Hopp til innholdet

Belid Diablo | Smukke lamper i spændende design

Diablo fra svenske Belid er en velkendt og efterspurgt række smukke lamper, der kommer i en række moderne farver og materialer, mens de har klare og smukke designlinjer. Som den ikoniske verpan-klode henter Diablo inspiration fra den futuristiske bølge, der inspirerede et antal europæiske designere i 60’erne og 70’erne.

Siden 1969 har svensk Belid produceret smukke lamper og belysning på sin fabrik i den lille kystby Vaberg, i dag er Belid en af ​​Skandinaviens største producenter af belysning og er blevet et efterspurgt brand i resten af ​​Europa.

Diablo Rosa / Lampeguru.dk

Diablo lampene kommer i mange smukke farver, her finder du de mere klassiske varianter som hvid eller sort, men også moderne farvetoner som dybblå og matgrå. De fleste Diablo pendler er lavet af metal af høj kvalitet, men de kommer også i en række andre eksklusive materialer, såsom messing eller børstet kobber.

Diablo White / Lampeguru.dk

Diablo har et eksklusivt og elegant look og er fremragende enten som et dekorativt pendel i kanten af ​​stuen eller som belysning over et spisebord eller hængende over en køkkenø.

Diablo er designet til at tilbyde et smukt og eksklusivt lys uden blænding, dette gøres ved at skjule lyskilden og bruge buede skærme, der modtager og spreder lyset ind i rummet.

Diablo Gray fra Belid / Lampeguru.dk
Diablo Blue fra Belid / Lampeguru.dk
Diablo Blue fra Belid / Lampeguru.dk

Diablo-lamperne leveres ikke kun som pendel lys, men som en hel serie belysning til hjemmet. I diablo-serien finder du både væglamper, gulvlamper og bordlamper i samme smukke design og med det samme smukke, indirekte lys.

Diablo Gulvlamper fra Belid/ Lampeguru.dk

Diablo gulvlampe fra Belid findes i samme store farveområde som pendelysene. Hver gulvlampe har en højde på 150 cm og en lampelinie på 1,5 meter med ledningsafbryder.

Diablo Bordlamper / Lampeguru.dk

Læs mere om stor og praktisk køkken belysning eller få tips og inspiration til lampe over spisebord eller belysning over køkkenø .