Hopp til innholdet

Blossi lampe fra Nuura – Smuk og moderne

Blossi- lamperne fra Nuura er en delikat og smuk serie af lamper, der passer perfekt ind i hele hjemmet og skaber et smukt, hyggeligt lys i en moderne emballage. Blossi har et slankt og minimalistisk design, hvor glasskærmen er afrundet og bøjet med en lyskilde, der skinner mod en gylden metalplade, der derefter skaber et smukt og blødt indirekte lys.

Blossi – Nuura Takpendel / Lampemesteren.dk

Blossi findes i mange former, så du kan kombinere dem og bruge de forskellige lamper flere steder i hjemmet. Brug væglamperne til at byde gæster velkommen eller som væglamper i badeværelset .
De gulv lamper kan placeres for at skabe en hyggelig lys i hjørnet af stuen, mens de blossi loft vedhæng med deres smukke og elegante design kan bruges som køkken belysning, mens bordlampe kan placeres i vinduet som et vindueslamper.

Blossi pendel / Lampemesteren.dk
Blossi kommer også i sort version / Lampemesteren.dk

Som en vindueslampe vil blossi-lamperne fra Nuura være en smuk iøjnefaldende, der giver et smukt lys og flotte refleksioner i vinduet, når mørket falder. Se tip til smukkere vindueslamper .

Hvis du også har en køkkenø, der stikker ud, eller et køkken uden vægskabe langs en væg med vinduer, vil Blossi også være en elegant tilføjelse, der skaber et fantastisk lys ned til bordpladen, men også giver dekorativt lys ind i rummet. Se tip om lamper til køkkenet.

Blossi vedhængslamper lavet af glas / Lampemesteren.dk
Blossi kommer også i en stor version – fantastisk til store borde / Lampemesteren.dk

Få flere tip om god belysning , se blandt andet væglamper Køkken, smukke bordlamper i glas eller Smukke loftshæng og pendellamper i glas.