Hopp til innholdet

Luceplan Hope – Eksklusivt lys i krystaludseende

Hope fra Luceplan genopretter glans og elegance ved klassiske krystallamper, men med et moderne twist og innovative materialer, der giver et krystallignende og kraftigt lys – hvilket giver lamperne en utrolig karakter. De skaber en behagelig, luksuriøs, mousserende og festlig atmosfære, uanset hvor lamperne er placeret.

Hope genskaber magien ved traditionelle lysekroner, fortolket med sofistikeret moderne teknologi og moderne materialer. De tynde Fresnel-polycarbonatlinser multiplicerer lyset og skaber en behagelig og elegant belysning.
Placer gerne Hope på et sted, hvor dagslys slipper ind, de tynde fresnellinser skaber ikke kun et dekorativt lys, mens lyset er tændt. De vil også omdanne morgenglød fra solen til et smukt lysspil i hjemmet.

Smuk glød – også i dagslys / Andlight.dk
Eksklusivt lys/ Andlight.dk
Hope kommer også i gulvlampemodel / Andlight.dk

Moderne materialer

Luceplan Hope-lamperne er lavet med moderne teknikker og innovative nye materialer, der skaber en smuk glans og elegance, svarende til den, der findes i eksklusive krystalkroneekroner, men uden den høje vægt eller komplicerede og specialiserede produktion.

Dekorative og moderne væglamper / Andlight.dk

Hope- lamperne består af tynde «fresnel-linser» af polycarbonat, som er samlet på en sådan måde, at de bryder og reflekterer lyset smukt, ligesom traditionelle prismer skaber utallige refleksioner.
Polycarbonatblader er flade Fresnel-linser med fremragende reflektions- og brydningsegenskaber. De krystallinske carbonatblader er yderligere forbundet med sprøjtestøbt polycarbonat «kviste» monteret på en stålkonstruktion.

Hoppe vedhæng findes i to størrelser / Andlight
Til stue & køkken / andlight

Hope kommer i en serie pendellamper, loftslamper, væglamper og gulvlamper. De er designet af Franciso Gomez & Paolo Rizzatto til italiensk Luceplan, der er kendt for sin luksuriøse og dekorative belysning.

Se mere smukke lysekroner eller pendler af glas , du kan også finde inspiration til stuebelysning.