Hopp til innholdet

Glas bordlampe – smukke bordlamper i glas

En smuk bordlampe i glas er meget velegnet som borddekoration på et sidebord, væghylde eller en kommode og skænk. Glasset fremhæver lyskilderne, og giver samtidig et smukt og dekorativt lys. I dag kan du vælge mellem et stort udvalg af smukke bordlamper i glas, alt fra moderne til kuppelbordslamper med en vintage 1920’erne føler.

Design bordlampe sort med ravgult glas – Qara /Lampeoglys.dk

Denne smukke lampe, Ghia , fra House Doctor er en perfekt lille bordlampe til at lægge på en hylde i stuen eller som en væglampe ved dit natbord i soveværelset. Uanset hvor du placerer denne elegante lampe, giver den varme på grund af dens fantastiske mønstrede brune tonede glas, selv når lyset er slukket.

Ghia bordlampe i retro-rillet glas / Nordlyhome.dk
Art deco bordlampe messing med røgglas / Lampeoglys.dk
Brass fra Hubsch – Gylden messing og opal hvidt glas, fantastisk som dekorative lamper i hjemmet / Lampemesteren.dk

Art deco bordlampe messing med opalglas er en rigtig cool, retro blikfang i dit soveværelse eller i stuen.En rigtig fin bordlampe til soveværelse, entre og stue. Lampen skaber et blødt og atmosfærisk lys. Monter gerne en lysdæmper på ledningen, hvis du ønsker et ekstra flot lys.

Art Deco bordlampe med opalglas /Lampeoglys.dk

FLOS IC T2 er en eksklusiv bordlampe med elegante, men også minimalistiske designfunktioner. Her flyder det runde, opalhvide glas i luften og giver et smukt lys både op og ned, hvilket skaber ekstra smukke refleksioner på skinnende borde.

FLOS IC T2 / Lampemesteren.dk
Blossi bordlampe, nordic guld/klar fra Nuura /Lamper.dk
Laforma Mahala /BOBOonline.dk

Muse fra Tala er en spændende og dekorativ trådløs bordlampe, som du nemt kan stille på et bord, i en vindueskarm eller tage med ud i haven som bordbelysning. Lampen er inspireret af gamle britiske lanterner og har et flot retro-look samtidig med, at den er fuld af moderne teknologi.

Med sit varme og behagelige varmedæmpede lys, der nemt justeres via dæmperknappen, er lampen perfekt som dekorativ havebelysning, eller som bord- og vindueslampe i sommerhus, hjem og café.

Muse fra Britiske Tala / Lampemesteren.dk

Med trådløs opladning, vandtæthed, stor batterikapacitet, der holder i 24 timer og varm-dæmpende funktion, har The Muse funktioner, der gør den attraktiv både som natbordslampe og vindueslampe, men også som havelampe til sensommeraftener.

IP44 og 24 timers batterilevetid / Lampemesteren.dk

Muse er en retro og smuk batterilampe, som du nemt kan tage med dig, hvor du vil have lidt lys og hygge. Du kan også lade den stå på ladepladen i vinduesrammen eller på kommoden. Warmdim lyset skaber et utrolig varmt og behageligt lys, der fjerner det meste af det blå lysspektrum, det er derfor også velegnet som aftenbelysning på natborde og i stuen.
Les gerne mer om Muse fra Tala.

Trådløs batterilampe med varmt og hyggeligt lunt lys / Lampemesteren.dk

Professor Wagenfelds bordlampe fra 1924 er en efterspurgt og historisk bordlampe i en smuk Bauhaus-stil. Håndlavet bordlampe i eksklusiv kvalitet med et mundblæst opalglas i en halv kuppel og en praktisk, traditionel lysafbryder på ledning.

Professor Wagenfelds bordlampe – Tecnolumen /Lampegiganten.dk

Opal henter sin inspiration fra art-deco-bevægelsen i 1920’erne og har et vidunderligt enkelt, men elegant udseende, der kombinerer en sfærisk hvid glasskuppel og en høj base af mønstret, mørk keramik. Lampen udstråler et behageligt, diffust lys og passer lige så godt i et soveværelse som i stuen eller gangen.

Opal bordlampe – House Doctor / Nordicnest.dk

De smukke bordlamper i ballroom-serien fra Design By Us er næsten uundværlige, når det kommer til smukke bordbordlamper. Disse bordlamper har et mundblæst farvet glas med håndmalte detaljer og blanke overflader, der skaber en vidunderlig glamourøs belysning.

Ballroom – Design By Us /Lampemesteren.dk
Hübsch bordlampe i glas og med messing fod /ByDahlLiving.dk

Carrie er en smuk og smart bordlampe fra dansk Menu med en opal-hvid glasskuppel og et bærehåndtag, så du kan tage den med dig. Denne bordlampe er genopladelig, så du kan tage den med dig overalt. Ude i haven, til borddekorationer, på stranden og meget mere.

Carrie – Genopladelig bordlampe fra Menu / Lampemesteren.dk
Carrie – Genopladelig bordlampe fra Menu / Lampemesteren.dk

New Works Karl-Johan Bordlampe er en fantastisk bordlampe med en unik afrundet glasskuppel i røgfarvet glas, der skaber store refleksioner og en luksuriøs atmosfære.

New Works Karl-Johan Bordlampe / Andlight.dk

Siv Dome fra danske Nordlux har et retro-look og en klassisk kuppelformet glaskuppel, der omslutter lyskilden og lampefoden af ​​farvet granit. Brug helst en smuk dekorationspære sammen med en bordlampe for at få den maksimale effekt.

Siv Dome – Nordlux / Lampeguru
Siv Dome – Nordlux / Lampeguru

Drops fra Globen belysning er en smal og ægformet bordplade med glasskuppel, der kommer i tre forskellige farver og er velegnet som dekorativ baggrundsbelysning. Dråber kommer også som loftslamper, se tip til Globen Drops-lamper.

Dråber Bordlampe fra Globen / Homeroom.dk

Torrano fra svenske Globen Lighting er en høj og elegant bordlampe med en glaskuppel i en meget eksklusiv stil. Med sin høje lampefod af farvet marmor med unikke mønstre og en smuk, rund opal-hvid glasskuppel, der spreder lyset, får du et smukt interiørelement med sjæl og tidløs kvalitet.

Torrano bordlampe i brun marmor / Nordicnest.dk
Torrano bordlampe i sort marmor / Nordicnest.dk
Torrano bordlampe i hvid marmor / Nordicnest.dk

Note er en smuk bordlampe lavet af mundblæst glas med smukke riller og mønstre, der skaber et smukt dynamisk lysspil. Lampen hviler elegant på en høj messingbelagt base, og den grønfarvede nuance i glasset har et rått og enkelt look, der passer perfekt i de fleste hjem.

Bemærk – Huslæge / Nordlyhome.dk

Empatia fra italiensk Artemide er en moderne og anderledes fortolkning af kuppelbordslampen . Moderne belysningsteknikker bruges her til at skabe en utrolig fascinerende bordlampe, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed.

Empatia – Artemide / Lampegiganten.dk

JWDA fra dansk menu er en populær og trendy bordlampe designet af Jonas Wagell. Med sin karakteristiske runde knap, glaskuppel og smukke base skaber JWDA bordlampe både et fantastisk lys, men bliver også et stilfuldt fokuspunkt i interiøret.

JWDA fra Menu / Nordicnest.dk
JWDA fra Menu / Nordicnest.dk
JWDA i messing fra Menu / Nordicnest.dk
JWDA fra Menu / Nordicnest.dk
Atlas – Gylden bordlampe / Homeroom.dk

Finsk Iittala er specialist i indretning og lamper i mundblæst glas, en af ​​deres smukke lamper er Virva . En bordlampe i glas med en firkantet glaskuppel i et smukt rillet mønster, der skaber et fantastisk lysspil.

Virva fra Iittala / Nordicnest.dk
Virva fra Iittala / Nordicnest.dk
Pinecone – Fontana Arte / Lampegiganten.dk

Stone fra Menu har en smuk og lav kuppel i mundblæst røgfyldt glas med en keramisk base, der giver et varmt og behageligt lys, når det er tændt. Du kan regulere lyset med dæmperen, perfekt til at skabe et atmosfærisk baggrundslys i boghylden, langs gulvet eller på et sidebord.

Stone bordlampe – Menu / Nordicnest.dk

Blown Nero Marquina & Silver Luster er en luksuriøs og smuk bordlampe med en vidunderligt mønstret glaskuppel, der reflekterer lys og omgivelser på en smuk måde. Blown from & Tradition har en sort marmorlamperbase og ser godt ud som en dekoration i hjemmet.

Blown – & Tradition / Lampemesteren.dk
Blæst – & Tradition / Lampemesteren.dk

Amp fra Normann Copenhagen har et smukt vintage-look over det og har taget meget af sin inspiration fra gamle radioer med rørforstærkere og eksklusive, men enkle materialer. Alle bordlamper i Amp-serien har en base af farvet marmor i forskellige varianter.

Amp – Normann Copenhagen / Lampemesteren.dk
Amp – Normann Copenhagen / Lampemesteren.dk

Smokey er en enkel, men dekorativ bordlampe fra danske By Rydens, der kombinerer glas og metal i messing eller sort i en traditionel glasskuppelbordslampe. Perfekt som dekorativt bordlys eller som lys på en hylde og kommode.

Smokey i messing – fås også i sort / Homeroom.dk

Du er velkommen til at se mere elegante lamper i glas, få tip til smukke lamper i farvet glas. Læs mere om interiør og designtips se disse dekorative spejle med farvet glas.