Hopp til innholdet

Smukke kobberlamper – Varme og eksklusive kobberlamper

inspirasjon kobberlamper

Kobberlamper lyser i hjemmet med deres smukke og varme kobberfarver. Uanset om det er den farve på kobber, du kan lide, den blanke overflade eller den smukke patina, som en lampe af ubehandlet kobber udvikler over tid, kan du finde tip til at dekorere med store kobberlamper til dit hjem.

Kobber Farvet hængende lampe VELI / Lampegiganten.dk

Kobberlamper har ikke kun et eksklusivt look, der vil tiltrække opmærksomhed. Kobber diffunderer også lyset på en dejlig og varm måde, mens det kan passe ind i de fleste interiørstilarter og farveskemaer i hjemmet.

Globe i kobber er en sofistikeret gulvlampe fås i forskellige finish med justerbar roterende lampeskærm med LED-lys. Den fås i sort jern eller satinkobber.

Globe kobber gulvlampe /Designhome.dk
Globe da Tavolo Kobber /Designhome.dk

Doo-Wop i kobber er en smuk lampe fra danske Louis Poulsen, der er blevet en attraktiv designlampe takket være sin fine retroform og elegante udseende, der oprindeligt blev designet i 1952.

Doo Wop – Kobber / Lampemesteren.dk
Doo Wop – Kobber / Lampemesteren.dk

Louis Poulsen – PH Artichoke 480 Copper Pink

Den ikoniske PH Artichoke og originalen er måske over de fleste budgetter, men er ikke desto mindre et naturligt førstevalg på denne liste.

PH Artichoke blev lanceret i 1958 og består af 72 individuelle ark massivt kobber med en lyserød finish på indersiden. Placeringen via 12 rækker sikrer lys uden lys, uanset vinkel, og giver enestående varme og smukt lys. Louis Poulsens høje kvalitetsstandard betyder, at meget af arbejdet på lampen udføres manuelt af dygtige håndværkere.

Louis Poulsen – PH Artichoke 480 Copper Pink / Lampemesteren

Malu – Aflangt vedhæng, antik kobber

Aflang pendellampe i eksklusiv kobberfarve fra Lucande. Lampen er lavet af hamret metal og med håndmalte detaljer, perfekt til lange spiseborde eller køkkenoverflader.

Skam – Lucande / Lampegiganten
Skam – Lucande / Lampegiganten
Super fed og speciel lampe i oxideret kobber fra Designhome.dk
Bruneret kobberlampe /Designhome.dk

Belid diablo led vedhæng – kobber

Den eksklusive Diablo-serie fra svensk Belid er blandt deres mest populære lamper. Lamperne er stadig lavet på deres fabrik i Sverige og bliver som smukke smykker i hjemmet.

Belid diablo lidt pendul – Kobber / LampeGuru

Vindueslampe Emerald

Dekorativ glaslampe med kobberspejle i geometriske former, dejlig at hænge ved vinduer eller sammen i en klynge.

Vindueslampe Emerald / Homeroom

Serena T – Flos

Leg med det indirekte lys, der strømmer fra denne smukke skulptur af en lampe fra Flos. Med sin spejlfri overflade og skjult lyskilde bliver lampen et vidunderligt blikfang i hjemmet.

Serena T – Flos / Lampemesteren

Etch Copper – Tom Dixon

Etch er et meget dekorativt pendellys fra Tom Dixon, der med siderne af strakt og perforeret kobber vil skabe et smukt lysspil i ethvert rum. Ætsning findes også i en række andre spændende materialer og farver, såsom guld, sort og mange flere.

Etch Copper – Tom Dixon / Andlight

Umage Conia – kobber

Conia fra Umage er lavet af akrylplastik med kobberfarvede blade. Efterligningen gør det muligt for lampen at have en meget lav vægt, på samme tid som prisen er meget god. Med snesevis af blade i kongeligt udseende bliver lampen til et smukt smykke i hjemmet.

Umag Conia – Kobber / LampeGuru
Umag Conia – Kobber / LampeGuru

Halvkobber vedhæng fra Gubi

Så enkel – men alligevel så imponerende elegant. Semi er en minimalistisk lampe med smukke geometriske former og skarpe kanter. Loft vedhæng findes i flere farvevarianter og i størrelser fra 30 cm i diameter, op til 60 cm i diameter!

Halv – kobber vedhæng fra Gubi / Lampemesteren

4 i træk – Glas & kobber

Perfekt til aflange spiseborde – Fiona består af 4 glasplader med en varm kobber tone, der ser både luksuriøs og indbydende ud.

Fiona / Lampegiganten

Bell – Tom Dixon

Dejlige bløde former med en overflade af reflekterende skinnende kobber. Bell fra Tom Dixon har også et opalt glas i bunden af ​​lampeskærmen, der giver et diffust og smukt lys ned til bordet. Kobberlampen er smuk nok som et dekorativt element i sig selv og passer pænt på et sidebord eller på et skænk.

Klokke – Tom Dixon / Lampemesteren

Lampe gras – Raw kobber

Lamp Gras er kendt for sin industrielle vintage stil. Med sin lange historie var Lampe Gras en af ​​pionererne inden for justerbar belysning og hjalp med til at lette arbejdsforholdene i fabrikker rundt omkring i Europa.

Denne arv har Lampe Gras fejret i sin serie af lamper i Rå kobber. Lamperne kommer til både væg, loft, gulv og bord. Og vil udvikle en smuk patina efter mange års brug.

Lampegras – Rå kobber / Andlight.dk
Lampegras – Rå kobber/ Andlight.dk
Lampegras – Rå kobber/ Andlight.dk
Lampegras – Rå kobber/ Andlight.dk
205 Hvid / sort med kobberskærm – Lampegras/ Andlight.dk

Durham – Phillips MyLiving

Phillips Durham er en meget flot pendellampe med sort udvendig og en indvendig kobber. Kobberet indeni skaber ikke kun et varmt og smukt lys, det hjælper også med at sprede lyset, hvilket gør det fremragende til at hænge over en køkkenø eller spisebord.

Durham – Phillips MyLiving / Lampeguru
Durham – Phillips MyLiving / Lampeguru

Kobberfarvet LED væglampe Chiros

Kobberfarvet LED væglampe Chiros / lampegiganten.dk

Copper Wide – Tom Dixon

Kobberserien fra Tom Dixon er skabt ved at lægge rent kobber på overfladen af ​​en form i polycarbonat. Derefter presses den og strækkes.

Kobberbred – Tom Dixon / Andlight

Atmosfære cobber globus

Dekorativ klode i høj kvalitet – Glem hvad du tænkte på kloder til børn, denne elegante og smukke klode har et eksklusivt look med rene hvide farver sammen med kobberelementer.

Atmosfære cobber globus / Lampeguru

Knytnæveeksplosion

Fantastisk kobber- og glasbordslampe, der er lige så dekorativ, når lyset er slukket.

Explosion / Lampegiganten.dk
Explosion / Lampegiganten.dk