Hopp til innholdet

Multi Lite – udsøgte lamper fra Gubi siden 1972

Siden Multi Lite blev designet første gang i 1972, har denne udsøgte lampe fra Gubi prydet både hjem, caféer og fine restauranter med sit smukke lys og vidunderlige design.
Multi-Lite er en spændende lampe i smukt dansk design bestående af to halvcirkler, der omgiver den centrale lyskilde. Disse halvcirkler kan flyttes rundt for at skabe dekorative figurer og et smukt lysspil.

Ideen bag Multi-lite var, at designeren Louis Weisdorf ville have en lampe, der kunne ændre form og glide via et par enkle greb. Du kan selv justere / dreje lampen og således opnå forskellige kombinationer, hvor lyset kan pege i forskellige retninger.
Siden 1972 har Multi-lite været en af ​​de mest populære designlamper fra Gubi, og findes i dag i syv forskellige farvekombinationer med kontinuerlige detaljer i messing og krom.

Multilite – Gubi / Andlight.dk
Multi-Light fra Gubi / Andlight

Den nye Multi-Lite Matt sort er en helt sort multi-lite lampe med detaljer i gyldent messing og mat sort overflade. Denne smukke nye model passer perfekt ind i den moderne eller skandinaviske interiørstil og passer fint ind i sorte interiørdetaljer eller som et kontrastelement til hvide vægge.

Multilite i mat sort – Gubi / Lampemesteren.dk
Multi-lite sort / Andlight
Multi-lille vedhæng blå / Andlight

Multi-lite kommer til sin egen som en belysning og lampe over et spisebord . Lampen har et tidløst og stilfuldt look, der helt sikkert vil tiltrække gæster og besøgende opmærksomhed og underholdning.
Multi-lite passer også pænt som belysning i stuen , helst hængende i stuen eller ved siden af ​​sofaen som et dekorativt – og justerbart stemningslys.

Multilite – Gubi / Andlight.dk

På billedet herunder kan du se nogle af de fine farver, og materialet multi-lite findes i. Du kan også se alle de fantastiske figurer, det er muligt at skabe – blot ved at justere lampen for hånd. Gubi Multi-Lite fås i syv forskellige farvevarianter, med krom- og messingdetaljer overalt til alle modeller.

Multi-lite kommer i mange spændende farver / Andlight
Gubi Multi-lite gulvlampe / Andlight

Hvis du hænger multi-small over et bord eller i et vedhæng i stuen, kan du med fordel hænge lamperne i forskellige højder og justere dem i forskellige former for at skabe en effektiv belysning.

Hæng dem gjerne / Andlight
Multi-lite skaber dekorativ belysning – også i indgangen / Andlight
Multilite – Gubi / Andlight.dk

Den smukke multi-lille lampe fra gubi leveres både som gulvlampe, pendellampe og bordlampe. Hver af dem er fint for sig selv, men du kan kombinere lamper fra den samme designserie for at skabe en smuk rød tråd gennem belysningen.

Multilite – Gubi / Andlight.dk
Multi-lite i pastel og messing / Andlight

Hvis du kan lide lamper med stil og smukt design, kan du måske også læse om disse lamper med ikonisk italiensk design , pæne designlamper til kontoret eller hvordan man skaber god belysning i stuen .