Hopp til innholdet

Væglamper Køkken – Smukke køkkenlamper til vægmontering

Dejlige væglamper, der er velegnede til installation i køkkenet. Disse væglamper passer til både moderne og traditionelle interiørstilarter med god funktionalitet til at skabe et godt lys i køkkenet.

Her kan du læse mere om LED-lister, underskabe og anden køkkenbelysning.

Mantis- serien fra Schottlander er en elegant væglampe med industrielle toner, der passer godt ind i køkkenet. Vælg mellem klassisk eller langvarig variant, der kan vinkles ud fra væggen. Disse helt sorte væglamper skaber også en stor kontrast til hvide vægge.

Mantis – Schottlander /Lampemesteren.dk
Mantis – Schottlander /Lampemesteren.dk

Arielle  er en klassisk væglampe / vægplet i sort metal, der passer perfekt, hvis du vil have en rustik belysning i køkkenet.

Ariell væglampe / Lampegiganten.dk
Morik – smuk vægplet med easydim / Lampegiganten.dk

Halo Vintage er en fantastisk variant af den klassiske sakselampe, som du kan trække ud fra væggen, når du ønsker bedre belysning. Denne klassiske model ser godt ud i køkkenet, helst placeret over et køkkenfremspring eller en bagvæg.

Halo Vintage sakselampe til køkken / Lampeguru.dk

Flos IC C / W 1  er en smuk og stilfuld væglampe med en rund klot af opalglas, der spreder et flot og elegant lys.

Flos IC C / W 1 / Lampemesteren.dk

Arigato fra Italian Group har en konstruktion med flere led, der giver en meget fleksibel belysning. Dette kan være praktisk, når det monteres over køkkenbordet for bedre lys under madlavningen.

Arigato /Andlight.dk

265 fra Danish Flos er en lang væglampe med en justerbar arm, der balancerer på et vægbeslag. Dette kan bruges i stedet for traditionel loftsbelysning og passer perfekt over en køkkenø eller et spisebord. Læs mere om 265 fra flos .

265 fra Flos / Andlight.dk

I over 100 år har franske Lampe Gras skabt efterspurgt og funktionel belysning. De var banebrydende i bevægelsesbelysning på et tidspunkt, hvor de fleste lamper var loftmonterede og fikserede. Lampe gras har et antal væglamper, der passer godt på køkkenvæggen, disse kan justeres og trækkes ud fra væggen, hvis det er nødvendigt.

Væglamper fra Lampe Gras / Andlight.dk
Væglamper fra Lampe Gras / Andlight.dk
Væglamper fra Lampe Gras / Andlight.dk

Glow er et firkantet LED-panel, der passer godt som en dekorativ vægbelysning bag køkkenbordet. Disse ultraflade ledede paneler giver en dæmpet og god belysning til køkkenet og er velegnede til eftermontering.

Glød – Paulmann / Lampegiganten.dk

Oxford er en klassisk og stilfuld væglampe i industriel stil med flere samlinger, der kan justeres og skrues på.

Oxford væglampe med arm / Homeroom.dk

AQ01 og Caravaggio Read fra Lightyears er en blød og harmonisk væglampe med moderne linjer. Væglamperne findes i flere farver, der passer til din indvendige stil i køkkenet.

AQ01 Justerbar væglampe / Andlight.dk
Caravaggio Læselampe /Lampemesteren.dk

Hvis du har en landbrugsstil i dit hjem, vil disse smukke keramiske lamper i serien » Ceramiche » helt sikkert passe godt ind. Disse smukke hvide keramiske væglamper er dekoreret med smukke og traditionelle mønstre.

Keramik – Keramikklamper / Lampegiganten.dk
Keramik – Keramikklamper/ Lampegiganten.dk
Keramik – Keramikklamper/ Lampegiganten.dk

Aruba er en fantastisk kurvevæglampe fra Globen Lighting, der skaber et blødt og varmt dekorativt lys i hjemmet. Dette kan med fordel placeres rundt i hjemmet til atmosfærisk belysning, men kan passe særlig godt som en lampe i stuen, gangen eller trappen. Du er også velkommen til at se tip til belysning i stuen eller belysning til trapper.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Læs mere om køkken belysning , smukke lamper med arme og store væglamper.