Hopp til innholdet

Stilfulde metaltrådshylder til køkken, badeværelse og stue. Panton Wire fra Montana

Skab din egen unikke stil med disse smukke, moderne trådhylder i hjemmet, der har masser af plads til køkkenredskaber, tekstiler, bøger eller sko. Metaltrådshylderne har et moderne, universelt og elegant design, der gør, at de passer fint ind i alle husets rum, såsom badeværelse, entré, køkken og soveværelse.

Trådhylde i sort metal – Sæt dem gerne sammen til større opbevaring / Nordicnest.dk
Flott som væghylde eller som lille kommode/ Nordicnest.dk
Trådhylderne kan sættes sammen og skabe unik vægopbevaring/ Nordicnest.dk

Panton Wire fra Montana er et stilfuldt modulært trådhyldesystem, der kommer i mange farver, former og størrelser og kan nemt samles eller udvides for at skabe deres egne karakteristiske kombinationer. Hylderne i metaltråd kan også bruges stående direkte på gulvet, enten som et lille sidebord eller stillet oven på hinanden som en gulvstående hylde.

Montana Trådhylde her brugt som sidebord / Nordicnest.dk

Trådhylderne er bygget op med tætsiddende og robuste jernstænger, der er afrundede i kanterne, men robuste og formstabile nok til at kunne bære vægt eller stables oven på hinanden.

Trådhylderne kommer i både firkantede og større aflange modeller / Nordicnest.dk

Disse elegante trådmetalhylder er f.eks meget lækre at montere på badeværelset da du ikke skal bekymre dig om fugt og flere af hylderne er dybe nok til at du kan bruge dem til vægopbevaring af håndklæder og lignende.

Du kan også få bordplader, der dækker to eller tre trådhylder/ Nordicnest.dk

Se gerne flere tips til smuk indretning og design, se blandt andet Bænk til entre – Flotte bænke og opbevaringsbænke til hall og entréFlotte hylder til køkkenet – Til opbevaring og dekoration og Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ.