Hopp til innholdet

Lines fra NJRD – Skabt til at blive elsket i brug, ikke kun til pynt

Lines fra svenske NJRD er en delikat serie af tallerkener, kopper og kander i bløde og moderne farver med et karakteristisk design med nedsænkede dekorative linjer og vinkelrette greb. Serien henter inspiration fra retro og klassisk service, suppleret med vinkelrette og moderne funktioner. Med farver inspireret af den skandinaviske natur passer lines ind i både moderne og klassiske indretningsstile.

Lines er designet til at blive brugt i hverdagen og til at være behagelige. Fremstillet i slidstærkt vitro-porcelæn i en kombination af blank og mat overflade som skaber fine kontraster og har karakteristiske nedsænkede linjer som giver servicet en ekstra kant.

Lines fra NJRD /Nordicnest.dk
En serie service i flere farver – Lines fra NJRD /Nordicnest.dk

God til hverdagsbrug – ikke kun til pynt

De gode kopper i lines-serien er lavet af slidstærkt vitroporcelæn, hvor overfladen er blank på indersiden, og mat og glat på ydersiden. Dette skaber en fantastisk kontrast, men gør også, at kopperne og krusene ligger godt i hånden og at drikke af.

Størrelsen passer lige til en god caffè latte eller en mindre kop brygget kaffe, men kan selvfølgelig også bruges til for eksempel te og varm chokolade.

Kander i flot design med trædetaljer – Lines fra NJRD /Nordicnest.dk

Inviter dine venner hjem til brunch eller kaffe og dække bord med denne tekande sammen med for eksempel krus, tallerkener, sukkerskåle og mælkekander i serien Lines. Serien kommer i forskellige rolige farver, der er gode at kombinere med hinanden til en unik borddækning. Inspirationen til farverne er hentet fra den skandinaviske natur.

Kommer i mange bløde farver – Lines fra NJRD //Nordicnest.dk
Karakteristiske sunkne linjer – Lines fra NJRD /Nordicnest.dk

Tallerkenerne er lavet af slidstærkt vitro-porcelæn med et slidstærkt design, der er lige så velegnet til hverdag som til mere specielle lejligheder. Lad disse stilfulde tallerkener, designet af designerduoen Bernadotte & Kylber, blive en naturlig del af borddækningen i fremtiden.

Elegante kopper med mat overflade – Lines fra NJRD /Nordicnest.dk

Læs gerne mere om Stilfulde metaltrådshylder til køkken, badeværelse og stue. Panton Wire fra Montana, Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ og Bænk til entre – Flotte bænke og opbevaringsbænke til entre og entré.