Hopp til innholdet

Julelandsby med lys – juleudstilling med lys, bevægelse og lyd

Dekorativ juleby og juleby med lys, sang og bevægelige figurer. Her finder du julekugler med bevægelig sne og mange smukke mekaniske julebydekorationer, som du kan dekorere dit hjem med til jul.

Smuk julepynt, der kommer med dejlige lys, julemusik og bevægelige dele, der vil fascinere og glæde både store og små.

Lysende honningkagerhus fra Konstsmide / Lampegiganten.dk
Smuk og traditionsrig juleby med lys / Lampegiganten.dk
Smuk og traditionsrig juleby med lys / Lampegiganten.dk

Alpine Juleby er en fantastisk julepynt med musik, bevægelse og lyd. Julebyen efterligner en skibakke med børn, der glider på pisterne, et lille tog, der kører ind og ud af tunnelen og børn, der skøjter på isen. Julebyen larmer lidt og kan også bruges uden musik og på batteri eller tilsluttet strøm. Med sine mange farver og bevægelige dele skaber julebyens dekoration en meget hyggelig julestemning i hjemmet.

Alpine Juleby – Bevægelig skiløjpe med lys og tog / lampeguru.dk
Julebelysning /Nordicnest.dk
Angel choir adventsstjerne /Nordicnest.dk

Disse populære juleby- og julebymotiver kan placeres på bordet, på kaminhåndtaget og hvor som helst du ønsker det. De leveres med både batteridrift og kabel, så placeringen er fleksibel.

LED-adventsstage Juleby med adventskalender /Lampegiganten.dk

En juleby er en dekorativ «mini-by» med et juletema, der indeholder dejlige små huse, træer og juleinspirerede elementer såsom bevægelige slæder, skøjtebaner, tog, der er hårde og smukke julemusik, der ringer i julen 2021. 

Vi har også skrevet om smukke farvede julestjerner før, læs mere om dem her.

Crystal – Smukke runde julestjerner i forskellige farvenuancer / Nordicnest.dk

Du er velkommen til at dekorere med et par smukke julestjerner i hjemmet, for eksempel disse smukke julestjerner i flettet naturlig bambus, der kommer i både farverne natur og i sort.

Astra / Homeroom.dk

Lysende julekirke – Fantastisk flot julepyntkirke med hest og slæde og et varmt lys, der skaber en hyggelig og varm julestemning i huset. Denne juleby med stearinlys er en klassisk vinterkirke med farvede stearinlys, grantræer og en hest og slæde, der står udenfor.

Lysende julekirke / Lampeguru.dk

Stor juleby

Stor og hyggelig juleby med 31 lyspunkter, otte julesange og tre roterende dele. En juleby, der skaber en masse god julestemning.

Stor juleby / Lampeguru.dk

Denne store juleby med mekaniske bevægelser og smukke lys er en anden god mulighed, hvis du vil have en stor juleby, som du kan dekorere din stue eller dit hjem med. Her er julehuse foret med rensdyr, der flyver over tagene.

Stor julelandsby / Lampeguru.dk

Juledans

En dejlig juleby med musik, lys og bevægelse. Julelandskabet har en roterende spejlplade med tre små mennesker på og mange flotte farver.

Juleby / Lampeguru.dk
Juleby/ Lampeguru.dk

Hyggelig julelanterne med sne i bevægelse

Disse hyggelige og populære julelanter fra svenske Konstsmide er fyldt med vand og kunstig sne. En lille ventilator i bunden blæser sneen langsomt rundt.

Hyggelig julelygte med snemand / Lampegiganten.dk
Høj julelanterne med julemanden og hund / Lampegiganten.dk

Enkel dekoration i træ med stearinlys

Dekorativ julepynt i udskåret træ med stearinlys /Homeroom.dk

Snefald julepynt

Denne lille og smukke juledekoration har en snebold og en lille pumpe, der sikrer, at sneen altid falder ned. Drevet af batteri eller med ledning.

Snebold med pumpe / Lampeguru.dk

Juleby i tre

Smuk julelandsby i træ med behageligt lys og en bevægende vindmølle / Lampegiganten.dk

Juleby dekoration i træ med stearinlys

Juleby i udskåret træ med bevægelige figurer og lys / Lampegiganten.dk

Lav din egen juleby med stearinlys

Her er et stort sæt dekorative små julehuse med indbyggede lys. Opret og saml din egen juleby, pynt et bord eller pynt en hylde.

Sæt med julehus og lys / Lampeguru.dk

Julebykarusel fra Konstsmide

Mekanisk karrusel julepynt med smukke julelys, roterende karrusel og indbyggede julesange. Du kan slutte den til en stikkontakt eller placere den frit via AA-batterier.

Julepynt karrusel / Lampeguru.dk

Juleby med gavetog

En mellemstor juleby med et tog af skinner, julelys og juletræer.
Julebyen har et roterende juletræ og et tændt træ, der skifter farve, indbygget julemusik og kan drives af batteri eller strøm.

Juleby med lys og gavetog fra Konstsmide / Lampeguru

Kælkekørsel juledekoration

En medium bred og høj kælkebane med bevægelige dele, børn kælker i pisterne og et tog, der kører i tunnelen. Dette dejlige julelandskab kommer også med lyd og julemusik, hvis du ønsker det.

Det fantastiske ved disse julebyer er, at du kan vælge, om du vil have lyd og bevægelse. Eller lad det bare stå stille med kun de dejlige julelys tændt, perfekt til atmosfæriske – stille aftener.

Juleby Akebakke / Lampeguru.dk

Pariserhjul Julepynt med lys

Få en god julestemning med dette juledekorerede pariserhjul, der drejer og blinker i dejlige julelys. Du kan vælge, om du vil lytte til julemusik i mellemtiden eller bare lade den dreje i stilhed.
Med et batteri eller en ledning kan du placere denne lille dekorative julepynt på små borde eller hylder.

Pariserhjul med julelys /Lampeguru

Julehus med lys

Et simpelt og smukt julehus med lys og flot glitter. Denne dekoration skaber en dejlig og hyggelig julestemning og er perfekt til dig, der gerne vil have en simpel, men flot juledekoration.

Julehus med farvede lys / lampeguru

Hvid julekirke med stearinlys

Traditionel kirke med let og udtrækkelig musikboks, der spiller melodien «O Silent Night». Bruger AA-batterier.

Hvid kirke med lys / HomeRoom.dk

Mary kirke med stearinlys

Høj og dekorativ julekirke dekoration med belysning, drevet af batterier.

Mary Kirke/ Homeroom.dk

På bloggen kan du også få mange andre nyttige tip og inspiration, såsom Julestjerner med farve – Smukke, store farvede adventsstjerner til dekoration og udsmykning, hvordan man får god belysning i stuen eller pæne lamper til kontoret .