Hopp til innholdet

Elegante og smukke borde lavet af marmor og sten

Marmor tilføjer elegance og luksus og har en tidløs kvalitet, der er meget modstandsdygtig over for ridser, skader og daglig brug. Med disse smukke borde af marmor og sten kan du få en dekorativ og unik stil frem i dit hjem og samtidig få et møbel, der kan holde i generationer.

TS Bord fra Gubi i Marmor /Trendbazaar.dk
TS Bord fra Gubi i Marmor /Trendbazaar.dk
TS Bord fra Gubi i Marmor /Trendbazaar.dk

Androgyne fra Danmarks Menu er et spektakulært aflangt bord, der passer fint som loungebord, sofabord eller som fritstående bænk. Bordet findes i flere varianter som både en fuldgyldig marmorvariant, eller som en kombination af marmorbordplade og støtteben af ​​smukt udskåret træ.

Androgyne kombinerer her valnød og marmor / Nordicnest.dk
Androgyn bord i hel marmor / Nordicnest.dk
Androgyne fra Menu / Nordicnest.dk

Dette sofabord er lavet af luksuriøs Kunis breccia sten og er kendetegnet ved karakteristiske årer og mineralfragmenter i en varm neutral nuance. Bordet er lige så imponerende til afslappet spisning eller til udstilling af bøger og genstande. Androgyne kommer fra den københavnske norske arkitekt Danielle Siggerud.

Androgyne marmorbord med smukt stenmønster / Nordicnest.dk
Gubi 2.0 Bord Marmor /Trendbazaar.dk
Gubi 2.0 Bord Marmor /Trendbazaar.dk

Fly fra &Tradition er et lækkert loungebord med afrundede kanter og topplade lavet af udsøgt marmor. Perfekt til et stilfuldt og moderne hjem.

Fly low loungebord i smuk marmor /Nordicnest.dk
Fly low loungebord i smuk marmor /Nordicnest.dk
Normann Copenhagen Scala /Trendbazaar.dk

Verde fra WOUD er et luksuriøst og stilrent marmorbord, der passer perfekt ind i sofahjørnet. Bordet er slidstærkt, nemt at rengøre og kombinerer metal, egefiner og en dekorativ rund plade af dekorative og polerede marmorsten. Med sine runde og ovale former er dette også et praktisk bord, der er nemt at flytte rundt på, når bordet stilles som sofabord.

Verde med brun og sort marmorplade / Nordicnest.dk

Designer Rikke Frost har overført de runde og ovale linjer i sit Verde-spejl til et markant sofabord. Den nederste bordplade er lavet af malet egefiner og den øverste af marmor, hvilket resulterer i en sofistikeret, men organisk følelse. Skinnerne på metalstellet giver dig mulighed for sikkert at placere urtepotter og andre genstande tæt på kanten, så Verde er lige så velegnet som sofabord, sidebord eller plantebord.

Verde bord med flot mønstret grøn marmor / Nordicnest.dk
Perfekt som sofabord med sine bløde linjer / Nordicnest.dk

Lato fra &Tradition er et eksklusivt sidebord med bund af smukt poleret marmor i hvid eller mørk sten og bordplade af massiv eg eller valnøddetræ. Sidebordet har et fleksibelt design, der gør det nemt at placere rundt i hjemmet, enten i et læsehjørne eller ved at stille dem i par som elegante sofaborde.

Lato – Runde sideborde af marmor og træ / Nordicnest.dk
Lato – Runde sideborde af marmor og træ / Nordicnest.dk

Læs gerne mere om Lines fra NJRD – Skabt til at blive elsket i brug, ikke kun til pynt, Stilfulde metaltrådshylder til køkken og Bænk til entre – Flotte bænke og opbevaringsbænke til entre og entré.