Hopp til innholdet

Flotte og elegante mundblæste glaslamper fra Ebb & Flow

Danske Ebb & Flow designer og fremstiller alle sine lamper i Europa og værdsætter håndlavede og mundblæste unikke produkter, der følger lange og kvalitetsbevidste håndværkstraditioner. Ebb and flows glaslamper fås nu i en stor samling af borde, lofter og pendellamper med glas i mønsteret og farvet glas i en række forskellige former og størrelser.

Ebb & Flows lamper af glas, glaspendler og krystallamper er fremstillet i hånden og består hovedsageligt af rene grundmaterialer som glas, krystal og tekstiler. Designet har hentet meget inspiration fra klassisk engelsk landhusstil og den rene skandinaviske stil.

Dekorative glaslamper fra Ebb & Flow /Nordicnest.dk

En glaslampe er fantastisk at bruge som en dekorativ og elegant belysning i hjemmet. Er du bekymret for effekten af ​​blænding, kan du vælge en glaslampe med mønstret eller rillet glas, der spreder lyset på en indirekte måde og skaber en smuk lyseffekt i rummet. Et godt tip er at investere et par ekstra kroner i en god og behagelig pære, der giver mulighed for dæmpbarhed.

Pillar glaspendel fra Ebb & Flow /Nordicnest.dk

Hvert rille og mønster i disse mundblæste glaslamper er fremstillet i hånden og skaber en spredning af lyset, som får lampen til at skabe et delikat lysmønster og samtidig forhindrer lampen i at opnå en høj blændingseffekt.

Flotte og elegante glaslamper i farver og mønstret glas /Nordicnest.dk
Dekorative kuppellamper af farvet glas – perfekt som bordbelysning /Nordicnest.dk

Produceret i EU

Ebb and Flow har en lokal tilgang til produktionen af ​​sine lamper og interiørprodukter. Alle dele er samlet og designet i Danmark, i Polen fremstilles lampeskærmene og alle glasprodukter. Krystallen er produceret i Tjekkiet og metaldele i Italien.

Ebb & Flow laver deres glaslamper i Europa

Mundblæst glas og krystal

Hver lampe og skål er produceret af en person, der blæser ind i et blæserør, og bruger luft til at forme glasset og krystallen i hånden.

Denne traditionelle metode udføres af folk, der har været engageret i håndværket i årevis. Hvert produkt har sin egen historie at fortælle. Hans egen rejse gennem europæiske hænder.

Ebb & Flow unikke og håndlavede lampeskærme fra Polen /Nordicnest.dk

Ebb & Flow har skabt et smukt udvalg af glasbelysning. Designet i rene materialer, afslører den den naturlige skønhed af metaller og glas. Glaslamperne kombinerer enkle og rene design med moderne detaljer og traditionelle håndværksmetoder.

Horizon fra Ebb & Flow – Glaslamper/Nordicnest.dk
Horizon fra Ebb & Flow /Nordicnest.dk

Horizon passer perfekt over et spisebord /Nordicnest.dk
Flotte farvede lamper i glas med riller og mønster //Nordicnest.dk

Udover smukke mundblæste glaslamper, producerer Ebb & Flow også en elegant kollektion af smukke skåle og skåle i håndlavet højkvalitets krystal, produceret i Tjekkiet med traditionelle håndværkstraditioner.

Ebb & Flow Krystallskåler /Nordicnest.dk

En glaslampe er perfekt til at skabe en dekorativ belysning i hjemmet, opdag gerne flere flotte lamper af glas, heriblandt Clam fra Fritz Hansen – En elegant lampe lavet af hvidt glasSmukke farvede glaslamper – Inspiration og tip eller Ballroom Lampe – Smukke lamper og Pendellamper i farverigt glas og pæne former.