Smukke farvede glaslamper – Inspiration og tip

Smukke farvede glaslamper til belysning i stue, køkken og soveværelse. Et farvet glas pendellamp skaber en hyggelig belysning i dit hjem og hytte. Disse pendelglaslamper leveres i en række fine farver, former og materialer, der passer til de fleste interiørstilarter.

En farvet glaslampe skaber et smukt og dekorativt lys, her kan du finde inspiration til populære lofter, væg- og bordlamper, der skaber et dejligt lys i stuen eller over et spisebord.

Grøn – Bloomingville / Bydahlliving.dk

Fargede glas

Her kan du se flere spændende glas pendellamper i mange smukke farver. Disse lamper passer fint ind i stuen eller familieværelset som dekorativ belysning.

Enrique fra Lindby er en smuk og lang lampe med fire ravfarvede glasskærme, der lyser ned mod bordet, men som også giver en fantastisk glød i hele rummet. Lampen har en moderne kombination af træ og sort metal, der skaber et stilfuldt design og samtidig giver en varme til indretningen.

Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne aflang pendel med farvet glas / Lampegiganten.dk

Pynt spisebordet med denne legende og farverige pendel i farvet glas. Tamina er en pendel, der består af fem forskellige glaskupler, hver i sin farve og form. En kreativ og delikat lampe, der hjælper med at give farve og lys over spisebordet eller køkkenøen.

Tamina pendel med farvede glaskupler i træk / Lampegiganten.dk

Wattan er et aflangt pendellys med 4 farvede glaskupler i forskellige farver, hvilket skaber et dekorativt og smukt lys. Dette aflange pendelys passer især godt over et rektangulært bord, såsom et spisebord.

Wattan – Lindby /Lampegiganten.dk
Wattan – Lindby /Lampegiganten.dk

MUSH er en lampe med attitude og stil. Med sine forskellige farver nuancer i glasset er lampen i stand til at give både lys og blød belysning. MUSH har et poetisk og sfærisk udtryk, der smelter sammen med de jordagtige farver og kvalitetsmaterialer: træ, tekstil, kobber og messing. 

Mush – Watt A Lamp /Andlight.dk

MUSH er en bordlampe med en træbase, der let blandes ind, hvilket tilføjer et charmerende, men alligevel funktionelt touch.

Mush – Watt A Lamp /Andlight.dk
Mush – Watt A Lamp /Andlight.dk

Den elegante, men samtidig enkle bordlampe Moon fra danske DybergLarsen består af en glaskugle, der hviler på en sort metalramme. Bordlampen er let at placere rundt i hjemmet og kan også stå på vindueskanten som på en kommode eller bord. Moon kommer i to varianter, og nyheden » Røget » passer godt til dem, der ønsker en dæmpet og stilfuld interiørstil.

Moon Røgt / Lampemesteren

Gross Bourgogne –

Gross burgunder er en lækker ny glaslampe fra Danske By Rydens. Lampen består af snesevis af kupler af mundblæst burgunderfarvet glas, der skaber en smuk øjenfang, selv når lyset er slukket.

Gross Bourgogne / Nordicnest.dk
Gross Bourgogne / Nordicnest.dk

Spheremaker fra Fatboy / Lampemesteren.dk

Spheremaker – Fatboy

Spheremaker – Fatboy / Lampemesteren.dk

Spheremaker fra hollandske Fatboy er en stor serie runde glaslamper lavet i mange spændende farver og kombinationer. Spheremaker kommer i legende farver som blå, lyserød og grøn samt en luksuriøs sort-version.

Spheremaker – Fatboy / Lampemesteren.dk
Spheremaker – Fatboy / Lampemesteren.dk

Smelt – Tom Dixon

Smelt – Tom Dixon / Andlight

Ballroom – Design by us

Ballroom er en meget populær lampeserie fra design by us, der består af smukke hængende lamper, borde og væglamper samt forskellige variationer af farvede glas lysekroner. Hver glasskuppel er mundblæst og unik samt dekoreret for hånd med en malet dekorativ ring.

Ballroom pendellampe
Ballroom / Andlight.dk
Ballroom / Andlight.dk

Atom – Halo Design

Atom er en spændende og artikuleret lysekrone designet af Emanuele Patton, at den er leddet betyder, at du kan justere hver arm og glaskugle, som du ønsker. Lampen leveres med opalglas, som er meget dekorativ, selv når lyset er slukket og giver en lysfri lys. Det leveres også i en elegant og mørkere version med sodede glaskapper, der giver diffus og eksklusiv belysning.

Atom – Opalglas / Lampeguru
Atom – Røget glas / Lampeguru

Drops – Halo Design

Enkle og delikate hvide opalglasslamper og bløde former fra danske Halo Design. Drops kommer i forskellige størrelser og ser godt ud over et sofabord.

Dråber – Halo Design /Homeroom

JWDA – Muuto & Menu

JWDA er designet af svenske Jonas Wagell til Muuto og Menu og er en minimalistisk lampe, der kombinerer beton og marmor, blank messing og en dejlig oval form af hvid glaslampe.

JWDA – Muuto /Lampemesteren
JWDA Beton /Lampemesteren

New Wave – Design by us

New Wave er et helt nyt og unikt design, der kombinerer glas i legende farver med gode gamle håndværkstraditioner. Det mundblæst glas med de fine rifler skaber et smukt lysspil fra lampen og kommer som både en ophængt pendellampe i tre forskellige designs og som moderne og smukke væglamper, der spreder et smukt lysmønster.

New Wave – Design By Us / Lampemesteren
New Wave – Design By Us / Lampemesteren
New Wave – Design By Us / Lampemesteren

Til køkkenø og bar

En farvet glaslampe bliver ikke kun en dejlig blikfang og fanger opmærksomheden fra middagsgæster eller besøgende, disse glaslamper dæmper også lysspredningen for at undgå blænding, mens de gløder godt ned mod bænken og overfladen.

Aflang spisebordlampe / Lampegigant

Splendor Bar – Af Rydéns

Smuk og langstrakt lampe af By Rydéns, der består af et antal glaskopler i træk. Lampen leveres i ravfarvet eller røgfarvet glas, der skaber et atmosfærisk lys over spisebordet.

Splendor Bar – By Rydéns / Nordicnest.dk

Grace – Frandsen

Smukke glaslamper, der kombinerer bløde og skarpe former med en undertone i pink og grå.

Grace – Frandsen /Lampeguru

Ebb & Flow – Rowan

Glaslampe, der kommer i 10 forskellige farver. Lampen har et pænt, rundt design, gammeldags stofsnor og dekorative perleunderlag i materialerne antik messing, sølv og blank messing.

Ebb & Flow – Rowan / Lampegiganten

Anoli 3 nordisk guld / guld – Nuura

Anoli 3 består af tre skodder i aflange, buede former, der er forbundet med forskellige højder. Denne dekorative glaslampe er lavet af guldfarvet mundblæst glas, der skaber et smukt og gyldent lys. Perfekt som en stemningslampe i gangen, gangen eller stuen.

Anoli 3 Nordic Gold / Andlight

Soap – Markslöjd

Smuk lysekrone af farvet glas fra svenske Markslöjd. Denne glaslampe findes også i en røgfarvet version.

Soap – Homeroom