Hopp til innholdet

Søde natlamper til børn og baby

nattlamper til barn

Et sød og charmerende natlys til børneværelset skaber både et hyggeligt lys og kan virke betryggende for de små, når mørket sætter sig om aftenen.
De fleste børn og babyer kan ikke lide at sove i fuldstændigt mørke, med en hyggelig og sød natlys får barnet en behagelig baggrundsbelysning, der kan virke beroligende og søvnig.

Her kan du se et udvalg af glade og hyggelige nattelys, som er så søde, at du muligvis også vil have en helt til dig selv! Hæng lamperne på væggen, lad dem sidde på en kommode eller bringe dem op i sengen for et hyggeligt lys om natten.

For ældre børn – eller måske dig selv – kan du hænge, ​​placere eller medbringe disse søde og charmerende nattelys fra polske små lys.
Hver lampe er unik, håndskåret ud af træ og håndmalet i beroligende farver, før de indsættes med lysdioder, der er oplyst om natten.
Se flere pæn nattelys fra Little Lights længere nede.

Håndlavet og håndmalet natlampe i træ fra Little lights / Jollyroom.dk
Solide lamper – håndlavet af massivt træ fra Little Lights / Jollyroom.dk
Håndlavede børnelamper i træ /Jollyroom.dk

Gør det godt i børnehaven med de smukke børnelamper til små lys. Hver natlampe fremstilles for hånd i Polen ved at udskære tykke planker, børste dem ned og male dem i fine og dekorative farver.

Sikkerhed anbringes i højsædet, og pærerne drives af lavspænding via en konverter, der giver barnet mulighed for sikkert at bære disse lamper med sig i sengen om natten.

Håndlavede natlamper fra Little lights/Jollyroom.dk

Little Lights lamper er designet til at skabe hyggelige barndomsminder at sidste, derfor, de anvendte materialer og belysning af højeste kvalitet.

Søde børnelys i mange former og farver fra Little lights /Jollyroom.dk
Håndlavede natlamper fra Little lights /Jollyroom.dk

A little Lovely Company er et hollandsk firma, der fremstiller og designer charmerende lamper og møbler til børn. Du kan tage disse med dig i seng om aftenen eller lade dem oplyse rummet i bløde, rolige farver.

I to størrelser: Big Cloud fra A little Lovely Company / Magasin.dk
Hyggelige og sikre nattelys til børn / Magasin.dk

Dekorer sengebordet med disse glade og søde natlamper fra Zoolights i form af lysende dyr – lamperne findes i mange slags dyr, så du skal bare vælge din egen favorit, Andlight.dk.

Søde børnelys fra Zoolights / Andlight

Doomoo’s Night Light Spooky er et innovativt og sødt natlys, der skinner et behageligt og roligt lys i børnenes værelse. Spooky lyser ikke kun op, men kan også bruges som en beroligende klud og giver barnet sikkerhed.

Lampen lyser med et enkelt tryk på hovedet, og det lyser i 10 minutter. Den er udstyret med en sensor, så lampen tændes automatisk, når barnet vågner og græder, derefter tændes i 10 minutter og slukkes derefter igen.

Spooky fra Doomoos / Homeroom.dk
Spooky fra Doomoos / Homeroom.dk

For de mindste børn og babyer kan du lade dem lettere falde i søvn om aftenen ved at se den skiftende og bevægende stjernehimmel fra denne bløde og hyggelige stjernehimmel-projektor.

Denne natlys er fuld af innovative funktioner, inklusive Baby Cry Sensor , der starter, når babyen vågner op om natten, og giver en beroligende lyd, der ligner lyden i mors mave.

Smart stjernehimmel med mange funktioner / Homeroom

For lidt ældre børn kan du hænge en af ​​disse hyggelige roommate- silhuetlamper på væggen. Lamperne findes i en lang række former og farver, hvilket giver et behageligt natlys, der ikke er for skarpt eller blender.

Bær lamper fra værelseskammerat / Andlight
Bær lamper fra værelseskammerat / Andlight

Læs mere om pæne og søde lamper til børneværelset.