Hopp til innholdet

Kobber Pendel fra Tom Dixon – Smukke & elegante kobberlamper

De dekorative kobber pendel lamper fra Tom Dixon findes i mange former og størrelser. Fælles for alle disse kobberlamper er det enkle design og uimodståelige glans af disse kobberlamper.
Lamperne er dækket med et tyndt lag kobber, der skaber et blødt, varmt lys og en smuk afspejling af det omgivende miljø.

Kobber vedhæng over stuebordet / Andlight.dk

Tom Dixon er en innovativ producent, der ud over sine kobberlamper også er kendt for spændende lampedesign i en række andre ukonventionelle materialer. Se blandt andet de smukke lamper i bambus fra Tom Dixon, eller de smukke lamper i træ , der blandt andet passer godt i kabinen.

Kobber vedhæng i flere former og størrelser / Andlight

Tom Dixon kobber vedhæng er blevet omhyggeligt produceret ved en innovativ metode, ved anvendelse af vakuumbehandling til at lægge et tyndt lag kobber over en indre kugle af polycarbonat.

Det tynde lag kobber gløder fra lyskilden indvendigt, mens det omgivende rum reflekteres i den blanke overflade af kobber, hvilket giver en meget spændende lampe med en pulserende overflade af skygger og bevægelse.

Kobberskygge – Bedst sælger af Tom Dixon / Andlight

SMELTET : Copper Shade kommer også i en ny og spændende » Melt » -variant. I stedet for en cirkulær og sfærisk form har » smelte » en uregelmæssig og asymmetrisk form, ligesom hvis den skulle være begyndt at smelte sammen.

Kobberskygge «Smelt» / Andlight.dk
Kombinér flere størrelser sammen / Andlight
Kobberskygge findes i flere størrelser og er velegnet til et bord / Andlight.dk

Bestselgeren Copper Shade er en af ​​Tom Dixons mange spændende kobberlamper. Med rødder fra 80’ernes overdådighed og elegance er disse kobberlamper igen i vinden og kører sig hen over et fredeligt spisebord, som i en hip bar eller café.

På grund af produktionsmetoden kan der findes små huller i kobberlaget, der udsender lys. Dette er en normalitet for disse lamper og ikke et tegn på funktionsfejl.

Tom Dixon kobberlys / Andlight
Se hele Tom Dixon-lampeserien på Andlight

Med Copper light-serien har Tom Dixo n bragt glamour og elegance tilbage til belysning. Noget, der har været sjældent, siden lignende lamper prydede luksusvillaer og elegante restauranter for et par årtier tilbage. Med Copper Shade kan du også tilføje nogle dejlige luksus til hjemmet, mens du giver et pænt og dekorativt lys.


Tilfreds med lamper med sjæl? Se kategorien » Retro & Vintage «, få tip til andre elegante retrolamper  eller se hvordan du kan skabe en god belysning i stuen.