Hopp til innholdet

Smukke lamper til kontoret med design og funktionalitet

Desværre domineres kontorbelysning normalt af lamper og inventar i et rent, praktisk og temmelig kedeligt design. Hvis du på den anden side ønsker en dejlig belysning og lamper til kontoret med noget ekstra, noget med stil, charme og smukt design, kan du se på vores bedste lampetips til kontoret og hjemmekontoret.

Et svagt oplyst skrivebord kan forårsage belastning af øjnene, undgå problemet, mens du samtidig dekorerer arbejdspladsen med en smuk skrivebordslampe i smukt design. Vælg mellem justerbare skrivebordslamper, hvor du kan fokusere din belysning på specifikke objekter og opgaver, eller på dekorative skrivebordslamper, der forbedrer stemningen med dens elegante og charmerende stil.

Flot design – Panthella fra Louis Poulsen / Lampemesteren

Siden 1950’erne  har franske Jieldé skabt smuk belysning med et industrielt præg. Lamperne henter meget af deres inspiration fra traditionelle franske industri- og kontorlamper med bevægelige led og store brede lampeskærme, der giver godt lys.

Jieldé Bordlamper i industriell vintage stil /Lampegiganten.dk
Jieldé Bordlamper i industriell vintage stil /Lampegiganten.dk

Bordlampemodellen 6631 «Luxus» blev designet i 1926 af Christian Dell, men dukkede ikke første gang op før i 1936, da den blev introduceret af lampefabrikanten Gebr. Kaiser & Co.
Kaiser Idell 6631 blev snart den ubestridte topmodel i KAISER idell-serien, og – såvel som i dag – blev denne smukke skrivebordslampe symbolet på ædel germansk design, udsøgt materialevalg og præcist håndværk. 

Kaiser Idell 6631 / Andlight
Kaiser Idell 6631 / Andlight

Kaiser Idell 6631 har udsøgt kvalitet og et praktisk funktionelt design, der gør det så relevant på kontoret i dag, som det var for 85 år siden.

Kaiser Idell 6631 / Andlight

Kaiser Idell med sin Bauhaus-inspirerede designstil fås nu i en ny og smuk farve, let grå. Denne subtile, matte farve skaber en stor kontrast til den gyldne lampearm i buet messing og passer samtidig godt ind i moderne vægfarver i mat stil.
Elegant både som skrivebords- og soveværelseslampe, men den kan også bruges som en smuk dekorativ lampe på et sidebord ved siden af ​​lænestolen eller i gangen og indgangen.

Kaiser Idell – Easy Grey /Lampemesteren.dk

Muse fra Tala er en spændende og dekorativ trådløs bordlampe, som du nemt kan stille på et bord, i en vindueskarm eller tage med ud i haven som bordbelysning. Lampen er inspireret af gamle britiske lanterner og har et flot retro-look samtidig med, at den er fuld af moderne teknologi.

Med sit varme og behagelige varmedæmpede lys, der nemt justeres via dæmperknappen, er lampen perfekt som dekorativ havebelysning, eller som bord- og vindueslampe i sommerhus, hjem og café.

Muse fra Britiske Tala / Lampemesteren.dk

Med trådløs opladning, vandtæthed, stor batterikapacitet, der holder i 24 timer og varm-dæmpende funktion, har The Muse funktioner, der gør den attraktiv både som natbordslampe og vindueslampe, men også som havelampe til sensommeraftener.

IP44 og 24 timers batterilevetid / Lampemesteren.dk

Muse er en retro og smuk batterilampe, som du nemt kan tage med dig, hvor du vil have lidt lys og hygge. Du kan også lade den stå på ladepladen i vinduesrammen eller på kommoden. Warmdim lyset skaber et utrolig varmt og behageligt lys, der fjerner det meste af det blå lysspektrum, det er derfor også velegnet som aftenbelysning på natborde og i stuen.
Les gerne mer om Muse fra Tala.

Trådløs batterilampe med varmt og hyggeligt lunt lys / Lampemesteren.dk

Balancer  er designet med en drejelig stålarm, der glider lodret langs den glatte stang, der fastgør den til væggen. Armen bevæger sig op og ned for at justere lysvinklen, mens den også strækker sig vandret, både til venstre og højre.

Balancer Væglampe – Northern / Hviit.no

House Doctor har en spændende ny serie af lamper i antikt design og stil, inklusive bordlamperne Umbra og Desk . 
Dette er bordlamper med et ru, industrialiseret udseende og en smuk patineret overflade i jern.

Desk Antikk – House Doctor / Nordlyhome.dk
Umbra dekorativ lampe – Antik fra House Doctor / Nordlyhome.dk

Professor Wagenfelds bordlampe med sin karakteristiske halvkugleformede lampeskærm af mundblæst opalglas har en fin kant i forniklet metal, der strækker sig ind i stangen og den runde glasfodplade.

Wagenfeld bordlampe fra 1924 er et stykke tysk industriel designhistorie, designet af den daværende 24 år gamle Wilhelm Wagenfeld i klassisk tysk Bauhaus-stil.

Professor Wagenfelds – teknolumener / Lampegiganten.dk

Mr. Wattson er en sjov bordlampe i mørkt asketræ og en retro, rund lampe, der kommer i mange forskellige farver. Mr. Wattson kan belyse livet på kontoret på mange måder og er især velegnet til den kreative sjæl.

Mr. Wattson – Sjov kontorlampe i træværk / Lampeguru
Indstil dem som du vil / Lampeguru

Alle dele af denne sjove bordlampe er bevægelige. Konfigurer bordlampen, som du ønsker.

Mr.Wattson Bordlampe / Lampeguru

Flowerpot VP3 blev oprindeligt skabt af den danske designer Verner Panton, som er kendt for at skabe møbler og belysning med enkle geometriske former. I VP3 skabte han en ikonisk bordlampe, der er lige så populær i dag, som da den blev designet i slutningen af ​​60’erne.

Flowerpot VP3 – Dekorativ kontorlampe fra &Tradition /Lampemesteren
Flowerpot VP3 – Dekorativ kontorlampe fra &Tradition /Lampemesteren

Blomsterpotte VP4 tager de bedste genstande fra blomsterpottelamperne og pakker dem i en lidt mindre lampe, der vil være velegnet som en dekorativ skrivebordslampe. VP4 lyser med et behageligt og indirekte lys, der spreder sig gennem den ydre lampeskærm og ind i rummet.

Blomsterpotte VP4 – & Tradition / Lampemesteren
Blomsterpotte VP4 – & Tradition / Lampemesteren
Blomsterpotte VP4 – & Tradition / Lampemesteren

Der er ingen vej ud af de klassiske Lampe Gras-lamper, når vi taler om kontorbelysning. Oprindeligt designet i de tidlige 1900’ere til at forbedre forholdene for franske industriarbejdere og kontorarbejdere af Bernard-Albin Gras .

Den originale LampeGras N206 Andlight.dk

Lamp Gras var en af ​​de allerførste lamper med en flertrins konstruktion, der muliggjorde fleksibel og målrettet belysning. Siden 1920’erne har Lampe Gras udvidet sin samling, og i dag finder du flere moderne varianter af lamperne til både hjem og kontor.

LampeGras N206 i ny kulør / Andlight
Lampe gras har en lang historie som bordlamper /Andlight.dk

Arigato fra Grupa : Den flerlags konstruktion med bevægelige arme gør det muligt at placere lampen i forskellige positioner, perfekt som en justerbar skrivebordslampe. Arigato  har en skjult lyskilde og giver en blød, lysfri lysbelysning indpakket i innovativt og lækkert design.

Arigato – Grupa / Lampemesteren

Hvis du vil have et strejf af det uslebne og industrielle på kontorpulten, er disse smukke Decode-betonbordslamper muligvis noget for dig. Heavy Light-serien indeholder både loftshæng og væglamper såvel som disse fantastiske bordlamper, perfekt til en «ujævn» arbejdsplads.

Heavy Desk – Decode/ Andlight
Heavy Desk – Afkode / Andlight

Bordlampen Type 75 fra Anglepoise blander det traditionelle med det legende og barnlige i denne nye og farverige fortolkning af den klassiske arkitektoniske lampe.

Sammen med designeren Paul Smith har Anglepoise lanceret en række nye og legende bordlamper i friske farver, som ikke kun giver et meget tilpasningsdygtigt læse- og arbejdslys, men også forfrisker og stimulerer kreativitet.

Type 75 Bordlampe Edition One /Lampemesteren

Klassisk arkitektonisk lampe i nyt, moderne og kreativt kostume – perfekt som skrivebordslampe, hvor du ønsker en let justerbar og målrettet belysning.

Type 75 Paul Smith Edition / Lampemesteren

Retro Motown fra Danske Herstal har hentet inspiration fra 20’erne & 30’ernes runde, moderne og fremadrettede former og skaber et hyggeligt, varmt lys på skrivebordet og kontorsskrivebordet. Retro Motown med sin smukke, håndlavede gitter leverer fint arbejde og læselys kombineret med smukt design.

Retro Motown – Herstal / Lampeguru

Archi fra Nordic Living er tydelig inspireret af den klassiske arkitektoniske lampe, der har gennemgået en renæssance i de senere år, godt hjulpet af retrobølgen i belysning. Placer Archi direkte på kontorbordet, eller fastgør det med et klip på kanten af ​​bordet.

Archi T2 «Arkitektlampe» med klassisk bordklemme / Lampemesteren
Archi «Arkitektonisk lampe » / Lampemesteren

2280 af italienske Fontana Arte med sin smukke dobbelte lampeskærm har et stilfuldt look, der passer godt til både hjem og kontor. 2280 er designet af Archivio Storico og giver rummet en rolig og varm atmosfære og overbeviser med sin tidløse elegance.

2280 – FontanaArte / Lampegiganten.dk
2280 – FontanaArte / Lampegiganten

Dekorer kontoret med en smuk designlampe, der ikke kun giver et godt lys, men også stimulerer kreativitet og nye ideer. Hvis du elsker lamper og belysning, kan du læse om vores belysningstips til stuen eller få inspiration til smukke natlamper i kanten af ​​sengen.