Hopp til innholdet

Smukke lamper i rotting, kurv og kurvetræ

Rattan lamper er gode for at skabe en rustik og charmerende belysning i hjemmet, men passer også meget godt sammen med en moderne indretningsstil som et kontrastelement og iøjnefaldende. Lamper lavet af rotting og kurv kan bruges indendørs, i sommerhuset eller udendørs under et tag eller placeres i et lysthus.

Belly håndflettet loftslampe fra Ferm Living / Nordicnest.dk

Cebu lamperne fra PR Home er håndflettet i Filippinerne på den traditionelle måde og lavet af lampakanay. En type plante, der har en smuk og ru overflade. Cebu er derfor smuk som en dekorativ lampe til alle typer indvendige stilarter, moderne såvel som rustikke. Cebu fås i flere størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene, ude såvel som indeni (under et tag).

Cebu fra PR Home over køkkenø / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk

Braided fra Ferm Living er nogle smukke og delikate flettede lamper af rattan, der er perfekte, hvis du vil have en lampe med blød belysning i soveværelset eller over et bord. Lamperne er designet af Ferm Living og skaber et blødt og fint lys, hvor tusindvis af lysstråler finder vej gennem den håndflettede rattan og skaber en smuk lyseffekt. Læs mere om lamper til soveværelser.

Flettede rottinglamper – Ferm Living / Lampemesteren.dk

Aruba er en fantastisk kurvevæglampe fra Globen Lighting, der skaber et blødt og varmt dekorativt lys i hjemmet. Dette kan med fordel placeres rundt i hjemmet til atmosfærisk belysning, men kan passe særlig godt som en lampe i stuen, gangen eller trappen. Du er også velkommen til at se tip til belysning i stuen eller belysning til trapper.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Du er velkommen til at læse mere om trælamper til hjemmet – smukke og naturlige lamper i træ, meget fine lamper i bambus eller skænk og kommode til gang og stue.