Pendelys i stuen

En lampe i stuen giver ikke kun et dejligt lys, men som et naturligt blikfang i rummet, vil en hængende lampe tiltrække både gæsters og dig selv opmærksomhed.

Et pendelys i stuen skaber dybde, personlighed og bidrager til den gode «lagdelte» belysning, som du skal prøve at opnå, når du planlægger stue belysning .

Gross fra By Rydens / Nordicnest.dk

Pendellampe til stue

Det «naturlige» hjem for et pendlelys er i stuen eller over køkkenredskaber / bar. Her kommer hængende lamper til deres egne, og med tusinder af forskellige design, farver og størrelser kan du finde en lampe, der passer til den ønskede stil.

Hvide kartonlamper fra Graypants / Andlight.dk

Fenomen er en elegant glaslampe fra svenske Konsthantverk med rustikke elementer af rå messing, der med tiden vil udvikle en vidunderlig og unik patina. Den gyldne rå messing er kombineret med en mundblæst lampeskærm af klart eller sodet glas og kommer i tre størrelser og former, der kan hænge pænt alene, men over et spisebord eller sofabord vil det være en perfekt kombination, hvis de hænges i forskellige højder.

Fenomen fra Konsthantverk over et spisebord / Andlight.dk

Konsthantverk er en lille lampeproducent fra Tyringe i Sverige, hvor de har håndlavede unikke lamper i over 90 år. Deres lamper har ofte et strejf af rustik og industriel, hvor glas kombineres med råmetal.

Fenomen kommer i klart eller sodet glas / Andlight.dk

Nobb fra dansk Halo Design er en smuk designserie med smukke glas vedhæng med et dekorativt rutet mønster i lyse og mørke nuancer. Hæng dem gjerne over et bord eller et vindue.

Nobb – Halo Design / Lampeguru
Nobb – Halo Design / Lampeguru

Apiales fra Nuura er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en fantastisk kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farveindstillinger og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk
Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk

Acorn fra Northern har hentet sin inspiration fra de nordiske skove og skaber et indbydende smukt lys, der passer fint ind over en køkkenø, spisebord eller som en pendel i stuen. Acorn kommer i en flot mat sort eller hvid farve med et stilfuldt, skandinavisk design.

Acorn – Nordlig, moderne og stilfuld pendel / Nordicnest.dk

Braided fra Ferm Living er nogle smukke og delikate flettede lamper af rattan, der er perfekte, hvis du vil have en lampe med blød belysning i soveværelset eller over et bord. Lamperne er designet af Ferm Living og skaber et blødt og fint lys, hvor tusindvis af lysstråler finder vej gennem den håndflettede rattan og skaber en smuk lyseffekt. Læs mere om lamper til soveværelser.

Flettede rottinglamper – Ferm Living / Lampemesteren.dk

De dejlige Carronade vedhæng fra Le Klint kommer i en hel serie, der ser godt ud i stuen, over et køkkenbord. Men også som hængende vedhæng ved siden af ​​sengen.

Carronade / Lampemesteren

Flowerpot VP1 fra &Tradition er nogle meget populære og mindre taghæng i farverige variationer. Kombiner dem flere i samme farve, eller varier farven

Flowerpot VP1 / Andlight.dk
Århus fra Halo Design / Lampeguru

Pendelys kommer i forskellige farver og former. Uanset om du allerede har en farverig stue, som du vil lege på, eller vil opbryde et interiør i én farve med farver og kontraster. Så nogle farverige pendelys i stuen er en enkel og effektiv måde at gøre det på.

Dokka pendler fra det nordlige nordlige i farverige variationer – smukke former og mat finish /Lampemesteren
Dokka fra Northern findes også i en række smukke blå toner, disse findes på Lampemesteren

Tænk lidt uden for boksen . Hvad med et pendlelys i et hjørne for sig selv? Der er ingen regel, der siger, at en lampe kun skal hænge over et bord.

Disse smukke pendellamper fra svensk kunst og håndværk har et særligt flot rustikt look, perfekt til en industriel eller landlig stil. Lamperne findes i flere former og størrelser, så hænge dem sammen i en klynge eller på række over et sofabord.

Rustik pendling fra Konsthantverk /Andlight
Rustik pendling fra Konsthantverk /Andlight
Ballroom Diamond Cut Pendel / Andlight.dk

Cebu lamperne fra PR Home er håndflettet i Filippinerne på den traditionelle måde og lavet af lampakanay. En type plante, der har en smuk og ru overflade. Cebu er derfor smuk som en dekorativ lampe til alle typer indvendige stilarter, moderne såvel som rustikke. Cebu fås i flere størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene, ude såvel som indeni (under et tag).

Cebu fra PR Home over køkkenø / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk
Farverige glaslamper- perfekt at blande / Lampemesteren
Over – En dejlig loftslampe i ensfarvet farve fra Louis Poulsen /Lampemesteren

Hæng lamperne sammen

Mange lamper i dag har samme design – men i forskellige størrelser. Ved at hænge dem sammen – ofte i lidt forskellige højder, kan du skabe pæn øjenfang, mens du får et godt lys.

Strap fra Nordlux / Lampeguru
Smukke silke lamper – Oi Soi Oi /trendbazaar.dk

At hænge flere lamper sammen i et vedhæng i forskellige højder vil være meget flot, her reflekteres lyset fra lamperne i overfladerne og skaber et livligt lysspil.

Læs mere om belysning i stuen eller lamper til soveværelser .