Hopp til innholdet

Patrone – Smukke loftspots og lamper i moderne stil

Patrone fra Thorup Copenhagen er en alsidig serie af lamper og loftspots produceret og designet i København. Belysningen har et moderne og tidløst design, der passer perfekt ind i ethvert rum. Bearbejdet af massiv messing og færdigbehandlet i København, Patrone kommer med en dekorativ riflet, industriel overflade og i flotte farver.

Patrone-serien er designet af Kasper Thorup og kommer i en fantastisk serie af væglamper, nedhængte pendler og loftspots, der vil skabe en elegant atmosfære og passe ind i ethvert rum.

Patrone i messing, der med tiden vil udvikle en markant patina /Lampemesteren.dk
Væglamper i Patrone-serien /Lampemesteren.dk

Håndlavet i København

Hver og en af ​​lamperne er bearbejdet i høj præcision ud af massive messingemner, hvor mønster og riller senere skæres ud med diamantklinger og lamperne færdigbehandles i hånden. Med en kombination af moderne teknikker og traditionelle metoder skaber Thorup Copenhagen lamper af få, men nøje udvalgte råvarer, der er beregnet til at holde. Mens de pulverlakerede lamper i sort og brun bevarer deres farve, vil messinglamperne med tiden udvikle en naturlig patina.

Designet og fremstillet i København

Loftsspots i design

Patrone fra Thorup Copenhagen er et smukt alternativ til traditionelle firkantede overflademonterede downlights eller forsænkede downlights. Disse loftspots kommer i flere varianter, både vinklede teleskopspots og runde loftspots. Med en dekorativ ribbet overflade i lækre, moderne materialer og farver skaber disse loftslamper et eksklusivt udtryk i hjemmet.

Perfekt til at fokusere lys på vægge, malerier, kunst eller ned på køkkenborde og lignende.

Patrone fra Thorup København /Lampemesteren.dk

Loftspotsene kommer som indbyggede og loftmonterede muligheder i 3 elegante farver – Perfekt til at skabe en levende lysscene i hjemmet.

Patrone loftspots med overflademontering /Lampemesteren.dk
Patrone loftspots med forsænket montering /Lampemesteren.dk
Moderne og eksklusive loftspots /Lampemesteren.dk

Loftspotsene har en bred vifte af anvendelsesmuligheder og kan nemt monteres som et alternativ til traditionelle forsænkede downlights. Brug dem gerne i køkkenet til at belyse bordplader, køkkenøen og væggen. De kan bruges i soveværelser udover væglamperne i samme serie, eller i entre og entre.

Patrone loftspots i køkkenet /Lampemesteren.dk
Patrone fra Thorup København /Lampemesteren.dk

Udover moderne og stilrene loftspots kommer Patrone også som elegante nedhængte pendler og praktiske væglamper, der kan drejes og bøjes. Hæng gerne pendellamperne i køkken og stue, monter dem på række eller klynge dem sammen over et bord eller i et hjørne.

Væglamperne er perfekte til både soveværelse, stue eller køkkenvæg. Brug dem for eksempel til at oplyse køkkenbordet.

Dekorativ og stilren moderne belysning /Lampemesteren.dk
Hæng dem gerne sammen i din egen stil /Lampemesteren.dk
Patrone væglampe som læselampe /Lampemesteren.dk
Alsidig serie af væglamper til køkkener, stuer og soveværelser /Lampemesteren.dk

Læs gerne mere om smuk belysning, se vores tips om LED Downlight til hus – Tips og inspiration til Downlight, Placeringen af ​​spotlights og Downlight i huset og Elegante og smukke borde lavet af marmor og sten.