er lampen nem at placere rundt i rummet. Lampen oplades med USB og kan desuden dæmpes i tre trin for at skabe en rolig baggrundsbelysning.

Column i bronze / Lampemesteren.dk
Column i aluminium / Lampemesteren.dk

Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design er en lækker serie af lamper med en udsøgt finish og design, der kan genoplades og placeres rundt i hjemmet uden at tænke på ledninger. Med mundblæste glasskærme fra Murano og smukke kombinationer af materialer og farver vil Easy Peasy ToGo batterilampen være et godt valg for dem, der ønsker smukt italiensk design og håndværk.

Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design / Lampemesteren.dk
Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design / Lampemesteren.dk

Easy Peasy Lamperne oplades via et USB-kabel og kan, når de er fuldt opladet, lyse i 19 timer ved lav intensitet
for hyggebelysning, ved medium intensitet i 10 timer og, hvis de er tændt for fuld effekt, kan de
lyse i 6 timer.

Easy Peasy ToGo kommer i flere farver / Lampemesteren.dk

Candlelight fra Le Klint

Indret din båd, hus og kahyt med de smukke bærbare batteridrevne lamper «Candlelight» fra danske Le Klint. Disse genopladelige batterilamper kommer i et stilfuldt design af mundblæst glas og naturligt egetræ og skaber en delikat levende flamme, perfekt til et bord eller som et hyggeligt baggrundslys.

Candlelight fra Le Klint / Lampemesteren.dk
Candlelight fra Le Klint / Lampemesteren.dk

Se gerne vores tips til batteridrevne lamperLoftslamper til Køkkenø – Elegant belysning i køkkenet eller Væglamper Køkken – Flotte køkkenlamper til vægmontering.