Hopp til innholdet

VP Globe Lamp fra Verpan – Ikonisk pendel siden 1969

Siden den blev designet i 1969 har VP-globe været en eksklusiv og efterspurgt lampe for dem, der værdsætter kvalitet og design inden for belysning.

VP-globe pendellampe er designet af Verner Panton, der også står bag en række andre eksklusive design inden for belysning, men også indretning og møbler.

VP Globe-lampen leveres i dag af designhuset Verpan, hvilket har øget udvalget af den populære lampe med nye og spændende farver, mens den bevarer kvaliteten og udseendet i overensstemmelse med det originale design.

VP Globe pendellampe / Lampemesteren.dk

Lampen har få men godt placerede farvede elementer. Det er først og fremmest sfæren, konstruktionen og lyset, der vil være fokus for VP-globe.

De dekorative farver er derimod med til at skabe en smuk, farverig reflektion i lampens indre reflektor.

VP Globe med blå detaljer / Lampemesteren.dk
VP Globe med røde detaljer / Lampemesteren.dk

VP Globe er et populært samlerobjekt og holder sin pris på det brugte marked. Hver lampe er også individuelt mærket for at forhindre plagiering og kopiering.

VP Globe Messing med håndpoleret messingdetaljer / Lampemesteren.dk

VP-globe fra Verpan kommer også i en ny variant med et udvendigt glas i en lidt mørkere farvetone. VP Globe Colored dæmper lyset yderligere og er velegnet til dem, der for eksempel har eller ønsker et lidt mørkere interiør og dæmpet belysning.

VP Farvet / Lampemesteren.dk

Vil du læse mere? Læs mere om fantastiske pendelys eller historien bag Verner Panton .