Hopp til innholdet

Store væglamper med dekorative former og smukke lysspil

store vegglamper

Et stort væglampe fanger opmærksomheden i et rum og bliver et skinnende og dekorativt designelement. Her kan du se flere populære og store væglamper, der ikke kun giver et dejligt lys i huset, men bliver som et smukt dekorationselement i sig selv.

Chrona er en smuk rund væglampe, der består af skiver lavet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring urskiven, hvor en LED-strip er skjult væk af en akryl diffusor, der spreder lyset jævnt.

Chrona – Graypants / Andlight.dk
Chrona – Graypants / Andlight.dk

Oyster-lampen fra danske Ferm Living er en spændende og innovativ væglampe, der er perfekt til dekorativ belysning, der hænger alene på en væg i gangen, stuen eller badeværelset. Les mere om Oyster lampen fra Ferm Living.

Oyster er en stor og aflang væglampe, perfekt som vægdekoration / Lampemesteren.dk

Lion er en stilfuld væglampe, der skaber et fantastisk lysmønster og spreder det ud over væggen på en dekorativ måde. Brug væglampen sammen med en topspejlpære, så lyset spredes ud over væggen uden blænding. Dekorativ væglampe, der passer fint til trapper, i soveværelser eller i gangen og stuen.

Lion – Dekorativ væglampe /Homeroom.dk
Lion – Dekorativ væglampe /Homeroom.dk

Ginger er en moderne lampe fra Marset , som består af en række runde former, hvor den ydre forhøjning har skjult LED-belysning, der skinner et flot, indirekte lys tilbage mod bagpladen. Væglamperne (ikke træversionen) kan også monteres udendørs.

Ginger væglampe fra Marset i træ og metal /Lampemesteren.dk
Ginger væglampe fra Marset i træ og metal /Lampemesteren.dk

Tavola er en aflang egetræsvæglampe med flad form og forsænket belysning, der skaber et stilrent og moderne indirekte lys. Det gør Tavola til en dekorativ trælampe, der kan monteres i rum, hvor man ønsker moderne belysning, men samtidig med et naturligt udseende. Med sit blændfrie lys er lampen perfekt til montering i stuen, trappen, soveværelset eller gangen og er fantastisk som natlampe.

Tavola – Aflang eg væglampe med led /Lampegiganten.dk

Clava Up from Umage kommer også i en lofts- eller væglampevariant og har et stilfuldt skandinavisk design med et smukt træmønster. Fås i flere farver, Clava Up er en væg- og loftslampe, der er velegnet som dekorativ belysning og skaber et smukt lysspil, når lyset trænger ind i de mange træsøjler, der omgiver lyskilden.

Clava Wood Up i let træ / Lampemesteren.dk

Clava up-lamperne fås også i to størrelser, som f.eks. Gør det muligt at kombinere store og små hængende sammen på væggen i forskellige højder for ekstra dekorativ effekt.

Clava Wood Up from Umage – To størrelser / Lampemesteren.dk
Clava Wood Up i mørkt træ / Lampemesteren.dk

Grazyna fra Lindby er en bevægelig og formbar væglampe, der består af en række runde former i sort og guld. Med en baglyskilde bliver denne lampe til en belyst vægdekoration, og væglampen er med sin indirekte belysning velegnet til dekorativ belysning i stuen, trappen og gangen.

Grazyna fra Lindby / Lampegiganten.dk

Nitra væglampen fra By Rydéns er en rund og stor væglampe, der fanger opmærksomheden og passer perfekt ind i et moderne og stilfuldt hjem. Nitra er designet i matsort metal med en gylden detalje, der fanger og spreder lyset på en smuk indirekte måde og gør denne væglampe perfekt som en stemningslampe i stuen eller dekorativ lampe i trappen og indgangen.

Nitra dekor væglampe fra By Rydéns / Nordicnest.dk
Nitra dekor væglampe fra By Rydéns / Nordicnest.dk

Planet Lamp fra Please Wait To Be Seated er en serie dekorative væglamper, der bruger cirkulære, farverige skiver til at efterligne planeter og skabe en moderne og kunstnerisk belysning, perfekt til dig, der ønsker en dekorativ væglampe ud over det sædvanlige. Planet Lamp fås i flere farvekombinationer, så du kan vælge dine yndlingsfarver.
Med sine magnetiske diske kan du selv flytte eller udskifte diske.

Planet Lamp – Please Wait To Be Seated / Andlight.dk

Concentric Corona fra Marset er en helt unik serie af store, runde væglamper, der bruger farve, skygger og lys til at skabe iøjnefaldende og uimodståelige kunstværker af nogle lamper. Corona-serien fra Marset kommer i flere smukke farver og størrelser og kan kombineres for at give en fortryllende smuk effekt.

Concentric fra Marset / Lampemesteren.dk
Concentric fra Marset / Lampemesteren.dk
Concentric fra Marset / Lampemesteren.dk

Omega – Messing & dekorativ væglampe fra Globen: Designet af GL-Studio i messingfarvet metal. Omega fra den svenske Globe er en innovativ og meget dekorativ væglampe, der bruger indirekte belysning. Omega er opdelt i to dele og består af en del med tre sammenhængende plader og en anden del med to kontinuerlige plader. Du kan lægge disse på væggen, som du ønsker det.

Omega Væglampe fra Globen / Nordicnest.dk

Ariette – Flos

Designet af Tobi Scarpa til Flos. Ariette er en stor firkantet lampe lavet af fiberglas og flammehæmmende indsatser med 4 lyspærer. Denne store væglampe «lyser» med et behageligt og dekorativt lys og inviterer til nye placeringer og ideer om væglamper i hjemmet.

Ariette af Flos / Lampemesteren
Ariette af Flos / Lampemesteren

Aruba er en fantastisk kurvevæglampe fra Globen Lighting, der skaber et blødt og varmt dekorativt lys i hjemmet. Dette kan med fordel placeres rundt i hjemmet til atmosfærisk belysning, men kan passe særlig godt som en lampe i stuen, gangen eller trappen. Du er også velkommen til at se tip til belysning i stuen eller belysning til trapper.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Tahiti – Mantra

Inspireret af et bølgende hav har Tahiti smukke aluminiumsformer og buer. Lyskilden er skjult på bagsiden af ​​lampen og skinner asymmetrisk op og ned bagvæggen.

Tahiti fra Mantra / Lampegiganten

Planet – Store runde væglamper

Store og runde væglamper, der skaber et vidunderligt lys ved at have tofarvede sider. Vælg mellem en gylden, sort eller hvid væglampe, der passer til din hjemmestil.

Planet Black Wall light / Homeroom

Shine – Fischer & Honsel

Dekorativ og stor solformet væglampe belagt med løvsølv, der giver en vidunderlig glød i lyset fra pæren.

Shine / Lampegiganten

Soho & Stay fra Light Point

Opret og saml dit eget lysende vægmaleri med de smukke og populære Soho- og Noho-lamper fra Light Point. Lamperne består af runde og firkantede væglamper med et dekorativt udvendigt, der skaber et behageligt indirekte lys.

Uanset om du vælger at sætte dem sammen ved at kombinere farver og størrelser eller lade det være alene på væggen, vil disse lamper skabe et dejligt indirekte lys mod bagvæggen og være et dekorativt element i interiøret.

Soho – Lightpoint / Lampemesteren
Noho – Lightpoint / Lampemesteren
Soho – Lightpoint / Lampemesteren
Soho – Lightpoint / Lampemesteren
Noho – Lightpoint / Lampemesteren

Hunt – Minimalistisk & trendy væglampe fra Nordlux

Hunt-væglampen fra Nordlux giver et fascinerende lysshow skabt af de utallige lysåbninger i den flade, runde lampeskærm og den indirekte belysning af lampen mod bagvæggen. Lampen er IP44 godkendt og kan installeres både indendørs og udendørs.

Hunt – Nordlux / Lampegiganten

Kögl – Aura Sol. Væglampe med guldblad

Aura Sol bliver en eksklusiv blikfang i det rum, den hænger. Lampen er indsat med guldblad, der begge glitrer i dagslys og skaber et atmosfærisk lys og udstråling om aftenen.

Aura Sun med guldblad / lampegiganten

Hvad – Slamp

Italian Slamp er en af ​​branchens mest innovative lampedesignere og producenter, der ikke kun skaber nye fantastiske designs, men de skaber også deres helt egne materialer, der reflekterer lys på nye måder.

I den Mida dekorative væglampe bruger slam de patenterede materialer Lentiflex® og Opalflex® til at skabe en eksklusiv lampe med en delikat lys og farve.

Mida – Slamp / Lampemesteren
Mida – Slamp / Lampemesteren

Radio – Watt A Lamp

Inspireret af de elektriske apparater fra det sidste 20. århundrede har Watt A Lamp skabt en lampe med en åben lyskilde og et metalnet, der udstråler et fascinerende lysspil.

Radio – Watt A Lamp / Lampemesteren

Diablo – Belid

Fra den svenske Belid kommer nyheden Diablo væg og loftslampe. Det har en rund skiveformet stil og består af flere farverige cirkler. Dekorativ lampe, der findes i flere farver.

Diablo – Belid / Lampeguru