Hopp til innholdet

Escape – Moderne og dramatisk trælampe til hjemmet eller restauranten

Escape fra LZF er en spændende avantgardelampe i træ med et moderne design, der tiltrækker opmærksomhed og samtidig skaber et dekorativt lys. Lampen har et komplekst design, der skaber et fantastisk lys, der samtidig ser flot og dekorativt ud. Dette er en perfekt lampe til dig, der ønsker noget, der ser moderne og stilfuldt ud, samtidig med at den har en fantastisk struktur og varme fra en lampe lavet af naturligt træ.

Escape – Avantgarde pendel lavet af træ fra LZF / Lampegiganten.dk

Lamperne fås i to størrelser og i en række nuancer, så du kan kombinere dem efter hinanden i forskellige rum eller over forskellige borde, hvis du har en restaurant eller en café.

Escape – Moderne pendel i tre og flere farver fra LZF / Lampegiganten.dk

Designet af Ray Power som en moderne pendel, har Escape flere finérplader af træ, sammensat på en måde, der minder om dominoer, der trodser tyngdekraften med deres dramatiske og spændende udseende. Lampen består af flere rektangulære finérplader, der krydser hinanden og omfavner den centrale lyskilde.

Escape – Avantgarde pendel lavet af træ fra LZF / Lampegiganten.dk

Da Escape kommer i flere størrelser og farver, er disse trælamper perfekte til at hænge i en lodret klynge i høje eller trange rum, såsom indgangen, foyeren eller trappeopgangen.

Escape – Avantgarde pendel lavet af træ fra LZF / Lampegiganten.dk

Escape blev designet af den irske designer Ray Power, hvis kreationer har vundet adskillige internationale priser. Pendel produceret af LZF er lavet af træ, der er bæredygtigt og miljøvenligt (FSC®-certificeret).

Læs mere om elegante og smukke trælamper, inklusive Clava Dine, en fantastisk pendel i træ til køkkener og spiseborde. Se også glamourøse og elegante lamper – perfekt til at skabe et smukt indtryk og Belysning til køkkenet – Fine lamper til køkkenet .