Hopp til innholdet

Nutty – Lekker eksklusiv glasslampe fra Design By Us

Den elegante og lækre «Nutty»-serie fra Design By Us er perfekt til at skabe en varm og eksklusiv atmosfære og belysning, der sætter stemningen. Lamperne lavet af farvet og klart mundblæst glas har en organisk og afrundet form, hvor lyset fra lampen skaber vidunderlige reflekser.

Design By Us bruger ofte naturen som inspiration til sine smukke lamper, og har her ladet sig inspirere af formerne på et agern, med sin karakteristiske kasket af forgyldt metal og smukke buede mundblæste glas. Lamperne findes i flere størrelser og er velegnede til at skabe et afdæmpet og eksklusivt indtryk i boliger, butikker og restauranter.

Elegante former og varme farver /Lampemesteren.dk

Designet af Rasmus Larsson for Design By Us, står Rasmus Larsson bag en række andre kendte designserier som de meget populære Ballroom-lamper og New Wave. Et kendetegn bag alle disse lamper er brugen af ​​farverigt glas, håndblæst og håndlavet i høj kvalitet!

Nutty Glasslamper fra Design By Us /Lampemesteren.dk
Nutty kommer i to størrelser – og flere farver /Lampemesteren.dk
Nutty Glasslamper fra Design By Us /Lampemesteren.dk

Brug Nutty lamperne over spisebordet, køkkenøen eller i det hyggelige hjørne af stuen og lad det skabe en hyggelig atmosfære med et smukt moderne twist. Nutty lampen fås i forskellige størrelser, farver og materialer, så du kan finde den helt rigtige sammensætning, der passer til indretningen.

Nutty Glasslamper fra Design By Us /Lampemesteren.dk

Oplev flere smukke lamper, læs blandt andet mere om Smukke lamper med hvidt glas – Elegant og behageligt lys, Ballroom Lampe – Smukke lamper og Pendellamper i farverigt glas og pæne former og Belysning i stuen | Tip og inspiration