Hopp til innholdet

Julestjerner med farve – Smukke, store farvede adventsstjerner til dekoration og udsmykning

Dekorer til jul med disse smukke og smukke julestjerner i smukke farver, perfekt til at skabe en farverig og stilfuld julepynt i dit hjem og sommerhus. Med en farvet julestjerne i papir kan du skabe en unik og anderledes juledekoration, men som samtidig ser traditionel og stilfuld ud.

Disse smukke julestjerner er store og smukke og lavet i høj kvalitet. En julestjerne, du forelsker dig i, og som du vil passe på i mange år fremover. Du kan også kombinere julestjerner i forskellige farver sammen, lade dem hænge tæt sammen og skabe et dekorativt, lysende blikfang i interiøret.

Crystal – Smukke runde julestjerner i forskellige farvenuancer / Nordicnest.dk
Ice er en smuk serie, der kommer i både hvide og flerfarvede varianter / Nordicnest.dk

Jotex har et stort udvalg af både traditionelle og unikke julestjerner i mange farver, størrelser og former. En af deres nyheder er julestjernen Vela. Denne er lavet af papir, kommer i 5 forskellige farver og har et dekorativt look med skarpe kanter, der minder om fremspringende lysstråler. I midten af ​​julestjernen er en skjult lyskilde, der skaber et glødende lys, der breder sig udad mod yderkanterne.

Vela julestjerne i hvid / Jotex.dk
Eira – Ny og spændende julestjerne i farvet papir / Jotex.dk
Marta – Stor og dekorativ julestjerne fra Watt og Veke / Nordicnest.dk

Marta er en stor og smuk adventsstjerne fra svenske Watt & Veke som er formet som en stjerne med flere overlappende lag i forskellige farver og nuancer, der både ser dekorative ud, men også skaber dybde og leg i dekorationen. Med denne julestjerne spreder du en varm og hyggelig julestemning i dit hjem og vil være et naturligt blikfang i juledekorationen.

Marta – Stor og dekorativ julestjerne fra Watt og Veke / Nordicnest.dk
Marta – Stor og dekorativ julestjerne fra Watt og Veke / Nordicnest.dk
Snøblomma – Fås i ekstra store størrelser / Nordicnest.dk

Crystal er en påfaldende smuk serie af store, runde julestjerner i farvet papir, der består af to foldede lag, der skaber dybde og skygge. Krystal fås i flere farver, og hvis du hænger dem sammen, skaber du en utrolig smuk dekoration.

Crystal julestjerne i farvet papir med bløde kanter / Nordicnest.dk
Crystal julestjerne i farvet papir / Nordicnest.dk

Leah har et fortryllende look med hvide og sorte dekorationsstriber, der overlapper hinanden og skaber et unikt look. Denne sort og hvide julestjerne er lige så fin både med og uden lys og kan hænges ud af et vindue eller fastgøres til væggen.

Leah – Unik sort og hvid julestjerne / Nordicnest.dk
Leah – Unik sort og hvid julestjerne / Nordicnest.dk
Ice findes i både klassisk hvid og flerfarvet / Nordicnest.dk
Ice – Julestjerner i flere farver / Nordicnest.dk

Maja fra svenske Watt og Veke er en moderne og stilfuld julestjerne med en personlighed, der ser lige så smuk ud både til og fra. Adventstjernen kommer i flere farver, samt klassisk hvid og sort.

Maja Dekorativ og smuk julestjerne / Nordicnest.dk
Maja Dekorativ og smuk julestjerne / Nordicnest.dk

Læs gerne mere om smukke juledekorationer, herunder julelands- og julelandsdekoration med lys, sang & bevægelse og Premium stearinlys med fjernbetjening – Få et hyggeligt lys.