Hopp til innholdet

Væglampe og loftlampe med lang arm – Justerbar og fleksibel belysning til loft og væg

Væglamper med lange arme giver en anderledes og dekorativ belysning i lejligheden og huset. En væglampe og loftslampe med lang arm kan fx monteres på væggen eller i loftet over en køkkenø eller et fremspring i køkkenet og vil være et godt alternativ til nedhængte lamper.

En langarmslampe kan også monteres på fx en væg i stuen og trækkes ud for at give et fleksibelt og justerbart læselys til stol og sofa. Når lamperne ikke er i brug, kan de skubbes tættere på væggen og give elegant spotbelysning ned ad væg og hjørner.

Langærmet væglampe i stue – Arigato fra Grupa / Lampemesteren.dk

Mantis lamperne fra Schottlander gør visuelt op med tyngdekraften som vi kender den, og med sin serie af industrielle lamper har designer og skulptør Bernard Schottlander formået at skabe noget tidløst og helt fantastisk.

Mantis fra Schottlander /Lampemesteren.dk
Artemide Tolomeo Langærmet væglampe / Lampemesteren.dk

En væglampe med lang arm er også fantastisk til at få lys i områder, hvor andre lamper ikke passer, fx hvis du ikke har mulighed for eller lyst til at hænge en pendel, eller ønsker en lampe, der kan justeres og som vil fange øjet besøge gæster. Dette look er også fantastisk til at skabe en industriel eller rustik stil, men passer lige så godt til det moderne og ellers stilfulde hjem.

Lindby Theon væglampe med saksearm /Lampegiganten.dk

Ambit fra danske Muuto er en elegant væglampe med en mellemkort stang, der er fastgjort til væggen og kan kaste lyset hvorhen du vil. Lampeskærmen kan vinkles 60°, mens selve stangen kan drejes 120°. Dette gør lampen meget fleksibel i brug og vil passe fantastisk ind i læsehjørnet.

Ambit væglampe fra danske Muuto / Nordicnest.dk

Med sit moderne og rene skandinaviske design og bløde farver passer Ambit væglampen særligt godt ind som læselys i soveværelset eller som væghængt belysning i stuen eller langs køkkenvæggen.

JOB fra Frandsen har taget sit design fra den klassiske arkitektlampe og er meget funktionel i daglig brug. Den har en fleksibel arm, der kan trækkes ud fra væggen og holde positionen, dette gør den meget velegnet som arbejdslampe eller læselampe.

Sort arkitektlampe «Job» fra Frandsen ved siden af ​​sengen /Lampemesteren.dk
Hvid langærmet væglampe – perfekt til kontoret /Lampemesteren.dk

Nemo fra Swan er en minimalistisk væglampe med en ekstra lang stang, der går dybt ind i rummet. Perfekt til at skabe lys over et stuebord eller spisebord uden en hængende lampe. Væglampen giver et varmt og smukt lys, der er let at dreje og justere.

Nemo væglampe med lang stang / Lampemesteren.dk

Game væglampe fra House Doctor er en stilren lampe med industrielle elementer. Lampen er lavet af mat sort lakeret stål, og en justerbar arm. Fantastisk at montere som soveværelseslampe eller væglampe i stuen.

Game væglampe i sort – Fås også i messing / Nordicnest.dk

Arigato fra Grupa er en serie af lamper med lange arme, der kan monteres i loftet eller på væggen. Lamperne har en flerledskonstruktion og tynde arme, der fører lampeskærmen ind i rummet, hvor end du ønsker det. På trods af sine mange samlinger, der skaber en fleksibel belysning, er lamperne meget robust bygget og vil holde formen, som du ønsker.

Perfekt til skrå tage eller rum med lavt til loftet – Grupa fra Arigato / Lampemesteren.dk

Arigato væg- og loftlamper skaber et behageligt og smukt lys, der ikke blænder. Lyskilden er skjult bag en ydre skærm og du får en fantastisk effekt med indirekte belysning. Dette gør det muligt at lade lampeskærmen stå på skrå eller pege udad i rummet uden at blive blændet af lyset.

Arigato væglampe med lang arm fra Grupa / Lampemesteren.dk
Arigato fra Grupa / Lampemesteren.dk

Loftlamperne og væglamperne fra Grupa kommer i flere spændende størrelser og variationer. Her kan du vælge i flere farver og mellem en- eller to-armet væg- og loftlampe. Den dekorative lampe passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor vi fascineres af skulpturelle former og silhuetter, der giver liv og sjæl til rummet. Men vil også komplimentere en rustik eller industriel indretningsstil.

Arigato fra Grupa / Lampemesteren.dk

Lampe Gras er et ikonisk brand, der med sin over 100 års historie og revolutionerende design med fokus på nytte og funktionalitet vendte op og ned på tidens tanker om kontor- og boligbelysning. I dag er Lampe Gras anerkendt for sine tidløse designs, der passer perfekt ind i et rustikt, industrielt eller moderne hjem. Disse væg- og loftlamper kan bruges i alle husets rum og med deres lange arm kan du få lyset præcist hvor du ønsker.

222 Lampe Gras Hvid væglampe / Lampemesteren.dk

Perfekt til køkken, soveværelse og badeværelse

Med deres industrielle og rustikke design passer disse væglamper med en lang stang eksempelvis fint langs køkkenvæggen og kan give lys ned til bordpladen. Denne stilrene væglampe med kobberskærm vil også med tiden udvikle en helt unik og smuk patina.

Lampe Gras væglampe med kobberskærm / Lampemesteren.dk
Sort Lampe Gras væglampe med kobberskærm / Lampemesteren.dk
214 Væglampe på stang fra Lampe Gras / Lampemesteren.dk
Væglamper med arm – Lampe Gras / Lampemesteren.dk

Schottlander  BS2 væglampe er skabt i sort pleje, sort skærm, produceret i aluminium og designet til den industrielle verden i 1951. Væglampen er særligt godt placeret over et spisebord i stedet for en loftslampe, hvor lampen virkelig kommer til sin ret. . 

Schottlander Mantis BS2 Mini / Lampemesteren.dk
Balancer Væglampe – Northern / Nordicnest.dk

Den stilrene væglampe Bazar fra det svenske mærke By Rydéns er den optimale læselampe. Væglampen har et industrielt præg og er lavet af sortlakeret metal. Denne lampe har en justerbar arm, der roterer i de positioner du ønsker – perfekt ved sofaen eller sengen. 

Bazaar fra By Rydens /Nordicnest.dk
Swing er fantastisk som dekorativ lampe i stuen – Kombiner med en smuk dekorativ pære /Nordicnest.dk

Væglampe som loftlampe

Normalt monterer du ikke væglamper i loftet, men med en langarmet væglampe kan du godt gøre det og vil skabe et dekorativt og stilrent blikfang i belysningen. En væglampe med lang arm, der er monteret i loftet, kan frit justeres ved at trække og flytte lampen til det ønskede område.

Dobbelt loftslampe med lang bevægelig arm fra Lampe Gras / Lampemesteren.dk

En loftslampe med lang arm vil således fungere som bevægelige og langarmede spotlights, kun større og mere dekorative. Denne alternative belysning skaber en stilfuld effekt og fanger bestemt gæsters og besøgendes opmærksomhed.

Arigato fra Grupa / Lampemesteren.dk
Lampe Gras er tilpasningsdygtige og passer fint ind i alle husets rum / Lampemesteren.dk

Læs gerne mere om væglamper med bevægelig arm, flotte læselamper til soveværelset eller se vores tips til dekorative væglamper til stue. Vil du have mere inspiration, har vi også en række tips til lamper og belysning til stuen.