Hopp til innholdet

Skænk og kommode i træ

Skænk og kommoder er pæne og alsidige møbler, som du kan placere rundt i huset. Sådanne møbler i træ vinder stadigt popularitet, og det er ikke så overraskende. Lidt kan slå det smukke træmønster eller den dekorative charme, man får fra skænk og kommode i træ.

Uanset om du vil have en skænk lavet af lyst træ eller et møbel i et mørkere træ, såsom akacia eller valnød, kan du finde nogle gode tip til smukke opbevaringsmøbler her.

Agatar er et stilrent møbel i vintage-antik stil med en række detaljer, der fremhæver den unikke og charmerende retrostil. Perfekt hvis du ønsker et karismatisk skab og kommode i stuen eller soveværelset. Skabet er håndlavet i genbrugstræ med naturlig patina og mindre skader, der fuldender vintagestilen. Fronten består af hamret metal med små detaljer som metalhåndtag og nitter.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk

Agatar er et dekorativt og charmerende håndlavet skab med to hylder og to lodrette skabslåger. Et unikt og specielt skab i vintage retro stil.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk

Oscar skænken i massiv teaktræ fra Alain van Havre er den perfekte multi-tasker: dens åbne plads kan bruges til at vise personlige ting, mens skydedørene giver dig mulighed for at organisere dokumenter ude af syne. Bemærk de enestående riller i dørene: hver smalle rille blev omhyggeligt håndskåret, hvilket gør hvert Oscar-stykke unikt.

Oscar skænk fra Ethnicraft /Nordicnest.dk
Oscar skænk fra Ethnicraft /Nordicnest.dk

Tabwa-kollektionen tilbyder tidløse midterstykker af minimalistisk silhuet med en unik og distinkt karakter. Moderne træmøbler forvandles til unikke kunstværker, hvor hvert mønster er omhyggeligt udskåret af vores håndværkere. Opkaldt efter Tabwa-kulturen fra Centralafrika kommer kollektionens inspiration fra deres hang til lineære geometriske motiver.

Tabwa fra Ethnicraft /Nordicnest.dk

Air side table er et smukt stykke opbevaringsmøbel skabt af designeren Mathieu Gustafsson for Design House Stockholm. I mødet mellem træ og naturmaterialet rattan kombineres skandinavisk stil med høj funktionalitet. Sidebordets træribber danner et grafisk mønster, der giver en flot kontrast til rattanen, hvilket giver en luftig og gennemsigtig følelse. Perfekt som tv-møbel eller som elegant møbel i gangen.

Air fra Design House Stockholm /Nordicnest.dk

Martha skænken er udført i dels massivt egetræ dels egefiner. Skænken er oliebehandlet så den er nemmere at vedligeholde. Skænken har flotte skåstillede ben & retro-look.

Martha / ESFurniture.dk

Unit Skænken er i valnøddetræ og har en sort bordplade.  Det giver skænken en flot detalje, og en elegant helhed.

Unit – Stor Skænk /BoBoOnline.dk
Kare Design X Factory Skænk /BoBoOnline.dk

Muuto Reflect skænk, her i lille variant er designet af Søren Rose for danske Muuto. Det minimalistiske design og de lækre detaljer med formspændt træ, giver dig lyst til at trække de lækre massive skuffe ud. Tidsløst design med et ekstra pift.

Muuto Reflect Skænk – Small – Eg /Trendbazaar.dk
Ygg&Lyng Dis 80 Sideboard – Hvidolieret Eg /Trendbazaar.dk

En lækker og minimalistisk skænk fra spanske Trekus AURA serie. Skænken ses her i lys eg med rødbrun indsats, skuffer i lys eg og lysegrå skabslåger. Skænken fås i flere træsorter og farver som kan kombineres efter ønske. 

Treku Aura Skænk C5 /Trendbazaar.dk

Barbier fra Zuiver skaber en varm og varm atmosfære med sine mørke asketræer. Retro kommode og skænk i elegant stil, der passer godt til enten stue, gang eller soveværelse. Du er velkommen til at dekorere med nogle fantastiske fotos, malerier eller charmerende retrolamper .

Barbier – Velsmagende & Retro / Unoliving.dk
Barbier – vakker & Retro / Unoliving.dk

Filipa fra Rowico er ​​et stilfuldt skænk hvor overfladen af ​​egetræ og det smukke træmønster får fuld opmærksomhed. Fillipa leveres i et stort udvalg af møbler, stole og skænke.

FILIPPA SKÆNK /Nordlyhome.dk

Coachella Nature fra Kare Design. En super smart og elegant skænk, der har hylder bag de 2 skydelåger. Mønsteret på den ene låge, giver skænken en specielt look. 

Kare Design Coachella Nature Skænk /BoBoOnline.dk

Denne skænk vil passe fantastisk godt ind til spisestuen. På hylderne kan man lægge sine duge og servietter. Det er dejlige ting at have ved hånden, når man skal dække bordet til sine gæster. Ovenpå skænken kan man sætte en bordlampe, der giver en hyggelig belysning. Måske har du en lille skulptur, som du er glad for. Det vil se smukt ud at sætte den ved siden af lampen

Kare Design Coachella Nature Skænk /BoBoOnline.dk

Volterra er et elegant skænk af mørkt mangotræ med fantastiske retroinspirerede designlinjer, inklusive det dekorative fiskeskalmønster af overlappende mangotræfliser.

Volterra – Elegant skænk i mangotræ / Homeroom.dk
Volterra – Elegant skænk i mangotræ / Homeroom.dk

Muskat er en populær og lækker skænk, der kombinerer moderne linjer med klassiske, retroinspirerede detaljer. Muskat kommer fra det tyske firma Kare Design. Skænken er fremstillet i lakeret massivt mangotræ. Den har 2 låger, en dejlig hylde og er dekoreret med et fint guldfarvet mønster.

Muskat – Kare Design /BoBoOnline.dk
Muskat – Kare Design /BoBoOnline.dk

Den stilfulde møbelserie » Webbing » fra HK Living kombinerer elegant og stilfuldt retro design med moderne farver og materialer. Webbing er en hel række smukke møbler og leveres som skænk, kommode, skabe og rumdelere. Alle med en overflade af mørkt eller lyst træ og lys, kurvede rotting, der skaber en smuk kontrast.

Webbing skænk i sort med lys, flettet rotting / Kitchentime.dk
Webbing skænk i lækker retrostil/ Kitchentime.dk
Se hele serien / Kitchentime.dk

Guadeloupe af mørkt mangotræ er en elegant kommode og passer især godt i soveværelset eller i indgangen. Toppen af ​​kommoden er i gennemsigtigt glas, der kan vise indholdet, mens resten af ​​kommoden er lavet af mørkt og eksklusivt mangotræ med et smukt træmønster.

Guadeloupe – kommode / Homeroom.dk

Med en ramme af mørkebrun, elegant teak og flettet rottingoverflader skaber » Teak » fra Danske Nordal en elegant, luksuriøs fornemmelse i rummet. Designet har klare retroinspirerede linjer og bringer minder fra de tider, hvor møbler var præget af charme, elegance og godt håndværk.

Teak fra Nordal / NordlyHome

Alaska er et stort og robust skænk af massivt, mørkt akacietræ. Skænken har et enkelt, rent, traditionelt design, der skaber stor kontrast til for eksempel lyse / hvide vægge.

Alaska – skænk i akacietræ / Homeroom.dk
Alaska – skænk i akacietræ / Homeroom.dk

Jove er en høj kommode / skab fra det hollandske designhus Dutchbone og har et vidunderligt flot udseende, fuld af detaljer og charme!
Her kan du blive forelsket i alle de finurlige udskæringer eller det smukke træmønster, der kendetegner dette smukke, høje kommode i gyldent træ.

Jove – Dutchbone / Unoliving.dk
Jove – Dutchbone / Unoliving.dk
Jove – Dutchbone / Unoliving.dk

Betty er en afslappet og charmerende lille skænk / kommode i sort mangotræ og med glasfronter. Perfekt ved siden af ​​sengen eller i små stuer.

Betty – Lille skænk / Homeroom

Hvis du har brug for mere skabsplads, er Amber fra danske Nordal et elegant valg. Dette smukke skærmskab er lavet af let akacietræ og glas og har et smukt træmønster.

Amber – Høj skab i akacietræ / NordlyHome.dk

Med linjer fra de elegante 1920’ere har danske Nordal designet dette smukke skænk / buffeskab med et dejligt træmønster i akacia og mangotræ.

Skabe i akacia og mangotræer fra Nordal / NordlyHome.dk

S3-serien fra Andersen er en dekorativ og moderne serie med skabe, kommoder og skænke i udsøgt skov som eg og valnød. S3 har moderne linjer og en ren, skandinavisk fornemmelse.

Andersen S3-serie / Trendyliving.dk
Andersen S3-serie / Trendyliving.dk
Andersen S3-serie / Trendyliving.dk
Andersen S3-serie / Trendyliving.dk

Læs mere om interiør og design . Blandt andet fantastisk interiør til sommerhus eller gode borde i massivt træ . På samme tid vil du måske dekorere dit nye skænk eller kommode med en dejlig bordlampe?