Hopp til innholdet

Apiales fra Nuura – yndefuld lysekrone med glaskuppel

Apiales fra danske Nuura er en smuk og yndefuld lysekrone med tidløs charme, blødt lys og et fantastisk håndværk. Apiales er designet af designeren Sofie Refer, der har fordybet sig i brugen af ​​glas til belysning, og som har brugt sin viden til at skabe denne smukke pendellampe, der kombinerer metal med traditionelt mundblæste glaskuppler.

Apiales fra Nuura / Lampemesteren.dk

Apiales er en moderne og romantisk lysekrone og vedhængslampe, der fungerer godt i alle husets rum og fås i flere farver og størrelser, der passer til dine behov. Apiales er for nylig blevet udvidet med to nye lamper i samme serie, disse har 9 glaskupler i sort metal og røgfyldte kupler samt ravfarvet glas med metal i gyldent messing.

Apiales fra Nuura / Lampemesteren.dk
Apiales 18 Messing lysekrone med opalhvide kupler / Lampemesteren.dk
Apiales 18 Lysekrone Satin Sort / Opal Hvid / Lampemesteren.dk

Inspirationen til Apiales kommer fra blomster, og de elegante rør udfolder sig som smukke blomsterstængler afsluttet med det mundblæste glas. Hver glaskuppel peger ud fra midten af ​​lampen og giver lys ind i rummet. Lampen er særlig smuk, når den er nedtonet og bliver et centralt element i husets belysning og passer perfekt over et spisebord, i stuen eller hængt op fra trapper.

Nuura er et dansk designmærke, der specialiserer sig i belysning i nordisk stil med en sensuel og blød undertone. Nuura finder sin inspiration i naturens former og æstetik, der har sit eget præg på deres fantastiske og elegante design.

Du er velkommen til at læse mere om smukke lamper med mange glaskugler, eller se de fantastiske Ballroom lamper med farvet glaskuppel fra Design By Us. Se også tip til belysning i stuen.