Hopp til innholdet

Bjælke Lampe – Stilfulde hængelamper til hygge og rustik belysning

En bjælkelampe kan laves selv eller købes færdiglavet og passer perfekt i et sommerhus eller parcelhus, hvor du vil have en rustik og charmerende belysning, der er naturtro og ægte. Bjælkelamper er normalt lavet af en aflang træbjælke eller trægren med ophængte vedhængslamper, der er bundet rundt og hængt ned.

Skønheden ved en lampe lavet af bjælke, gren eller stok er, at det ikke er så svært at lave en selv. Du kan for eksempel tage en tur i skoven og hej og gå på jagt efter flotte ting i den rigtige længde og udseende. Når du har fundet en passende bjælke eller gren fra et træ, kan du tørre det og hænge det omkring ophængte vedhæng og lampeholdere af stofsnor.

Terra -serien fra Envolight er en serie bjælkelamper i fyrretræ med en ru og naturlig finish. Disse trægrenlamper er et populært valg i kabiner, hvor du vil skabe den rustikke og behagelige følelse med naturlige elementer i indretningen. Hver lampe i Terra -serien er unik og har et fantastisk træmønster, der ser godt ud i sig selv, men som i fremtiden også kan farves i forskellige farver, hvis du vil have en lille ændring.

Terra – Envolight / Lampegiganten.dk

Disse aflange lamper i træ er meget flotte at placere over et aflangt bord i spisepladsen. Brug gerne nogle varme og dekorative pærer til at skabe en hyggelig og varm belysning, der fremmer afslapning og hygge.

Terra – Envolight / Lampegiganten.dk

Cintia er en fantastisk træbjælkelampe med rustikke elementer af tykke reb, snoet stofsnor og stærke stålbeslag, der omgiver træbjælken. Passer perfekt som loftsbelysning i en lejlighed, sommerhus eller hjem, hvor du ønsker en landlig, lidt industriel og rustik indretning.

Cintia hængelampe i træ og stål / Lampegiganten.dk

Nekala er en stilfuld, langstrakt lampe lavet af udhulet træbjælke / gren med skjulte lyskilder, der lyser jævnt og hyggeligt ned mod bordet. Lampen er lavet af naturlige eukalyptustræer med en fantastisk og naturlig overflade med mange ringe, bump og et smukt træmønster. En lampe, der kombinerer både naturlige elementer med et stilfuldt og moderne design.

Moderne træbjælke lampe med integreret LED / Lampegiganten.dk

Eviton fra Lindby er en klassisk og stilfuld pendel med en bjælkeform af rørtræ. Den har en naturfarvet træbjælke, der fungerer som et tagbeslag og ned fra den hænger seks ståltråde. Trådene er bundet om en anden træbjælke og ender i forskellige højder med seks vedhængslamper ned mod bordet. Med sine mange lyskilder giver lampen et smukt og godt lys.

Eviton Hængelampe i Træ / Lampegiganten.dk

Oldbury er en stilfuld og industriel vedhængslampe med nedhængte stållamper, der er fastgjort til en aflang træbjælke i farvet brun. Lampeskærmene i metal er ikke så dybe, at lyset fra pærerne går både nedad og skråt mod siderne, dette sikrer, at du får et flot og jævnt lys ned mod fx et spisebord eller sofabord.

Oldbury – Industriel og rustik træbjælkelampe / Lampegiganten.dk

Legno er en massiv trælampe med integrerede lamper. Lampen er lavet af en pind af massiv fyr med mørk plet og store, stærke stålbeslag i sort, der giver en rustik og industriel fornemmelse. Legno er perfekt til landdistrikterne eller som belysning til et sommerhus, hvor du har lyst til naturlige elementer i interiøret.

Legno – Lampe i massivt træ / Lampegiganten.dk

Læs gerne mere om smukke lamper i træ og flotte trælamper. Se også disse flotte Glamourøse og elegante lamper eller se vores tips om Belysning til køkkenet – Pæne lamper til køkkenet.