Hopp til innholdet

Alsidigt dekorativt sidebord til planter, makeup og indretning – Plantekasse fra Ferm Living

Plant Box fra Ferm Living er et stilrent møbel, der kan bruges til mange ting rundt omkring i huset, brug det til at dekorere med grønne planter, udstille vaser, placere en bordlampe eller organisere indretning både indendørs og udendørs.

Plant Box er en populær kasse og ekstra bord fra danske Ferm Living, der oprindeligt er designet til at løfte planter op fra jorden, men den elegante og stilrene plantekasse bruges også til mange andre formål. Med eller uden tilbehør kan den bruges som et alsidigt og let ekstrabord og kommode til at organisere magasiner, make-up, køkkenredskaber og meget mere.

Rektangulære plantekasser fra Ferm Living /Lampemesteren.dk
Runde hævede plantekasser fra Ferm Living /Lampemesteren.dk

Plant Box fra Ferm Living er et meget alsidigt sidebord, der kan bruges til meget mere end hvad navnet antyder. Der er blandt andet skillevægge og ekstra borde, der kan placeres oven på og inde i plantekassen. Brug det for eksempel til at organisere magasiner og magasiner, eller brug det som et ekstra bord i badeværelset og soveværelset.

Plantekasse – Elegant sidebord til badeværelset /Lampemesteren.dk
Plantekasse kommer med tilbehør – Brug den til mange andre ting /Lampemesteren.dk
Med en bakke kan du forvandle Plantekassen til et elegant sidebord /Lampemesteren.dk
Fantastisk sidebord til dekoration /Lampemesteren.dk
Plantekasse fra Ferm Living /Lampemesteren.dk
Plantekasse fra Ferm Living /Lampemesteren.dk

Plantekasserne fra Ferm Living har et stramt og stilrent design, som skaber en stor kontrast til runde plantekrukker og de naturlige variationer i planter og buske. Plant Box kommer desuden i flere flotte og kontrasterende farver, så de kan springe ud i indretningsstilen inde og ude.

Skab stilfulde kontraster i form og farve /Lampemesteren.dk

Oplev smukkere interiører, læs blandt andet mere om Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ, Patrone – Smukke loftspots og lamper i moderne stil og Nattbordslampe til soverommet – Inspirasjon & Tips til sengelampe.